Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Анти-Нива

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Анти-Нива

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
    Такаа - значи не знаем какво говорим! И защо - какво не знаем?!
    Ето типичен пример... Аз това го казвам не, че вие не знаете какво говорите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Съветвам те да прочетеш пак поста ми от началото до края, защото зех вече да се дразня!НА KOЙ ВИКАМ, ЧЕ НЕ ЗНАЕ ???? аАА
    За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
    Honda Dominator 650
    088ЧЧ93979-->Борис
    0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
      ... защото зех вече да се дразня!НА KOЙ ВИКАМ, ЧЕ НЕ ЗНАЕ ???? аАА
      Хайде успокой топката, че да не вземе и някой друг да се издразни!
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Ето типичен пример... Аз това го казвам не, че вие не знаете какво говорите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Съветвам те да прочетеш пак поста ми от началото до края, защото зех вече да се дразня!НА KOЙ ВИКАМ, ЧЕ НЕ ЗНАЕ ???? аАА
        Опа, пардон - не съм те разбрал! Но си редактирах поста и ти задох въпрос! Моля отговори ако можеш!
        יעבור
        «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
          Това не трябваше да го казваш, щото показва че изобщо не си наясно с конструкциите!
          Не знам защо някой се обижда, като се каже "Не става за офроуд".
          Ако имам МЛ, или айде някой по народен 4x4, примерно Тигуан и някой така ми каже, ми защо да се обиждам!? Аз пък му казвам кошника ти не става за магистралата и въпроса решен. И той прав, и аз.
          Имал съм нива и съм си я обичал, като теб, но това не пречи да вникнеш в конструкциите на джипките.
          Айде без лоши чуства и да си говорим нещата едно към едно.
          Колега прав си, но аз не ги сравнявам по конструкция! А по междуосие...
          Колкото до:
          Ако имам МЛ, или айде някой по народен 4x4, примерно Тигуан и някой така ми каже, ми защо да се обиждам!? Аз пък му казвам кошника ти не става за магистралата и въпроса решен. И той прав, и аз.
          Така ги режа и аз само, че в обратния смисъл Той като ми каже ела на магистралата, аз му викам ела пък в гората
          Honda Dominator 650
          088ЧЧ93979-->Борис
          0878956Ч38-->Борис

Коментар

Такаа - значи не знаем какво говорим! И защо - какво не знаем?!
            Човече ти какви други джипове и просто коли си карал? Аз ти изредих руските марки които съм карал и ремонтирал! Мога и по модели да ти ги напиша! А също и другите, от другата страна на соцстроя!
            Рено Канго, Уаз Буханка( не му знам точното име) Ситроен Хсантия.Все пак направете сметка, че книжката ми нещо я е хванала липсата зарди годинките..
            Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
            Хайде успокой топката, че да не вземе и някой друг да се издразни!
            Ааа, аз ударих на камак 1 пък.. Но просто се издразних на колегата, защото не беше прочел до края поста или не го беше разбрал.Знам какво става ако се изнервите(виш)..--------->Банче за 3-4 дена ако не и Пермалентен, ако си отворя устата повечко

П.П Писнами само аз вече да пиша.. То се напълни с мой постове оставям темата на страна.. Пишете каквото искате Ако щете идете и на пртест да махнат нивите от българия...Все ми е тая вече...
            Honda Dominator 650
            088ЧЧ93979-->Борис
            0878956Ч38-->Борис

Коментар

Рено Канго, Уаз Буханка( не му знам точното име) Ситроен Хсантия.Все пак направете сметка, че книжката ми нещо я е хванала липсата зарди годинките..

П.П Писнами само аз вече да пиша.. То се напълни с мой постове оставям темата на страна.. Пишете каквото искате Ако щете идете и на пртест да махнат нивите от българия...Все ми е тая вече...
              Дай сега да се разберем! Тука темата е АнтиНива! А за предимствата - ами има си ги! Цена, ремонтнопригодност, фултайм, тегло, свесове! И други сигурно!
              И извинявай, ама нямаш достатъчно опит за сравнение!
              יעבור
              «И това ще мине»

Коментар

Дай сега да се разберем! Тука темата е АнтиНива! А за предимствата - ами има си ги! Цена, ремонтнопригодност, фултайм, тегло, свесове! И други сигурно!
                И извинявай, ама нямаш достатъчно опит за сравнение!
                Ако говориш за каране на джипове си прав..Но и Мицубиши съм карал с дясна дирекция .Другите може да са 100 пъти по хубави от нивата, но мен като си ме кефи.. Всеки с разбиранията си..
                И нали е темата анти-нива дайте да я плюем па квото стане, а
                Honda Dominator 650
                088ЧЧ93979-->Борис
                0878956Ч38-->Борис

Коментар

На които не му харесва нивата да не си купува бе
                  кво сте тръгнали само да я нападате има си и много плусове .на които не му харесва да си кара там квото му харесва и тва е не трупаите темата само с глупусти
                  [SIGPIC][/SIGPIC][B]Bore[/B]

Коментар

Първоначално публикуван от b.bore@mail.bg Преглед на мнение
                    На които не му харесва нивата да не си купува бе
                    кво сте тръгнали само да я нападате има си и много плусове .на които не му харесва да си кара там квото му харесва и тва е не трупаите темата само с глупусти
                    Темата се казва ,,Анти-Нива'' май
                    Виден столичен ихтиолог

Коментар

• От: Анти-Нива

На който не му харесва нивата да не си купува бе.
                      Какво сте тръгнали само да я нападате, има си и много плюсове .На който не му харесва да си кара там каквото му харесва и това е, не трупайте темата само с глупости
                      Погледни заглавието на темата! И наблегни на правописа - неприятно е да се чете!
                      יעבור
                      «И това ще мине»

Коментар

( skorpion) Tи някога имал ли си джип или само москвич и жигула си имал ? @

Коментар

То тук е станало веселие ........
                          Никой да не го приема навътре. Не си създавайте ядове . Дайте по-весело......
                          Ето още едно "анти " за Нивата. Никъде няма Нива да се продава на части. Обиколил съм Пловдив , Асеновград и Пазарджик. Трябваше ми стабилизираща щанга. Е - Нива на части не се продава.
                          За плюсове - в друга тема .
                          Колеги Ниваджии - хайде се дръжте на ниво. Тук е тема "анти Нива " . Не спамете .....излейте си ядовете тук!

Коментар

( skorpion) Tи някога имал ли си джип или само москвич и жигула си имал ? @
                            Ами прочети ми подписа!
                            Но Нива не съм имал, само съм карал!
                            יעבור
                            «И това ще мине»

Коментар

Ами прочети ми подписа!
                              Но Нива не съм имал, само съм карал!
                              Е кво да ти чета в подписа ти маи само излишен моабет правиш може да не се си возил в джип ама си тръгнал да обсъждаш джипките .

Коментар

може да не се си возил в джип
                                Не съм бе човече, не съм!
                                Ние на село наблягаме на екологичния транспорт!
                                Ама да ти кажа каруцата е много по проходима от Нивата - вервай ми!
                                יעבור
                                «И това ще мине»

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X