Обява

Свий

Правила на форум "Продавам"



Уважаеми колеги,


Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Писането на български език на кирилица е задължително. Всички теми и мнения в тях, написани на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение, а авторите им ще бъдат санкционирани за нарушаване на правилата за правопис.

2. Осъществяването на търговска дейност се извършва по следните правила:
Правила на Форум "Търговски Партньори"
Правила на Форум "Търговски отстъпки за членовете на форума"
Във всички други случаи е забранено публикуването на обяви с цел осъществяване на търговска дейност. При опит за такава, темите ще бъдат изтривани, а авторът им ще получи временна или постоянна забрана за посещение в портала.

3.
Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

4.
За случаите на обяви за замени (бартери), обявите следва да се публикуват във форум "Продавам", а авторът трябва да посочи в заглавието "Заменям…" или "Бартер…".

5. Задължителни елементи на всяка обява за продажба:
- телефонен номер за връзка, а по възможност и други средства за контакт (e-mail, skype, icq и др.);
- цена (ако е твърда и не подлежи на договаряне, трябва да се упомене в обявата);
- актуални реални снимки на конкретно предлагания предмет, независимо дали е нов или употребяван (във формат не по-голям от 800х600 пиксела, без рекламни логота)

- населеното място, в което се намира предметът.

6. Темите следва да съдържат обява за продажба само на един предмет или брой артикули, които съставляват един комлект. Когато се касае за автомобили, АТВ или мотоциклети не повече от един брой в съответната тема, цял или на части. Ако се продава екипировка до един комплект (каска, панталон, ръкавици...) Обявите за продажби на гуми и джанти да се свеждат до един комплект за съответния вид превозно средство. При наличие на повече предмети, те следва да бъдат разделени в отделни теми. Разрешава се в темите да се продават повече предмети само в раздел "Гаражни разпродажби". Същият може да се използва за разпродажба на дребни неща, които не е уместно да се разделят на много теми.

7. Участниците, които публикуват обяви за продажби от името на друг човек, трябва изрично да го посочат, както и да напишат дали гарантират за продаваните предмети или само публикуват обявата, без личен ангажимент, с уговорката, че покупката на такъв предмет е с неясен изход за купувача. Непосочването, че се продават чужди предмети, се счита за нарушение, при установяване на което, обявата ще бъде изтрита, а авторът официално предупреден.

8. "Повдигане" или "Ъп" на теми се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. При приключване на сделки, пишете "продаден/а/о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и премествани в подфорум "Архив".

10. Без налични разрешителни документи е забранено предлагането за продажба на вещи, за които се изисква определен вид разрешение от компетентни органи - например огнестрелни оръжия, боеприпаси, акцизни стоки и др. Не се разрешава публикуването на обяви за предлагане и закупуване на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

11. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

12. Забранява се публикуване на обяви за продажба на МПС или други вещи с наложен запор или други обстоятелства, които пречат на продавача законно да се разпорежда с тях. Такива включват, но не се изчерпват с документи на чуждо име и всякакви "проблеми, не позволяващи прехвърляне" по нормативно установения ред. Съществуващи други тежести върху предлаганата стока (залог, неплатени данъци за минали периоди и подобни) следва да бъдат изрично посочени в обявата.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Продавам", няма да се отчитат от брояча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

Въпроси, свързани с изтрити обяви, може да се задават тук: Защо ми е изтрита темата?

За контакти с модераторите на форум "Продавам", ползвайте лични съобщения
до: Plamen Alexandrov, silverfox, STROILи Malkiya Rumba.

Пожелаваме Ви успешни сделки!

