Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво слушате аджеба,докато си пиете ракията :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какво слушате аджеба,докато си пиете ракията

Е да ама друго си е така,на запядняшки да ти теглят една майна.Преди време изпаднах в потрес,когато една девойка слушаща само "хауса" (според нея де) каза :"Бахти мръсната чалга" ,а бяха пуснали по радиото ...Маргарита Хранова.Като я питах като как я определи като чалга,отговора беше "Еми пее на български ,к'во да е" .

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan_Botevgrad Преглед на мнение
      Аз слушам Майкъл Джексън и Тина Търнър . Хах много сте интересни разбира се , че на маса се слушат стари Сръбски песни , Гръцки а и нови такива , както и Народни , а и чалга както я наричат съвременните металисти .
      ВанЮ...кефиш...Метауисти викаш...че и съвременни...Да си слуша кой кво му е кеф!Наздраве!
      Виден столичен ихтиолог

Коментар

А, на бас, че 99% от определящите се като "металисти", не са присъствали никога на "Метъл Парти".
        Аз ПРАВЯ такива партита.
        Хора-а, знаете ли за какво става въпрос. Е, нема такава отврат.
        Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
        -----------------------------------------------
        Питието определя съзнанието....
        0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
          А, на бас, че 99% от определящите се като "металисти", не са присъствали никога на "Метъл Парти".
          Аз ПРАВЯ такива партита.
          Жоро, всичко зависи от хората, които са го организирали. Истинските "метъл партита" си ги правихме самостоятелно при сбирки на приятели... но, това беше някъде преди около 20 г.
          Сега поне можем на истински концерти да ходим в България.
          proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
          NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
          Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

М/у другото в голяма част от най-слушания хаус, демек испанския, както и в много от латино-хитовете, тактът е 7/8. А, текстовете са откровено извратено мръснишки. Та, не знам...
            П.П. Не съм чалгар, но най-гнусните текстове са в рапа и рока.
            Metallica'88 парчето "Blackened" започва 5/8 и се редува 5/8 и 4/4.ами банди като Rush,Drum Theatre ......неравноделките могат да те замаят.В рока много често се използват неравноделни

Коментар

Аз ПРАВЯ такива партита.
              Знаеш ли - прав си! Ама то "метъл парти" и просто слушане на метъл са си разни неща!
              Аз понякога слушам метъл, например когато ми се доспива зад волана!
              Ама съм бил и парти - верно е отврат!
              יעבור
              «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
                Ама съм бил и парти - верно е отврат!
                Има и хубави страни. Известно количество метълистки, след дозата бира с "Диазепам" са навити на всичко. Много повече от чалгарките.
                Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                Питието определя съзнанието....
                0887770735

Коментар

И за да е по темата, да си призная, мога да се" насвиткам " и на Дизи Гилеспи и на Майлс Дейвис. Мога и на Кармина Бурана, но тогава сменям питето. Без майтап. И макар че съм от по-старата генерация усещам напоследък че колкото повече чалга наоколо, толкова повече "улитам" в харда. Като чуя отнякъде да се носят ония ми ти маанета и ръката подсъзнателно набарва диска на Рамщайн. Перфектно заглушава маанетата, от мен да го знаете. Пък ако нещо изпадна в по-лежерно настроение с къснонощни питиета пред мен, това Пърпъл, Юрая, Назарет, Цепелин ако знаете какъв мехлем за душата е....... А относно писаното по-горе че всички слушали чалга доста колеги тук от форумът са виждали че и на хубави сбирки, почне ли мазнотията напускам, без значение каква е компанията. При мен май че според пиенето е и музиката, или обратното, обаче за чалга явно не съм си открил питието, та ако подочуете че някой редовно злоупотребява със сярна киселина, концентрат, да знаете прослушал съм маанета..
                  Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                  Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                  В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Не е ракия, а водка.

