Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Таралеж!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Таралеж!

Както си гласихме с Вико газовата му уредба, намерихме това. И понебе всички си имат тези дни животни - кой бръмбар, кой пилета, аз реших да прибера таралеж. Може би за една вечер. Нищо, че си имам и котарак.

Само едно ми е интересно - може ли това да е майка на малки таралежчета? Кога им е ред? Дали ще му понесе малко превантивен Фронтлайн?

От: Таралеж!

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    Както си гласихме с Вико газовата му уредба, намерихме това. И понебе всички си имат тези дни животни - кой бръмбар, кой пилета, аз реших да прибера таралеж. Може би за една вечер. Нищо, че си имам и котарак.

Само едно ми е интересно - може ли това да е майка на малки таралежчета? Кога им е ред? Дали ще му понесе малко превантивен Фронтлайн?
    Доколкото знам могат да са преносители на болести... Аз също имах станна среща преди ден един беше на седалката на ИЖ-а После беше тактично преместен на няколко метра и пуснат на свобода.
    Може все пак да го понапръскаш с антибълхарин някакъв знаеш ли го какви гадинки си носи...

Коментар

Ясене,задръж си го,няма да имаш змии...
      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Бълхи вече няма. Досадното е, че се завря под най-тежкия шкаф. За да го разубедя, почвам да мляскам.

иначе един познат точно това направи преди 3-4 дни - поразгледа, поразгледа какво е хванал, па го пусна през оградата си със заключението:

- змии не искам.

Коментар

Ето го и моя...доста е едричъкНатиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображ.055.jpg
Прегледи:1
Размер:157.2 КБ
ID:5188939Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображ.056.jpg
Размер:158.5 КБ
ID:5188940Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображ.057.jpg
Размер:87.4 КБ
ID:5188941

Коментар

: -))) Дайте и на мен един!

Коментар

Аз си гледах като малък таралеж вкъщи, Гъди-гъди се казваше.
              Нощем като ходи , стъпва тежко като човек.
              Така и не свикна с мене. Почина.

Коментар

Таралежът си тръгна току-що. Лесно е - гората, където явно си живее е на 20 крачки от входа. Определено не е ред да свикваме с още добитък, въпреки, че веднага си намери място и изяде всичката храна, която му се даде. Яде и от паницата на котарака.

Иначе - трака, тропа, бута, размества, дрънчи, сумти, киха и ходи много смешно. Супер животинка.

Не си представях, колко бълхи имат. Този посипа няколко.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                  Таралежът си тръгна току-що. Лесно е - гората, където явно си живее е на 20 крачки от входа. Определено не е ред да свикваме с още добитък, въпреки, че веднага си намери място и изяде всичката храна, която му се даде. Яде и от паницата на котарака.

Иначе - трака, тропа, бута, размества, дрънчи, сумти, киха и ходи много смешно. Супер животинка.

Не си представях, колко бълхи имат. Този посипа няколко.
                  Ясене,добре си направил,че си го пуснал да си тръгне. Аз поне смятам,че на таралежа мястото е в гората. Ако все още нямаш,по-добре си вземи жена .

Коментар

Таралежът и той човек!

Коментар

Охо и при мен преди години поживя един таралеж.
                      Казваше се Шарл Бодлер, на едноименния френски поет.
                      Кръщението му дойде внезапно, в първата вечер на съвместния ни живот, когато сънен и бос реших да притичам до тоалетната.
                      Така и не се научих да спя на лампа.
                      Освен това, при посещението на моя очарователна позната, дискретно го захлупих с цинкова кофа, за да не смущавам нежните и сетива.
                      Какъв беше ужасът ми, когато по средата на любовните ласки, тя се вдърви като пръчка и с заекващ глас отлюспи една фраза - Кккк... кофата се движи! -
                      Това бе и последната вечер на съвместното ни съществуване.
                      На следващия ден Бодлер, бе натирен обратно в гората.
                      Аз също !
                      Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Когато бях студент, на пътеката между общежитието и една от учебните сгради, намерих таралеж, който кихаше и кашляше... Реших, че е болен, взех го и го отнесох в общежитието. Поставих го в един голям кашон и му нарязах ябълка. Надвечер таралежът видимо се успокои и двамката си заспахме. Сутринта, в кашона таралежите бяха пет. Вярно е, че се раждат без бодли... приличаха на малки мишлета. Отнесох майката с бебетата и в гората, където я намерих предния ден.
                        Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                        Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Това е Пухи...
                          Живее у дома повече от половин година - домашния любимец.
                          Бълхи няма, защото е роден в лабораторни условия, и после - директно у нас.
                          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:88571076.jpg
Размер:81.0 КБ
ID:5188969

Не предполагах, че звяра може да спи по толкова много, и също така, че може да е толкова забавно животинче - децата го обичат много.

Коментар

Приятелката ми инцидентно се беше сдобила с два и бяха големи злобари. Хапане, дращение... не можеш да им сложиш паничка в кашона - веднага ти се нахвърлят. Разбирам защо са напаст за змиите

Коментар

Първоначално публикуван от G_P_S Преглед на мнение
                              Ясене,добре си направил,че си го пуснал да си тръгне. Аз поне смятам,че на таралежа мястото е в гората. Ако все още нямаш,по-добре си вземи жена .
                              То заради жената всичкото. На мен, докато съм в апартамент, ми стига факта, че има таралежи в гората. Тя искаше да си има вкъщи, поне за малко.
                              Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнение
                              Таралежът и той човек!
                              Голям човек, при това.
                              Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                              Това е Пухи...
                              Живее у дома повече от половин година - домашния любимец.
                              Бълхи няма, защото е роден в лабораторни условия, и после - директно у нас.
                              Не предполагах, че звяра може да спи по толкова много, и също така, че може да е толкова забавно животинче - децата го обичат много.
                              Бълхи и този няма да има в близката година. Услуга за услуга.
                              А за спането - котките май спят повече. Единствената разлика е, че се нагаждат към часовете на хората.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X