Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Анти-Нива

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Анти-Нива

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
    Е и на теб няма да хубаво някой хора да те обецдават колко не ти е хубава колата. ...
    Аз знам какво може и какво не може колата ми. Знам й и силните страни, и слабостите. Знам, че не е "The Best', но знам, че има и сериозни достойнства.
    Ако някой приказва глупости - то си е за негова сметка. Ако пък изтъква реални кусури за какво да се обиждам, като е прав? Другото е реакция на комплексиран човек, който се опитва да убеди най-вече себе си, че не се е прецакал ...
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
      Аз знам какво може и какво не може колата ми. Знам й и силните страни, и слабостите. Знам, че не е "The Best', но знам, че има и сериозни достойнства.
      Ако някой приказва глупости - то си е за негова сметка. Ако пък изтъква реални кусури за какво да се обиждам, като е прав? Другото е реакция на комплексиран човек, който се опитва да убеди най-вече себе си, че не се е прецакал ...
      Е та и аз ги знам кусурите и силните страни на нивата.Все пак я карам не от вчера..И на никой не съм разправял колко му е скапана колата..Там кадето ми се хвалят, че са минали Фронтнери и други джипове и аз минавам и то без Лифт, а ако беше лифтната...(визирам Фронтнерата, защото имахме спор с един, с фронтнера, че нямало нивата да мине там кадето е минал той, а какво се указа, седят и ме гледат като гръмнати зайци как си минавам ей така.. )Тя стана темата по коментирана от другите.. Но нищо давайте, нивата за нищо не става...Тя защо ли въобще е произвеждана, Ъ....За да се произвежда толкова години наред значи има за какво..
      Някой от колегите каза, че не става за офроуд, типично копие на нивата е и Сузуки Саморай е с саморая може да се ходи на офроуд а с нивата не може... Вярно не е за тежък офроуд направена, но все пак става за офроуд..Макар и не много тежък...
      Извадете още кусури на нивата..
      Все едно аз да дойда и да ви кажа, е на мойта жена е по хубава от твойта и твойта за нищо не става, но за вас си е най-красивата и си я обичате нали ??---->Че да кажем има кусури вашата жена има, но вие макар и с курури пак си я обичате..
      Колкото до ремонтите, ако сте мераклия кат мен(не се хваля!) като правите ремонтите нивата е еднин много голям + поне за мен, аз покрай тази нива от ремонтире който за 1 година са 4-5!Съм видял и съм разглобил много части и джунджорий.И сега спокойно мога да си работя в някой сервиз на лада Което смятам да направя това лято...
      Последно редактирано от Борис Хаджиценев (bob4oo); 20-06-10, 20:20.
      За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
      Honda Dominator 650
      088ЧЧ93979-->Борис
      0878956Ч38-->Борис

Коментар

... Все едно аз да дойда и да ви кажа, е на мойта жена е по хубава от твойта и твойта за нищо не става, но за вас си е най-красивата и си я обичате нали ??---->Че да кажем има кусури вашата жена има, но вие макар и с курури пак си я обичате..
        И като дойдеш да ми кажеш, та какво? Ще си го преместя в другия крачол.
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Колеги,излишно е да преминавате в спор.Лада нива се е доказала по един или друг начин,някаде по-надоло в раздела има тайните на Лада Нива,като прочетох "бараката",какво е извоювала през годините,ще си кажа честно доста ми се повдигна настоението...цитирам:Ланд ровер буквално се е влачел по корем,докато лада нива без никакви проблеми надхвърля рекорна на Ланд ровер,има го прочетете го.Поздрави

Коментар

Някой от колегите каза, че не става за офроуд, типично копие на нивата е и Сузуки Саморай е с саморая може да се ходи на офроуд а с нивата не може... Вярно не е за тежък офроуд направена, но все пак става за офроуд..Макар и не много тежък...
            Извадете още кусури на нивата..
            Бобчо,не говори глупости...Самурая и нивата нямат нищо общо.Самурая има рама,на ресори е,цял преден мост,парт тайм и т.н
            Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
              Бобчо,не говори глупости...Самурая и нивата нямат нищо общо.Самурая има рама,на ресори е,цял преден мост и т.н
              За сравнения между марки си има друга тема,даже цял раздел

Коментар

типично копие на нивата е и Сузуки Саморай
                Айде бе?!!
                То май има рама?
                Да не се промени това,като продължи кризата още 4-5 години!
                Няма да се промени колега! За същите пари ще си взема нещо което не се чупи толкова. Както казах имам 20 гдишен опит с руски автомобили - ВАЗ, ГАЗ,Уаз,Москвич. При това не по една! Не искам повече!
                יעבור
                «И това ще мине»

