Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Анти-Нива

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Анти-Нива

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
    Тъй де - вместо ключ, по-добре в коша!
    Ааа, чакайте не сте избройли всичките недостатъци, излагате се Поупозорете я малко още де, няма да се излагаме..
    За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
    Honda Dominator 650
    088ЧЧ93979-->Борис
    0878956Ч38-->Борис

Коментар

В коша-спама!А защо пък да няма по една такава тема за всяка марка?Тъкмо ще отпаднат доста въпроси,,каква джипка да си купя?''И не виждам защо трябва някой да се връзва до там,че чак заплахи на лични да пише?И после да спи като къпан?
      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
        В коша-спама!А защо пък да няма по една такава тема за всяка марка?Тъкмо ще отпаднат доста въпроси,,каква джипка да си купя?''И не виждам защо трябва някой да се връзва до там,че чак заплахи на лични да пише?И после да спи като къпан?
        За колко го искъпахте бре Я кажете :П
        НАправете, аз да почна да ги спамя всичките, Възмездието Пфффф Бъзикам се
        За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
        Honda Dominator 650
        088ЧЧ93979-->Борис
        0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
          За пример, Нашата е 88-ми набор(81 000км)Била е на времето директорска кола, има изводи за ел.угледала И да ти кажа всичко си е по нея Е с изключения, не си мислете, че като сте видяли някви ниви запустяли и всички останали са такива! Мога даже да ти кажа, че ще запали по бързо от твойта кола ДАже и бас може сложим
          Не е важно колко бързо ще запали, а колко дълго ще бръмчи след това, без да отваряш капака за нещо повече от смяна на масло и филтри.

За другото - карал съм ги точно 4 броя ВАЗ-ове. Няма 5 годишна такава, дето да не е ръждясала. Докарват до към 10, при щателни грижи, подмиване и прочие (Самарата ми), ама чувството е доста измамно, понеже тогава тръгват тотално - иначе уж лъскави, но пробити отдолу прагове, изгнили ръкави и прочие. На някогашната ни собствена жигула, взета нова от магазина, и двата калника бяха пробити от ръжда на 5-тата година, а на 8-ата отпред бяха тотално разпаднали се стойките, на които се крепят ударните тампони. По същото време по пода вече имаше дупки, жилото на ръчната спирачка дори сдаде преди 5-тата година. Кранчето на парното, водната помпа, бензинова помпа (платно)... На 8-мата година беше на 130000км.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Всъщност, ако някой иска, може да отвори тема "Нива: конструктивните недостатъци, обичайните производствени дефекти и възможни подобрения по тях". Аз определено имам материал по въпроса. Тази тема, обаче, се опитва да счупи глупомера. И понеже прецизната измервателна техника не е евтина, на темата се случват едновременно две неща: отива в коша, за да не се броят глупостите за принос към Форума и се заключва, зер и без това ме е леко срам като ме броят при ниваджиите.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X