Обява

Свий

Правила на форум "Продавам"



Уважаеми колеги,


Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Писането на български език на кирилица е задължително. Всички теми и мнения в тях, написани на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение, а авторите им ще бъдат санкционирани за нарушаване на правилата за правопис.

2. Осъществяването на търговска дейност се извършва по следните правила:
Правила на Форум "Търговски Партньори"
Правила на Форум "Търговски отстъпки за членовете на форума"
Във всички други случаи е забранено публикуването на обяви с цел осъществяване на търговска дейност. При опит за такава, темите ще бъдат изтривани, а авторът им ще получи временна или постоянна забрана за посещение в портала.

3.
Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

4.
За случаите на обяви за замени (бартери), обявите следва да се публикуват във форум "Продавам", а авторът трябва да посочи в заглавието "Заменям…" или "Бартер…".

5. Задължителни елементи на всяка обява за продажба:
- телефонен номер за връзка, а по възможност и други средства за контакт (e-mail, skype, icq и др.);
- цена (ако е твърда и не подлежи на договаряне, трябва да се упомене в обявата);
- актуални реални снимки на конкретно предлагания предмет, независимо дали е нов или употребяван (във формат не по-голям от 800х600 пиксела, без рекламни логота)

- населеното място, в което се намира предметът.

6. Темите следва да съдържат обява за продажба само на един предмет или брой артикули, които съставляват един комлект. Когато се касае за автомобили, АТВ или мотоциклети не повече от един брой в съответната тема, цял или на части. Ако се продава екипировка до един комплект (каска, панталон, ръкавици...) Обявите за продажби на гуми и джанти да се свеждат до един комплект за съответния вид превозно средство. При наличие на повече предмети, те следва да бъдат разделени в отделни теми. Разрешава се в темите да се продават повече предмети само в раздел "Гаражни разпродажби". Същият може да се използва за разпродажба на дребни неща, които не е уместно да се разделят на много теми.

7. Участниците, които публикуват обяви за продажби от името на друг човек, трябва изрично да го посочат, както и да напишат дали гарантират за продаваните предмети или само публикуват обявата, без личен ангажимент, с уговорката, че покупката на такъв предмет е с неясен изход за купувача. Непосочването, че се продават чужди предмети, се счита за нарушение, при установяване на което, обявата ще бъде изтрита, а авторът официално предупреден.

8. "Повдигане" или "Ъп" на теми се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. При приключване на сделки, пишете "продаден/а/о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и премествани в подфорум "Архив".

10. Без налични разрешителни документи е забранено предлагането за продажба на вещи, за които се изисква определен вид разрешение от компетентни органи - например огнестрелни оръжия, боеприпаси, акцизни стоки и др. Не се разрешава публикуването на обяви за предлагане и закупуване на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

11. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

12. Забранява се публикуване на обяви за продажба на МПС или други вещи с наложен запор или други обстоятелства, които пречат на продавача законно да се разпорежда с тях. Такива включват, но не се изчерпват с документи на чуждо име и всякакви "проблеми, не позволяващи прехвърляне" по нормативно установения ред. Съществуващи други тежести върху предлаганата стока (залог, неплатени данъци за минали периоди и подобни) следва да бъдат изрично посочени в обявата.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Продавам", няма да се отчитат от брояча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

Въпроси, свързани с изтрити обяви, може да се задават тук: Защо ми е изтрита темата?

За контакти с модераторите на форум "Продавам", ползвайте лични съобщения
до: Plamen Alexandrov, silverfox, STROILи Malkiya Rumba.

Пожелаваме Ви успешни сделки!

Вижте повече
Вижте по-малко

Екстремни телефони и таблети M.T.T. и EVOLVEO от списание OFF-road.BG

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #91
    От: Екстремни телефони и таблети M.T.T. и EVOLVEO от списание OFF-road.BG

    Нещооо..., като Коледна прИмоцийка,или нЕкой черничък петък/четвъртък....недяля...? Питам,защото търся си здрав моб. телефон с копчета-като X1 , ACCU , Robust.... .