Вижте повече
Вижте по-малко

Екстремни телефони и таблети M.T.T. и EVOLVEO от списание OFF-road.BG

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #61
    От: Екстремни телефони и таблети M.T.T. от списание OFF-road.BG

    Първоначално публикуван от _kalata_ Преглед на мнение
    пробва ли да я калибрираш наново - http://www.androidpit.com/how-to-cal...android-device
    Не, ясно защо, но мога да кажа колко издържа с изключено вифи - точно 2 седмици без 12 часа! В движение из София и околностите и не много разговори.
    Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

    Коментар


    • #62
      От: Екстремни телефони и таблети M.T.T. от списание OFF-road.BG

      !!!СПРЕНИ ОТ ВНОС МОДЕЛИ M.T.T.:

      MTT Sport
      MTT Protection 3G
      MTT SmartFun
      MTT SmartRobust

      И като се сетих за доста успешния SmartRobust, време е да представя новия му аналог, както и останалите продукти на компанията EVOLVEO:

      Здрави и достъпни: екстремните телефони Evolveo


      Списание OFF-road.BG и Offroadshop.BG представят бюджетните екстремни телефони и смартфони Evolveo StrongPhone. Evolveo е световна марка за електроника използвана на открито, здрави мобилни телефони и спортни камери. Базираната в Чехия компания навлиза и на българския пазар, първоначално със своите удароустойчиви и прахоустойчиви телефони, които освен здравина, предлагат и мощни батерии, гарантиращи дългото използване в екстремна среда, както и меню на български език.

      EVOLVEO StrongPhone X1


      Водоустойчивият телефон , със стандарт на защита IP67 и две SIM карти, е подходящ за всеки, който очаква от своя мобилен телефон да издържи повече от другите мобилни телефони в момента на пазара. Изключително здравото гумирано тяло прави това устройство надежден партньор за всекидневна интензивна употреба.Разполага с 2-мегапикселова камера, фенерче и батерия с висок капацитет (1700 mAh, режим на готовност до 180 часа, на разговори до 13 часа с една сим карта). Водоустойчивостта е сертифицирана съгласно степен на защита IP67, устойчив на прах и потапяне до 1 метър във вода в продължение на 30 минути. Размер 125 х 57 х 23 мм, тегло 166 гр.
      Цена – 139 лв. (поръчай от OFFroadshop.BG)

      EVOLVEO StrongPhone Accu

      Този уникален телефон – зарядна станция предлага вградена батерия с капацитет 3600 mAh, гарантиращ дългата употреба на апарата (режим на готовност до 1200 часа, на разговори до 36 часа). В допълнение, телефонът е със специална функция PowerBank, позволяваща ви да зареждате други електронни устройства чрез специалния AccuUSB адаптер.
      Evolveo Accu е водоустойчив, може да издържа на вибрации, удари, запрашена среда, пясък и груба мръсотия. Вграденото фенерче с висока мощност се контролира с помощта на голям специален бутон отстрани на телефона. Едносимовият телефон е с вградена памет от 7GB, което заедно с капсулованата батерия минимизира нуждата от слотове с капачета и тапи, които с времето се износват. Размер 118 х 52 х 23,5 мм, тегло 173 гр.
      Цена – 189 лв. (поръчай от OFFroadshop.BG)

      Ето аналога на M.T.T SmartRobust:
      EVOLVEO D2 Mini

      Водоустойчив, удароустойчив и прахоустойчив двусимов смартфон с гумиран корпус и подсилена вътрешна рамка. Има 3.5-инчов IPS дисплей със закалено стъкло и широк ъгъл на видимост, трансфер на 3G данни, WiFi, 5-мегапикселовата камера с автоматичен фокус и светкавица / фенерче. Заменяемата литиево-полимерна батерия с висок капацитет 3600 mAh осигурява изключителен живот. Двуядрен 1.3 GHz процесор и 512 МВ RAM бързо представят данни на 3.5-инчов IPS Gorilla Glass дисплей с повишена устойчивост на надраскване. Уведомителна LED светлина показва дали сте пропуснали повиквания или SMS. Високият комфорт при управлението на телефона се осигурява от хардуерните бутони отстрани на телефона – камера, SOS, контрол на звука, отговаряне повикване или прекратяване на повикване/заключване/изключване на дисплея или стартиране на Google Maps. Размер 130 х 70 х 19,1 мм, тегло 207 гр.
      Цена – 339 лв. (поръчай от OFFroadshop.BG)

