Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Условна присъда за тираджия, погубил семейство на Хаинбоаз

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Условна присъда за тираджия, погубил семейство на Хаинбоаз

Аз сега ще ти разкажа за един действителен случай. ТИР стои спрял на един наклон в посока надолу. На мнооого заледено място. Бутан от вятъра както е угасен с водача вътре с натиснати спирачки и активитана паркинг спирачка, композицията тръгва надолу. Долу стои един автобус, камиона спира в автобуса, идва кат и пише акт на водача на камиона за движение с несъобразена скорост, въпреки, че има един автобус свидетели които потвърждават версията на водача. Факт! Пътят стъкло....Виновен е водачът на камиона.
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
      Аз сега ще ти разкажа за един действителен случай. ТИР стои спрял на един наклон в посока надолу. На мнооого заледено място. Бутан от вятъра както е угасен с водача вътре с натиснати спирачки и активитана паркинг спирачка, композицията тръгва надолу. Долу стои един автобус, камиона спира в автобуса, идва кат и пише акт на водача на камиона за движение с несъобразена скорост, въпреки, че има един автобус свидетели които потвърждават версията на водача. Факт! Пътят стъкло....Виновен е водачът на камиона.
      Ситуацията е нестандартна но мисля, че със съставяне на акта не се изчерпва въпроса за вината на шофьора.Акта само задвижва административна процедура.По акта ще бъде издадено наказателно постановление от Административно наказващият орган и там ще е определена глобата.То може да се обжалва и пред съда могат да се използват като доказателство-разпит на свидетелите.Струва ми се, че пред съда здравият разум и доказаната истина ще надделеят и наказателното постановление би трябвало да се отмени.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        ......застрахователят плаща, а после придобива правото да си иска парите от застрахования.
        Застраховател как да е не плаща.

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
          Интересно тоя дето е отговарял за това пътя да е опесъчен на колко е осъден?
          Всички тука дето пишете не мислите ли, че и вие утре може да се изпързаляте на някой заледен и неопесъчен участък от пътя?
          Подкрепям. А това за несъобразената скорост го има само в БълХария, по този начин свинете си измиват ръцете, когато не са обработили пътищата. Момчета, обиколил съм цяла Европа /с камион, с кола/, такова понятие ''несъобразена скорост'' НЯМА НИКЪДЕ. ------------- хубаво, че са измислили псувните, иначе ще се пръсна от яд. А иначе крайно време е на турските ТИР-аджии да им се забрани да минават през Булгаристан. Доколкото ми е известно 80/100 от катастрофите с камиони се падат на турците. Същото е и в Германистан - и там турците водят класацията.
          Последно редактирано от Ясен; 24-07-10, 09:57.
          Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
          Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X