    Коментар


    • #92
      От: Екстремни телефони и таблети M.T.T. и EVOLVEO от списание OFF-road.BG

      Първоначално публикуван от hhris08 Преглед на мнение
      Нещооо..., като Коледна прИмоцийка,или нЕкой черничък петък/четвъртък....недяля...? Питам,защото търся си здрав моб. телефон с копчета-като X1 , ACCU , Robust.... .
      Привет! Единствената дето ни пуснаха за момента е на Киосерата. Чакам и ще пиша ако има нещо...

      И като спомена Робуст, М.Т.Т. повече няма да се предлага в България, поне на този етап. От моделите с копчета на Еволвео остават Х1 и ACCU, който, обаче, е на приключване... Какво ще ни покажат на тяхно място, още не знаем...

      Коментар


      • #93
        От: Екстремни телефони и таблети M.T.T. и EVOLVEO от списание OFF-road.BG

        Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
        Моето Еволвео нещо сгъна говорителчето, звука при звънене в началото беше силен и ясен а сега едвам се чува и едно такова с гъгнене. Ще трябва да го пращам да го погледнат.
        Същото и при мен. Много тъпо,уж стронг това-онова...
        Всеки трети е шести

        Коментар


        • #94
          От: Екстремни телефони и таблети M.T.T. и EVOLVEO от списание OFF-road.BG

          Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
          Същото и при мен. Много тъпо,уж стронг това-онова...
          Може и преди да съм писал, но се оказва, че една от най-силните черти на тези телефони е и тяхна голяма слабост, според сервиза, не е мое мнение - системата на микрофоните, които да ловят по-добре в шумна среда, е с по-силни електромагнити. Което си е жив бич, ако телефонът е в среда, с повече миниатюрни метални частици, които се налепват едно хубаво по говорителя и това влошава звука. Тъй че, при такова оплакване, директно към сервиза - отстраняват това нещо за нула време. И между другото ,това е проблем само на Q4, рядък, пр идругите ни телефони го няма. Навремето с подобен проблем се сблъскаха някои от доставките на CAT B25...

          Коментар


          • #95
            От: Екстремни телефони и таблети M.T.T. и EVOLVEO от списание OFF-road.BG

            Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
            при такова оплакване, директно към сервиза - отстраняват това нещо за нула време.
            Благодаря ти за тази информация. Само дано наистина нула време е буквално нула време. На мен дори идеята ми е да им го занеса да го видят и ако трябва да си поръчат части, след това пак да го занеса и да изчакам на място да ги сменят. Не зная дали ще стане така, но силно се надявам, защото в момента ми е мега напечено, а без телефона съм все едно без ръце.
            Всеки трети е шести

            Коментар


            • #96
              От: Екстремни телефони и таблети M.T.T. и EVOLVEO от списание OFF-road.BG

              ТРАЙНО НИСКА ЦЕНА ЗА KYOCERA TORQUE!

              Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
              Ултраздрав и интелигентен: 4G смартфон Kyocera Torque KC-S701



              Списание OFF-road.BG и OFFroadshop.BG представят новия интелигентен и суперздрав 4G смартфон Kyocera Torque KC-S701. Творението на световноизвестната японска корпорация не случайно е избрано за навлизане на европейския пазар на мобилни телефони.

              Kyocera Torque KC-S701 e изключително здрав телефон, покриващ стандарта IP68 за водоустойчивост, удароустойчивост и прахоустойчивост, благодарение на закаленото си шаси и използването на полиуретанови удароабсорбиращи детайли. В допълнение, смартфонът покрива и стандарта на американския департамент за отбрана MIL-STD-810G в 11 категории сред които проникване на вода, прах, удари, вибрации, солени пръски (солена мъгла), ниско налягане, слънчева радиация и др. А 4,5-инчовият дисплей от закалено стъкло може да се ползва с мокри ръце или ръкавици.

              Телефонът притежава и награждаваната технология на Kyocera Smart Sonic Receiver за подобрен и оптимизиран звук и аудио дори и в най-шумната среда, както и опция за безжично (индукционно) зареждане на батерията.

              Дизайнът на Kyocera Torque KC-S701 е сред най-елегантните в света на коравите смартфони. С дебелина от само 13 мм, телефонът може да се носи и в джоба на костюм, макар че естественият му хабитат са оф-роуд и аутдор приключенията, къмпинга, планината, морето и работилницата.