      EVOLVEO D2


      По-големият D2 модел на Evolveo носи характеристиките на Mini като 1,3 Ghz процесор, 512 МВ RAM, 5 мегапикселова камера и също така здрав гумиран корпус, който го прави водо-, ударо- и прахоустойчив по IP67 стандарта. Плюс две SIM карти, 3G, WiFi и GPS.
      Всичко по-горе, обаче, се допълва от по-голям 4-инчов IPS дисплей с широк зрителен ъгъл от усилено Gorilla Glass стъкло, подплатено с изключително мощна 4500 mAh литиево-йонна батерия, която ще ви осигури изключително дълго време на ползване. Страните на телефона са оформени така, че телефонът лесно да се побира в ръката. Тялото на EVOLVEO D2 е защитено с гумирана твърда повърхност срещу удари с подсилена вътрешна рамка, за по-добра устойчивост. Размери 140 х 76 х 20 мм, тегло 259 гр.
      Цена – 449 лв. (поръчай от OFFroadshop.BG)

      ТОП МОДЕЛ И БЕСТСЕЛЪР: EVOLVEO Q4 4500 mAh

      оп моделът на Evolveo в гамата от екстремни смартфони е с мощен 4-ядрен процесор и 1 GB оперативна памет. В допълнение, телефонът е с 4-инчов IPS дисплей с широк зрителен ъгъл, изработен от усилено стъкло Corning Gorilla Glass Също така разполага с бърз трансфер на данни 3G и 8-мегапикселова камера с автоматичен фокус и светкавица / фенерче.
      Водоустойчивостта е гарантирана в съответствието със стандарт IP67. Телефонът е устойчив на прах и проникване на вода, изпитан чрез потапяне във вода на дълбочина от един метър в продължение на 30 минути. Дизайнът на Evolveo Q4 отговаря на условията на MIL-STD-810G:2008, за изпитвания провеждани от Министерство на отбраната на САЩ: изпитване на ниско налягане (височинно изпитване), метод 500.5, процедура I; изпитване на влажност, метод 507.5; изпитване със слънчева радиация, метод 505.5 процедура II; изпитване в кисела среда, метод 518.1
      При спешни случай можете да се обадите за помощ чрез натискане на хардуерния бутон SOS. При натискането му, телефонът набира предварително зададен SOS номер и изпраща аварийно съобщение.Evolveo Q4 е с мощна 4500 mAh батерия с опция за автоматично превключване в режим ЕКО, който разполага с възможност за изключване на изтощаващите функции като WiFi, Bluetooth, GPS, висока яркост на дисплея или усилен звук. Тази модерна функция забележимо удължава живота на батерията. Размер 139,7 х 76,4 х 17,6 мм и тегло 240 гр.
      Цена Evolveo Q4 4500 mAh – 519 лв. (поръчай от OFFroadshop.BG)

      Телефоните Evolveo могат да бъдат разгледани и закупени от нашия онлайн магазин Offroadshop.BG или в нашия шоурум на адрес: София, ж.к. Илинден, бл. 127 Б (бул. Тодор Александров, до кино Арена – Запад). За заявки и информация тел. 02 962 7142; 0896 833 800. Посочените цени са с ДДС. Гаранция 24 месеца за фабрични дефекти.
      БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА С ТИП ТОП КУРИЕР!

      Коментар


      • #63
        От: Екстремни телефони и таблети M.T.T. и EVOLVEO от списание OFF-road.BG

        И така, имаме две интересни промоции на M.T.T. и Evolveo, валидни до 10 май или изчерпване на количествата:

        1. M.T.T. SMARTMAX - 599 лв. (вместо 685 лв.) повече инфо>>

        2. EVOLVEO D2 MINI - 299 лв. (вместо 339 лв.) повече инфо>>

        Телефоните M.T.T. и Evolveo могат да бъдат разгледани и закупени от нашия онлайн магазин Offroadshop.BG или в нашия шоурум на адрес: София, ж.к. Илинден, бл. 127 Б (бул. Тодор Александров, до кино Арена – Запад). За заявки и информация тел. 02 962 7142; 0896 833 800. Посочените цени са с ДДС. Гаранция 24 месеца за фабрични дефекти.
        БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА С ТИП ТОП КУРИЕР!