Коментар

Я ме светнете какво точно се подразбира под метъл-парти?
                      У наше село си му казваме "купон", той метъла сам си идва. Парти(и)те ги заобикаляме отдалеч

Нещо темата започва да ми напомня за единият ми по-дълъг престой в Молдова. По него време бях единствения дългокос езкемпляр от мъжки пол, който се мотаеше из Кишинев. След няколко месеца вече ме бяха научили, но в началото редовно чувах как бабките пред някой блок се чудят като съм такъв наркоман (!) и крадец (!!) и изнасилвач (!!!), що не са ме опандизили още...

Та така. Какво точно е метъл-парти казвате? Сбирка на недо...клатени тинейджърки, накичени с тениска на Нирвана, щото е много метълфешънско и убедени, че като са научили да припяват "ай ловю н айм нот крекд" , изглеждат супер бледи-романтични-загадъчни и прочее? И основно живеещи с надеждата, че това е супер-хипер-мега-единствения начин някой рошав батко да им помогне за изчистване на акнето... И ама съвсем твърдо убедени, че лайв сакс, о боже, или трябва веднага да дръпна два диазепана с водка (щото нема с'тинки за 4 водки) иначе ножа, вените и край на проблемите....

Не знам, аз явно съм някакъв друг чешит метълче Не зашото гореописаните са измислица - съвсем истински са си, даже, ако ми остане време и желание, утре ще ви разкажа за една от тях.

П.П. ей на, разпалих се нещо и щях да пропусна най-важното. Никаква смърт за чалгата! Това всъщност е едно от няй-хитрите неща, измисляни някога. Аз съм върл привърженик на тезата, че дрогата трябва да е легална, достъпна и максимално евтина. Който иска да се трови. И да си му личи отдалеч, че дотам му стигат силичките.

П.П.П. И в метълските текстове понякога има такива простотии, че не е истина. Факт. Разликата е, че от тях рядко излизат големи хитове. За разлика от така бодро осъжданата чалга... как беше бе ... куцото магаре с резервния крак ... хахахаха, а наздраве на феновете!
                      Последно редактирано от tef4o; 07-08-10, 02:33. Причина: допълване
                      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Аз пък си слушам грекото митропанос терзис даларис и народното странджанско

Коментар

Снощи си сипах едно малко и си пуснах те тва:

KEITH JARRETT,CHARLIE HADEN / JASMINE 2010
                          Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Първоначално публикуван от CAESAR Преглед на мнение
                            Снощи си сипах едно малко и си пуснах те тва:

KEITH JARRETT,CHARLIE HADEN / JASMINE 2010
                            Ave Caesar...
                            Въпреки "мръсното" си име джаза си е много приятна и интерсна музика. За тези които са в час и я разбират. Понякога даже и аз-простака я харесвам. Както в случая.
                            И няма нищо общо с чалгата...
                            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Мисля си ....ракииката маи наи добре си върви с харна салатка,пък като вкараш грамаж в ++,музики много
                              Емил-00356 99872043-Малта
                              Defender-90

Коментар

Първоначално публикуван от Lany-Емил Русев Преглед на мнение
                                Мисля си ....ракииката маи наи добре си върви с харна салатка,пък като вкараш грамаж в ++,музики много
                                Емо, лесно ти е на теб. Мисля че и аз ако съм дълго далеч от Родината ще ми се прииска да чуя нещо, каквото и да е на български, но тук реалноста е съвсем друга. Ей една история за малко веселба: В китното Априлци се събираме доста офф-народ, правим си кефа цял ден, и естествено вечерта в кръчмата. Естествено и музика на живо. Оркестърчето горе-долу на някакво ниво. Музиката приятна и вечерта също. И всичко това докато се появи една солидно охранена, неуморна кака. Че като зави и раздруса ония ми ти телеса... абе остави, касапска гледка. Уби всичко детско в мен, а и не само. Не издържах и се махнах. С облекчение. На другият ден попитах собственика защо ни нагласи така, а той-" Защото е модерно бе, и аз не ги понасям и затова не бях вечерта там". Та така, защото е модерно ти го натрапват отвсякъде.
                                Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                                Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                                В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X