              Kyocera Torque KC-S701 се предлага на цена от 869 лв. (купи от Offroadshop.BG)
              Този и други екстремн ителефони, смартфони и таблети могат да бъдат разгледани и закупени от нашия шоурум на адрес: София, ж.к. Илинден, бл. 127Б (бул. Тодор Александров, до кино Арена – Запад). За поръчки и информация тел. 02 962 71 42.
              БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА С ТИП ТОП КУРИЕР!
              КYOCERA TORQUE СЕ ПРЕДЛАГА НА ТРАЙНО НАМАЛЕНА ЦЕНА ОТ 790 ЛВ. (ОТ 869)! ЗА ПОРЪЧКИ И ИНФО Л.С., ТЕЛ. 02 962 7142 И 0896 833 822

              Коментар


              • #97
                От: Екстремни телефони и таблети M.T.T. и EVOLVEO от списание OFF-road.BG

                Уведомявам ви, че Evolveo Q4 вече е изчерпан, но пък при нас е наследникът му:

                EVOLVEO StrongPhone Q7 LTE


                Накратко:

                Мощен водоустойчив смартфон с две SIM карти и поддръжка на 4G/LTE
                четириядрен процесор Qualcomm и 1 GB оперативна памет
                EVOLVEO StrongPhone Q7 поддържа високоскоростни 4G/LTE мрежи
                Сертифициран по стандарт MIL-STD-810G:2008
                Уникална защитна конструкция
                Компактното тънко тяло Размери 144 х 74 х 13 мм, Тегло 190 грама
                Екран Gorilla Glass 4 с диагонал 4,7 инча, резолюция 1280 * 720 пиксела
                Подобрена камера с 8.0 Mpix
                LED индикатор и специализирани бутони + хардуерни бутони
                GPS и ГЛОНАСС
                Твърда повърхност с гумено покритие и магнезиева вътрешна рамка за подобрена устойчивост
                Вградена литиево-полимерна батерия с висок капацитет 3000 mAh
                Операционна система Android 5.1 Lollipop
                8 GB вътрешна памет с възможност за увеличаване посредством MicroSDHC/SDXC карта
                Режим Dual SIM - две активни SIM карти в един телефон (microSIM + microSIM)


                Evolveo Q7 е на цена от 530 лв. (поръчай от Offroadshop.BG)
                Телефонът може да бъде купен и на изплащане, работим с Уникредит потребителско
                За инфо и поръчки ЛС, тел. 02 962 7142
                Този и други модели на Evolveo може да разгледате в редакцията на списание OFF-road.BG - София, ж.к. Илинден, бл. 127Б (бул. Тодор Александров, до кино Арена - Запад)
                БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА С ТИП ТОП КУРИЕР!

                Коментар


                • #98
                  От: Екстремни телефони и таблети M.T.T. от списание OFF-road.BG

                  Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
                  EVOLVEO StrongPhone Accu

                  Този уникален телефон – зарядна станция предлага вградена батерия с капацитет 3600 mAh, гарантиращ дългата употреба на апарата (режим на готовност до 1200 часа, на разговори до 36 часа). В допълнение, телефонът е със специална функция PowerBank, позволяваща ви да зареждате други електронни устройства чрез специалния AccuUSB адаптер.
                  Evolveo Accu е водоустойчив, може да издържа на вибрации, удари, запрашена среда, пясък и груба мръсотия. Вграденото фенерче с висока мощност се контролира с помощта на голям специален бутон отстрани на телефона. Едносимовият телефон е с вградена памет от 7GB, което заедно с капсулованата батерия минимизира нуждата от слотове с капачета и тапи, които с времето се износват. Размер 118 х 52 х 23,5 мм, тегло 173 гр.
                  Цена – 189 лв. (поръчай от OFFroadshop.BG)

                  Телефоните Evolveo могат да бъдат разгледани и закупени от нашия онлайн магазин Offroadshop.BG или в нашия шоурум на адрес: София, ж.к. Илинден, бл. 127 Б (бул. Тодор Александров, до кино Арена – Запад). За заявки и информация тел. 02 962 7142; 0896 833 800. Посочените цени са с ДДС. Гаранция 24 месеца за фабрични дефекти.
                  БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА С ТИП ТОП КУРИЕР!
                  НОВА ЦЕНА EVOLVEO STRONGPHONE ACCU - 169 лв.