        Коментар


        • #64
          От: Екстремни телефони и таблети M.T.T. и EVOLVEO от списание OFF-road.BG

          Да попитам - EVOLVEO D2 MINI има ли GPS, понеже не се споменава в описанието, но пък го има в техническите характеристики в магазина? И има ли наличност в момента, че старата Нокия се предаде след 7 години вярна служба?
          Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

          Коментар


          • #65
            От: Екстремни телефони и таблети M.T.T. и EVOLVEO от списание OFF-road.BG

            Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнение
            Да попитам - EVOLVEO D2 MINI има ли GPS, понеже не се споменава в описанието, но пък го има в техническите характеристики в магазина? И има ли наличност в момента, че старата Нокия се предаде след 7 години вярна служба?
            Ако може да допълня въпроса - на този Android 4.4 Kit Kat - може ли гармин да се качи и да си купя една ОФРМ и да си се ползва
            Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

            Коментар


            • #66
              От: Екстремни телефони и таблети M.T.T. и EVOLVEO от списание OFF-road.BG

              Здравей, има GPS. Относно Garmin - те нямат за момента разработки за Android, но има друг вариант (но не и оф-роуд карта). Ако искаш се обади на 0896833822, да ти обясня подробно.
              Последно редактирано от izo4x4; 18-05-15, 16:44.

              Коментар


              • #67
                От: Екстремни телефони и таблети M.T.T. и EVOLVEO от списание OFF-road.BG

                Еми ОК. Поръчах го през сайта. Ако съм първият - ще споделям вчепетления по-нататък.
                Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

                Коментар


                • #68
                  От: Екстремни телефони и таблети M.T.T. и EVOLVEO от списание OFF-road.BG

                  Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнение
                  Еми ОК. Поръчах го през сайта. Ако съм първият - ще споделям вчепетления по-нататък.
                  Утре тръгва към теб... По принцип не си първия с такъв телефон А и той е точен аналог на M.T.T. Smart Robust, с който същи има въоръжени колеги... Ще се радвам да споделяш впечатления.

                  Коментар


                  • #69
                    От: Екстремни телефони и таблети M.T.T. и EVOLVEO от списание OFF-road.BG

                    M.T.T. ROBUST НА УНИКАЛНО НИСКА ЦЕНА!


                    MTT SUPER ROBUST 3G е мобилен телефон със степен на защита IP67, която гарантира пълна водоустойчивост и прахоустойчивост. Издържа дори и потапяне във вода. Корпусът е проектиран да издържи на удари съизмерими с падане от 2 метра височина. При това няма значение коя негова част ще поеме удара. Въпреки, че се отличава с устойчивост и здравина MTT Super Robust 3G не е лишен от никоe съвременнo средствo за комуникация като 3G, Bluetooth, Wi-Fi. Дори може да приема бърз интернет от мобилния оператор чрез 3G и го предоставя, чрез Wi-Fi hot spot на разположени в близост Wi-Fi устройства. Двете SIM карти дават възможност да се възползвате от предимствата на два различни оператора, 3G и двете камери осигуряват видео разговорите, a слота за micro-SD карта може да разшири паметта до 32 GB.

                    САМО СЕГА КОРАВИЯТ SUPER ROBUST E НА ПРОМО ЦЕНА ОТ 198 ЛЕВА!

                    За поръчки, моля пишете ЛС, посетете Offroadshop.BG или заповядайте в нашия офис на адрес: София, ж.к. Илинден, бл. 127Б (бул. Тодор Александров, до кино Арена - Запад), тел. 02 9627142
                    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА С ТИП ТОП КУРИЕР!