Коментар

...
                  типично копие на нивата е и Сузуки Саморай е с саморая може да се ходи на офроуд а с нивата не може...
                  Това не трябваше да го казваш, щото показва че изобщо не си наясно с конструкциите!
                  Не знам защо някой се обижда, като се каже "Не става за офроуд".
                  Ако имам МЛ, или айде някой по народен 4x4, примерно Тигуан и някой така ми каже, ми защо да се обиждам!? Аз пък му казвам кошника ти не става за магистралата и въпроса решен. И той прав, и аз.
                  Имал съм нива и съм си я обичал, като теб, но това не пречи да вникнеш в конструкциите на джипките.
                  Айде без лоши чуства и да си говорим нещата едно към едно.

Коментар

Добре бе. Нали темата е за антинивовози. Защо пишат и другите?

Коментар

Първоначално публикуван от Rocco Преглед на мнение
                      Колеги,излишно е да преминавате в спор.Лада нива се е доказала по един или друг начин,някаде по-надоло в раздела има тайните на Лада Нива,като прочетох "бараката",какво е извоювала през годините,ще си кажа честно доста ми се повдигна настоението...цитирам:Ланд ровер буквално се е влачел по корем,докато лада нива без никакви проблеми надхвърля рекорна на Ланд ровер,има го прочетете го.Поздрави
                      Първоначално публикуван от Rocco Преглед на мнение
                      За сравнения между марки си има друга тема,даже цял раздел
                      Поздрави
                      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                        Добре бе. Нали темата е за антинивовози. Защо пишат и другите?
                        יעבור
                        «И това ще мине»

Коментар

Ама как скачат ниваджийте, а.
                          Че и със самурая се сравняват. Че тва е далеч по-проходимо от нивата, бе.
                          И е на цели мостове. И с рама. Там, където излезе нивата, излиза и самурая-те са еднотипни джипки, просто сами е мн по-здрав. И по брой аварии на 100 000км примерно бие нивата отсекъде. И е по-безшумен вътре и не вие на умрело. А нивата се произвежда толко години, не щото е качествена, а щото руснаците не могат или не искат да произведат друг такъв "джип". И добре че е държавата да ги крепи-в истинска пазарна икономика да са опнали катанците на цеховете.

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
                            Айде бе?!!
                            То май има рама?

Няма да се промени колега! За същите пари ще си взема нещо което не се чупи толкова. Както казах имам 20 гдишен опит с руски автомобили - ВАЗ, ГАЗ,Уаз,Москвич. При това не по една! Не искам повече!
                            Чакайте бре.. Аз ви давам сравнение по междуосие, не по рама и тем подобни...Просто не се изразих подходящо и всичко живо вече наливате отгоре.....Ти не знаеш какво говориш и тем подобни, биете на учи така... и то много и с не добро впечатление!
                            Honda Dominator 650
                            088ЧЧ93979-->Борис
                            0878956Ч38-->Борис

Коментар

Ти не знаеш какво говориш и тем подобни, биете на учи така... и то много и с не добро впечатление!
                              Такаа - значи не знаем какво говорим! И защо - какво не знаем?!
                              Човече ти какви други джипове и просто коли си карал? Аз ти изредих руските марки които съм карал и ремонтирал! Мога и по модели да ти ги напиша! А също и другите, от другата страна на соцстроя!
                              יעבור
                              «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от lazarlk Преглед на мнение
                                Ама как скачат ниваджийте, а.
                                Че и със самурая се сравняват. Че тва е далеч по-проходимо от нивата, бе.
                                И е на цели мостове. И с рама. Там, където излезе нивата, излиза и самурая-те са еднотипни джипки, просто сами е мн по-здрав. И по брой аварии на 100 000км примерно бие нивата отсекъде. И е по-безшумен вътре и не вие на умрело. А нивата се произвежда толко години, не щото е качествена, а щото руснаците не могат или не искат да произведат друг такъв "джип". И добре че е държавата да ги крепи-в истинска пазарна икономика да са опнали катанците на цеховете.
                                Брехх, вие сега искате, хем да не се троши, хем да е удобно, хем да е за офроуд, такъв джип няма!Всеки се чупи, това, че се чупи нивата повече от другите коли е вярно..
                                По твойта логика там кадето е излезнал моя приятел с Самурая и аз съм бил горе..И кво като няма рама нивата А?
                                Самурая като има та компот да му отворя от череши или от сливи ??
                                Honda Dominator 650
                                088ЧЧ93979-->Борис
                                0878956Ч38-->Борис

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X