                  Коментар


                  • #99
                    От: Екстремни телефони и таблети M.T.T. и EVOLVEO от списание OFF-road.BG

                    Представям ви най-новите попълнения в гамата на Evolveo, бюджетниците X2 и X3:

                    EVOLVEO X2


                    Evolveo X2 е водоустойчив телефон с подсилена конструкция и поддържане на 3G и WiFi интернет връзка. Този телефон е разработен специално за тези, които очакват от своя телефон да издържа много повече в сравнение с обикновените телефони на пазара. Без значение дали сте навън, на строителна площадка, в работилница или се занимавате със спорт, туризъм, лов или оф-роуд, този телефон никога няма да ви разочарова!
                    Подсиленото гумирано тяло прави Evolveo X2 надежден инструмент за интензивна ежедневна употреба. Той предлага също използване на две SIM карти и може да се свърже към интернет чрез 3G или WiFi. Водоустойчивостта е сертифицирана по стандарт IP68. Телефонът е защитен от проникване на прах и защитен от проникване на вода за 60 минути на дълбочина до 1.2 m. Той разполага с водоустойчив microUSB вход без капачка за по-лесна и бърза връзка с Вашето зарядно устройство или компютър.
                    Благодарение на функцията WiFi HotSpot, Вие може лесно да настроите безжичната WiFi мрежа около телефона си и да споделите Вашия мобилен интернет с други устройства
                    Цена - 159 лв. (поръчай от Offroadshop.BG)

                    EVOLVEO X3

                    Наследник на успешния Accu, Evolveo X3 е водоустойчив и здрав телефон с максимално оборудване - 3G и WiFi свързаност, функция за зареждане и изключително мощно фенерче.
                    Телефонът се справя отлично с вода, кал, сняг, високи или ниски температури, прах и грубо боравене. Evolveo X3 е устойчив на удар, вибрации, прах и пясък. Той разполага с водоустойчив microUSB порт без предпазно капаче, което прави свързването към зарядно устройство или компютър бързо и лесно.
                    Телефонът работи с две SIM карти, а външният вид може лесно да се променя чрез замяна на тъмночервените странични метални скоби с включените в комплекта тъмно сребристи. Функцията Power Bank позволява лесно да зареждате друг телефон или таблет чрез USB порта.
                    С функцията WiFi HotSpot, Evolveo X3 позволява да настроите безжична WiFi мрежа около телефона си и да споделите вашия мобилен интернет с други устройства, като например таблет или лаптоп. Изключително мощното фенерче се контролира от специален бутон отстрани на телефона. То осигурява значително повече светлина в сравнение с обикновените фенерчета в мобилните телефони.
                    Цена - 199 лв. (поръчай от Offroadshop.BG)

                    Подсещам, че все още има бройки от модела Accu на специална цена от 169 лв. (виж повече)

                    Тези и други продукти на Evolveo могат да се закупят от онлайн магазина ни Offroadshop.BG или от редакцията на списание OFF-road.BG на адрес: София, ж.к. Илинден, бл. 127Б (бул. Тодор Александров, до кино Арена - Запад). За инфо и поръчки, ЛС или тел. 02 962 7142.
                    Безплатна доставка с Тип Топ Куриер!

                    Коментар


                    • От: Екстремни телефони и таблети M.T.T. и EVOLVEO от списание OFF-road.BG

                      Не мога да изпратя лично съобщение, пиша тук:

                      Здравей

                      Таблетът (М.Т.Т.) спря, отсъстват всякакви признаци на живот.

                      Само големия ми син играеше през ден, не е падал.

                      Опитахме бутон "Reset", нищо.

                      Личният ми опит с мобилен телефон показва, че изваждането на батерията помага.

                      В случая не искам да го отварям за да опитвам, все пак е в гаранция.

                      Какво ще ме посъветваш

                      Поздрави
                      Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
                      „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
                      LZ1EMS

                      Коментар


                      • От: Екстремни телефони и таблети M.T.T. и EVOLVEO от списание OFF-road.BG

                        Up
                        Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
                        „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
                        LZ1EMS

                        Коментар


                        • От: Екстремни телефони и таблети M.T.T. и EVOLVEO от списание OFF-road.BG

                          Първоначално публикуван от emanuilis Преглед на мнение
                          Не мога да изпратя лично съобщение, пиша тук:

                          Здравей

                          Таблетът (М.Т.Т.) спря, отсъстват всякакви признаци на живот.