                    Коментар


                    • #70
                      От: Екстремни телефони и таблети M.T.T. и EVOLVEO от списание OFF-road.BG

                      Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
                      И така, имаме две интересни промоции на M.T.T. и Evolveo, валидни до 10 май или изчерпване на количествата:

                      1. M.T.T. SMARTMAX - 599 лв. (вместо 685 лв.) повече инфо>>

                      2. EVOLVEO D2 MINI - 299 лв. (вместо 339 лв.) повече инфо>>

                      Телефоните M.T.T. и Evolveo могат да бъдат разгледани и закупени от нашия онлайн магазин Offroadshop.BG или в нашия шоурум на адрес: София, ж.к. Илинден, бл. 127 Б (бул. Тодор Александров, до кино Арена – Запад). За заявки и информация тел. 02 962 7142; 0896 833 800. Посочените цени са с ДДС. Гаранция 24 месеца за фабрични дефекти.
                      БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА С ТИП ТОП КУРИЕР!
                      EVOLVEO D2 Mini от къде да го купя за 299 лв ??
                      0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                      Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                      Суперскан България www.decbg.com
                      Машинно почистване на DPF/FAP филтър

                      Коментар


                      • #71
                        От: Екстремни телефони и таблети M.T.T. и EVOLVEO от списание OFF-road.BG

                        Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнение
                        EVOLVEO D2 Mini от къде да го купя за 299 лв ??
                        Привет! Тази промоцийка е доста стара, дето си я гледал. В момента цената е 339 лв. Иначе го има в шоурума ни - София, жк. Илинден, бл 127 Б (бул. Тодор Александров, до кино Арена - Запад).

                        Коментар


                        • #72
                          От: Екстремни телефони и таблети M.T.T. и EVOLVEO от списание OFF-road.BG

                          Ето и един нов доста чакан от нас телефон:

                          Ултраздрав и интелигентен: 4G смартфон Kyocera Torque KC-S701



                          Списание OFF-road.BG и OFFroadshop.BG представят новия интелигентен и суперздрав 4G смартфон Kyocera Torque KC-S701. Творението на световноизвестната японска корпорация не случайно е избрано за навлизане на европейския пазар на мобилни телефони.

                          Kyocera Torque KC-S701 e изключително здрав телефон, покриващ стандарта IP68 за водоустойчивост, удароустойчивост и прахоустойчивост, благодарение на закаленото си шаси и използването на полиуретанови удароабсорбиращи детайли. В допълнение, смартфонът покрива и стандарта на американския департамент за отбрана MIL-STD-810G в 11 категории сред които проникване на вода, прах, удари, вибрации, солени пръски (солена мъгла), ниско налягане, слънчева радиация и др. А 4,5-инчовият дисплей от закалено стъкло може да се ползва с мокри ръце или ръкавици.

                          Телефонът притежава и награждаваната технология на Kyocera Smart Sonic Receiver за подобрен и оптимизиран звук и аудио дори и в най-шумната среда, както и опция за безжично (индукционно) зареждане на батерията.

                          Дизайнът на Kyocera Torque KC-S701 е сред най-елегантните в света на коравите смартфони. С дебелина от само 13 мм, телефонът може да се носи и в джоба на костюм, макар че естественият му хабитат са оф-роуд и аутдор приключенията, къмпинга, планината, морето и работилницата.



                          Kyocera Torque KC-S701 се предлага на цена от 869 лв. (купи от Offroadshop.BG)
                          Този и други екстремн ителефони, смартфони и таблети могат да бъдат разгледани и закупени от нашия шоурум на адрес: София, ж.к. Илинден, бл. 127Б (бул. Тодор Александров, до кино Арена – Запад). За поръчки и информация тел. 02 962 71 42.
                          БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА С ТИП ТОП КУРИЕР!

