Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гратис в метрото

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #16
    От: Гратис в метрото

    Първоначално публикуван от ЛЕНИН Преглед на мнение
    ...Това детенце е трябвало полицая да го улови за ухото и да го изхвърли навън,като за изпроводяк го засили и с един хубав шут."Бий малко дупенце,за да не биеш дърто газище" (Народна поговорка)
    Има и по-възпитателни методи от уголемяването на уши - обществено полезен труд. Кофата, парцала и една дължина на "платца".
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

    И коментаторите...

    Коментар


    • #17
      От: Гратис в метрото

      Четирима мои приятели бяха тръгнали с метрото. Да, ама само 1 с карта. Минава си пичът с картата, минават и гратисчийте. Слизат си полу- спокойно по стълбите, доволни, че са минали. Стигат на последното стъпало и пред тях- чичко полицай: я елате с мен, момчета. Завел ги в една малка стаичка, разпитал ги що правят така, какъв е проблема и т.н. Щял и шамари да раздава, ама... Та после ги изкарал и пуснал само момчето с картата. А другите трима си купили билетчета. Да, ама на единия, баща му е полицай. След като разбра, лично видях как полицаят каза на сина си: седни тука. Беше в едно кафене. Седна, Гошо (така се казва момчето), а баща му- ЛЮЮЮЮЮС- свали го от стола- не преувеличавам. Силен шамар има. Сяда гошо пак- ЛЮЮЮЮС- на другата страна. -Повече да не се повтаря- каза бащата.
      Случката е действителна. Спирката е била Опълченска.
      JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

      Манол Денев

      Коментар


      • #18
        От: Гратис в метрото

        Да не забравяме и, че всеки лев за метрото би следвало да намали задръстванията и лудницата с паркирането отгоре. Големи закрити паркинги в началото на града и моля, оставям си колата - върша си работа в центъра, връщам се с метрото и си заминавам. В този случай - в синята зона 5 лв. на час.

        Коментар

        Активност за темата

        Свий

        Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

        Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

        Зареждам...
        X