                          Само големия ми син играеше през ден, не е падал.

                          Опитахме бутон "Reset", нищо.

                          Личният ми опит с мобилен телефон показва, че изваждането на батерията помага.

                          В случая не искам да го отварям за да опитвам, все пак е в гаранция.

                          Какво ще ме посъветваш

                          Поздрави
                          Привет! Явно предния път от телефона не се е получило съобщението. На гаранционната карта трябва да имаш тел. на сервиза в София - звънни им. Ако има проблем, пиши ми на ЛС

                          Коментар


                          • От: Екстремни телефони и таблети M.T.T. и EVOLVEO от списание OFF-road.BG

                            Искам да ви представя една нова серия телефони на Evolveo - EasyPhone. Макар това да не са водо и удароустойчиви модели, тяхната ценност е друга - това са машинки с големи цифри, подходящи изключително много за по-възрастни хора, и такива със слабо и нарушено зрение:

                            EVOLVEO EasyPhone


                            Evolveo EasyPhone е елегантен мобилен телефон с поставка за зареждане. Моделът е с меню на български език, а управлението е максимално опростено. Големите цифри и букви се четат перфектно на цветния дисплей. Раздалечените бутони на клавиатурата правят лесно набирането на телефонни номера и писане на SMS. Има бърз бутон за любими номера, практична поставка за зареждане, SOS бутон, вградена антена за слушане на радио, фенерче и др. >>повече за модела<<
                            Цена - 69 лв. (поръчай от Offroadshop.BG)

                            Телефон за възрастни EVOLVEO EasyPhone XD

                            Evolveo EasyPhone XD е стилен мобилен телефон със стойка за зареждане, голям цветен дисплей и различни модерни цветове. Работата с този телефон е абсолютно опростена. Големите цифри и букви са лесни за четене върху големия цветен дисплей, което е много удобно и за по-възрастни хора. Индивидуалните клавиши са отделени, за да се опрости писането на SMS съобщения и набирането на телефонни номера. Отпред на телефона има три специални бутона - бързо набиране на любими номера. Можете бързо да стартирате камерата, чрез натискане на един бутон, както и да създадете фотоконтакти.
                            Има бърз бутон за любими номера, практична поставка за зареждане, SOS бутон, вградена антена за слушане на радио, фенерче, Bluetooth и др.
                            Цена 79 лв. (Поръчай от Offroadshop.BG)

                            Смартфон за възрастни EVOLVEO EasyPhone D2




                            EVOLVEO EasyPhone D2 е внимателно проектиран за всички потребители, които търсят лесен за използване Android смартфон с висока производителност, качествен фотоапарат със светкавица и батерия с висок капацитет. Бърза и лесна среда за възрастни хора, потребители с нарушено зрение, както и за потребители, които не обичат твърде много и малки икони върху екрана на телефона.
                            Двуядрен процесор, 1МВ RAM, Android 4.4, 5 mpix камера и др. (вижте повече за модела)
                            Цена - 199 лв. (поръчай от Offroadshop.BG)

                            Тези и други модели телефони Evolveo могат да се закупят от нашия онлайн магазин или от шоурума ни на адрес: София, ж.к. Илинден, бл.127Б (бул. Тодор Александров до кино Арена - Запад). За поръчки и инфо - ЛС, тел. 02 9627142
                            БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА С ТИП ТОП КУРИЕР!

                            Коментар


                            • От: Екстремни телефони и таблети M.T.T. и EVOLVEO от списание OFF-road.BG

                              Таблетът е успешно реанимиран.
                              Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
                              „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
                              LZ1EMS

                              Коментар


                              • От: Екстремни телефони и таблети M.T.T. и EVOLVEO от списание OFF-road.BG

                                Обновете малко инфото. Какви таблети и телефони са налични в момента и цени. Мен конкретно ме интересуват таблетите, и телефон с по стара версия на Андроид, 5.1 е отврат.
                                0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                                Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                                Суперскан България www.decbg.com
                                Машинно почистване на DPF/FAP филтър

                                Коментар

                                Активност за темата

                                Свий

                                Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

                                Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                                Зареждам...
                                X