                          Коментар


                          • #73
                            От: Екстремни телефони и таблети M.T.T. и EVOLVEO от списание OFF-road.BG

                            EVOLVEO StrongPhone Q8: 8 ядра, 4G и ултра здравина


                            Представяме ви новия мощен водоустойчив смартфон с поддръжка на 4G/LTE EVOLVEO StrongPhone Q8. Най-новото творение на чешката компания за екстремна електроника е готово за всяко трудна задача. Този телефон няма да се провали по отношение на производителност, издръжливост или скорост. Разчитайте на него където и да сте при каквито и да е било условия на работа.

                            Водоустойчив Android смартфон с максималназащита IP68: водоустойчивостта е сертифицирана съгласно стандарт IP68. Телефонът е защитен от проникване на прах и защитен от проникване на вода за 60 минути на дълбочина до 1.2 м. В допълнение, дизайнът на смартфона отговаря на условията по стандарта MIL-STD-810G:2008 на Министерство на отбраната на САЩ. Изпитан е за: ниско налягане (височинно изпитване), метод 500.5, процедура I; влажност, метод 507.5; слънчева радиация, метод 505.5 процедура II; изпитване в кисела среда, метод 518.1

                            Ергономичният дизайн на корпуса е покрит с фина гумирана повърхност и твърда вътрешна защитна рамка „SolidStone“, която е направена от магнезий по специална технология. Тази уникална конструкция придава на телефона висока механична устойчивост, което го предпазва от въздействието на удари и падания.



                            Екран със защитно покритие Gorilla Glass 3: IPS екранът с висока разделителна способност (1280 x 720 pixels, 4.5 инча)е защитен с покривен слой Gorilla Glass 3 с повишена устойчивост срещу надраскване. Изображението е подобрено с технологията MiraVision, която подобрява настройването на изображенията и осигурява най-добрите визуални ефекти. Специално обработената повърхност на екрана Ви дава възможност да работите с мокри пръсти и предлага режим на работа „ръкавица“.

                            Мощен осемядрен процесор MediaTek True8Core 4G/LTE: достатъчната мощност и скорост за мултитаскинг се осигуряват от 64-битов осемядрен процесор, бърз графичен процесор Mali-T760 и 2 GB оперативна памет. Технологията MediaTek CorePilot осигурява пълната производителност и на осемте процесорни ядра или тяхното включване и изключване в зависимост от желаната производителност без прекомерно изтощаване на батерията. Вътрешната памет от 16 GB осигурява достатъчно място за всички Ваши любими приложения, карти, музика или филми. Паметта може да се увеличи с помощта на допълнителна MicroSDHC карта.

                            Бърз пренос на данни в 4G/LTE мрежа
                            : EVOLVEO StrongPhone Q8 поддържа високоскоростни 4G/LTE мрежи, които Ви дават възможност да получите най-добрата производителност при сърфиране в интернет, играене на най-взискателните игри, гледане на видео или възможност за изтегляне на големи файлове със скорост от 150 Mb/сек и качване със скорост от 50 Mb/сек. При пътуване, със сигурност ще оцените функцията WiFi HotSpot, която ще позволи да настроите безжичната WiFi мрежа около телефона. Ще можете да споделяте вашия мобилен интернет с други устройства, като например лаптоп или таблет. Операционната система е Android 4.4.4 (KitKat).

                            Мощна 13-мегапикселова камера от Sony и видео с резолюция Full HD: телефонът разполага с 13-мегапикселова камера с LED светкавица и поддържа технологията High Dynamic Range (HDR), която гарантира висока яркост и яснота на снимките при всякакви условия на светлината.

                            Сред останалите интересни опции са наличието на GPS, светодиоден индикатор (не е нужно да включвате екрана, за да проверите дали сте пропуснали повикване или SMS съобщение) и специализирани бутони – тези отстрани на телефона позволяват удобно да управлявате звука, специален бутон SOS и един програмируем бутон.

