Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Биричка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Биричка

Здравейте Господа.От доста време ме мъчи следният въпрос;В колко часа е нормално един джентълмен да си пийне първата биричка за деня

Едно време не пиех бира преди 12 на обед сега нещо ми се припива към 9 и половина 10

Поздрави
    К мирной жизни не пригоден.
    Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

От: Биричка

Старо, аз почвам сутрин към 06.30 и ми е много хубаво, засища, и държи в добра кондиция човека. И е много полезно за бъбреците.
    Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
    Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
      Здравейте Господа.От доста време ме мъчи следният въпрос;В колко часа е нормално един джентълмен да си пийне първата биричка за деня

Едно време не пиех бира преди 12 на обед сега нещо ми се припива към 9 и половина 10

Поздрави
      Тони, не си единствения. Я, погледни в "бар-а", Жоро се е отчел още преди обяд:
      Първоначално публикуван от G_P_S Преглед на мнение
      Аз натиснах една ,,Ариана,,. Наздраве на всички !!!
      ПП. Всъщност, не е важно - кога започваш (става въпрос, когато почиваш), а до какво количество достигаш. Това е показателят, различаващ любителя на напитките от "къркача".
      proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
      NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
      Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Наздраве момчета!

Коментар

От години имам една домашна традиция в неделя или почивен ден който оставам в къщи и тя е.
          Ставам рано към 7, правя си закуска, сипвам си една бира, после още една и така докато ми се доспи отново.
          Отивам и лягам, после се събуждам и пак биричка...сега минах на бяло вино, че ме мързи да ходя за бира...свършиии..

Коментар

Вие ме успокоихтеАз си мислех да не съм се запътил към една група отличаваща се с патладжанен цвят на носовете

До обяд сдържайки се пийнах шест сега ше си взема една галонка да ги направя десет мисля че за деня си е нормално
            К мирной жизни не пригоден.
            Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
            ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

През деня когато съм на работа не пия бира, но вечер пия по 4-5 бири. Когато не съм на работа почвам на бира от обяд
              ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
              Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Сега се сетих и още нещо, бях на почивка във Велинград, ставам и отивам да закусвам и сервитьорката ме пита..кафе или чай господине...
                Аз и викам БИРА..., тя ме погледна и каза, че не била в менюто...добре викам а оная бира на бара продава ли се??? Да, каза тя...ми донесете ми две и ми ги пишете на сметката..
                Закусвам си аз с биричка и всеки по рано станал и дошъл на закуска ме гледаше като чели съм извънземен....
                Мойта вика, аз отивам на друга маса, хората си помислиха, че си алкохолик а аз вечер рядко пия и само по едно най-много.

Биричката е вълшебно питие ш'а знайте.

Коментар

Старо,ако питаш мен първата бира трябва да я пиеш ,...................когато ти се пие бира. От там нататък-когато ти е сладко. Не е лошо обаче да мислиш и за мезе. Това е за почивни дни и официални празници. През другото време всичко е според графика за деня. НАЗДРАВЕ !!!

Коментар

Аз вода не пия!
                    иво димитров-0898 472 158

Коментар

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture0087.jpg
Прегледи:1
Размер:114.4 КБ
ID:5189691
                        Верният помощник.

Коментар

според мен колега пий си биричка когато ти се прииска и да не ти пука кой какво казва ... БИРАТА Е ПОЛЕЗНА :–)
                          0893 51 06 60 Димо Георгиев :cool:

Коментар

Ей сега си отворих един студен ''Perlenbacher''. Само такова си купувам, истинско, германско . Старо, ти си виновен .
                            Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                            Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Аз винаги си пия една бира на обяд. Дори когато съм на работа, щото после карам чак към 5.
                              Когато съм си на вилата и си работя нещо пия една към 11 и една на обяд.
                              Вечер пия по 4-5, според зависи как ми слиза и как ми се приспи.
                              Но, ракия близвам от дъжд на вятър.
                              Бирата е най-големия еликсир!
                              Кой я е измислИл е бил голЕм Цар!
                              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X