Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Биричка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Биричка

Е та в колко, естествено, че след 11 часа вечерта, но пък аз вече биря няма да пия поне 3 седмици, че лошо стана последния път
    За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
    Honda Dominator 650
    088ЧЧ93979-->Борис
    0878956Ч38-->Борис

Коментар

Пий си бирата спокойно колега, когато ти се пие! Полезно за бъбреците! Но както е в рекламата, консумирай с удоволствие и мярка! Наздраве
      LZ1ZAH

Коментар

Леле, с какви хора съм се събрал. А аз се имах за пияница, щото си пийвам вечер.
        Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
        -----------------------------------------------
        Питието определя съзнанието....
        -----------------------------------------------
        0887770735

Коментар

Абе ей, алкохолици! Бирата не е нито безалкохолно, нито алкохол. Бирата е храна, пълна с витамини и калории. Измислена е дооооста след ракията и на друго място, каквото и да се говори във вицовете.

За патладжанения нос - майтап си правите вие, ама ако някой ден организирам новогодишно тържество в детска градина, само ще предупредя от август месец Стария да спре да се бръсне. Дечицата ще вярват в дедо Мраз, чак докато стане ред те да са дедо Мраз.

Коментар

При мен положението е сложно. Жената не ми дава да пия преди Стефан да излезе на двора. Това е късен следобяд - цял ден съм на тръни. Чак привечер под предтекст, че трябва да се разходи кучето, започва наливането. И така 3-4-5 бири... а пък ако нямам належаща вечерна работа - порой!

Жената много рядко ме оставя сам. Започвам се от рано сутрин. Не знам кога точно, но по едно време все ми се случва да спира тока и да става тъмно. Нищо, че по последен спомен навън все още е светло. Добре, че не ме оставя сам за дълги периоди - задължително ще бъда уволнен от всички работи (може би ще ми остане държавната ).

Така, че "мъж под чехъл" не винаги е зле. Чувствам, че е полезно за моето здраве. Радвам се, че някой се интересува от него (като изключим здравната министърка естествено - тя се грижи за мен по условие).

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
              Здравейте Господа.От доста време ме мъчи следният въпрос;В колко часа е нормално един джентълмен да си пийне първата биричка за деня

Едно време не пиех бира преди 12 на обед сега нещо ми се припива към 9 и половина 10

Поздрави

Моето правило също е преди 12 да не пия. Но хубавото е, че все някъде по света вече е минало дванайсет, когато и да ми се допие биричка. Гледам обаче да не прекалявам с това пътешествие във време-пространството...
              "The only regret I will have in dying is if it is not for love."
              Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01289.jpg
Прегледи:2
Размер:175.9 КБ
ID:5192331Биричка; студена дайте я на сам. Преди 20 г. с един приятел правехме по 20 като седнем на моабет. Сега на 45 г. не мога по много но много ми е сладка преди ядене. Преди обяд преди вечеря а с яденето пак.
                Последно редактирано от Chinela; 08-07-10, 20:00.
                На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
                  [ATTACH=CONFIG]226645[/ATTACH]Биричка; студена дайте я на сам. Преди 20 г. с един приятел правехме по 20 като седнем на моабет. Сега на 45 г. не мога по много но много ми е сладка преди ядене. Преди обяд преди вечеря а с яденето пак.
                  Абе смени марката на бирата и няма да ти пречи гьола .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X