                            EVOLVEO StrongPhone Q8 LTE е с мощна вградена 3700 mAh литиево-полимерна батерия, която ще ви позволи дълго и безпроблемно използване.
                            Рамери: 151 x 75 x 15 мм, тегло: 240 гр.

                            EVOLVEO StrongPhone Q8 LTE е на цена 649 лв. (поръчай от Offroadshop.BG)


                            Този и други екстремни телефони, смартфони и таблети могат да бъдат разгледани и закупени от нашия онлайн магазин или нашия шоурум на адрес: София, ж.к. Илинден, бл. 127Б (бул. Тодор Александров, до кино Арена – Запад). За поръчки и информация тел. 02 962 71 42.


                            БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА С ТИП ТОП КУРИЕР!

                            Коментар


                            • #74
                              От: Екстремни телефони и таблети M.T.T. и EVOLVEO от списание OFF-road.BG

                              Имам удоволствието да ви представя най-новия продукт на Еволвео, който докато го обявя, вече е на много по-ниска цена от началната:

                              Нова бюджетна екшън камера Evolveo Sportcam W8



                              Evolveo Sportcam W8 е водоустойчива екшън камера с WIFI и FULL HD при 60 кадъра в секунда. Вече няма значение дали се гмуркате, скачате с парашут, карате мотоциклет, джип, ски или посещавате аквапарк. Мощният процесор заедно с чувствителния сензор и висококачествен обектив ще гарантират снимките Ви да бъдат винаги с най-високо качество.

                              Evolveo Sportcam W8 разполага с най-новия процесор Ambrella A7L, който Ви позволява да записвате FullHD 1080p видео файлове при 60 кадъра в секунда. С резолюция от 720p, видеокамерата записва до 120 кадъра в секунда и по този начин записвате на забавен каданс. Високочувствителният 16-мегапикселов Panasonic CMOS сензор и електронен стабилизатор на изображението ще Ви даде възможност да запишете всичките си занимания с максимално качество на картината. 16-мегапикселовите снимки се записват със скорост до 10 кадъра в секунда, така че няма да пропуснете момента. Плюс широкоъгълен обектив „рибешко око“ 150° с отлична бленда f2.8, който осигурява ясни и отчетливи изображения.


                              Чрез вградения Wi-Fi, дистанционно управление или приложението на EVOLVEO за Android смартфони, Вие можете дистанционно да управлявате Вашата видеокамера. С това приложение, можете да стриймвате видео файлове или да ги гледате на мобилния телефон. Приложението можете да намерите в Google Play Store, или директно на адрес: https://play.google.com/store/apps/d....sci.evolveoa7.




                              Evolveo Sportcam W8 е снабдена с водоустойчив калъф, който позволява гмуркане на дълбочина до 60 метра. Функцията Time Lapse Ви дава възможност да правите времеви поредици от кадри. В този режим камерата прави поредица от видео записи, съгласно зададените интервали от време, и ги обобщава в една спираща дъха последователност, например ускорен изгрев. За да има достатъчно енергия за Вашите пътувания, видеокамерата е снабдена с две батерии, а в комплекта има и дистанционно управление, както и голям брой държачи. По този начин Вие ще можете да използвате видеокамерата за всеки вид спорт.

                              Само сега Evolveo SportCam W8 е на специална цена от 219 лв. (поръчай от Offroadshop.BG)

                              Този и други продукти Evolveo могат да бъдат закупени и от нашия шоурум на адрес: София, ж.к. Илинден, бл. 127 Б (бул. Тодор Александров до кино Арена – Запад). За информация и поръчки: тел: 02 962 7142


                              БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА С ТИП ТОП КУРИЕР!

                              Коментар


                              • #75
                                От: Екстремни телефони и таблети M.T.T. и EVOLVEO от списание OFF-road.BG

                                Аксесоарите , идентични ли са тези на Гопро-то ?
                                Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
                                За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

                                A1+

                                Коментар

                                Активност за темата

                                Свий

                                Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

                                Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                                Зареждам...
                                X