Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Анти-Нива

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Анти-Нива

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
    Много интересни опити да се прокара теза, че Нивите ходели в гората, пък по-расовите джипки - само за пред кафето.

То вярно, че Нивата за п**еловка пред кафето не става много, ама не знам що приказвате така за другите джипки. Вземете погледнете малко снимки в "хард" раздела и от състезания, пък пребройте колко са "лъскавите джипове" и колко - Ниви-те ...

Иначе шапка свалям на колегите, които се пускат на състезания с "Нива". То си е направо героизъм да стигнеш до финала!
    То за нещо друго ставаше въпрос,ама нейсе!
    Иво (таксито) Андреев
    0988 91 80 50
    Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Първоначално публикуван от suzuki team Преглед на мнение
      И защо ли има толкова нови ниви продадени в Германия?
      Колко? И сравнение с други много по-скъпи!
      А се продават единственно защото са евтини!
      П.С. Карал съм Нива много малко, но доста други руски коли са минали през мен - и нови и употребявани!
      Няма да си купя повече руска кола през живота си!
      Последно редактирано от Skorpion_BG; 20-06-10, 18:01.
      יעבור
      «И това ще мине»

Коментар

Иначе шапка свалям на колегите, които се пускат на състезания с "Нива". То си е направо героизъм да стигнеш до финала!
        Значи не си разгледал добре снимките,колко са нивите на ЛАДОГА!
        Последно редактирано от Чавдар (V93); 20-06-10, 19:18. Причина: Корекция на цитат
        Иво (таксито) Андреев
        0988 91 80 50

Коментар

Значи не си разгледал добре снимките,колко са нивите на ЛАДОГА![/QUOTE]
          Аз ги гледах, има ги свалени на компа. За нивите говоря де
          За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
          Honda Dominator 650
          088ЧЧ93979-->Борис
          0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
            Не знам колега, сигурно им харесват..
            Дааааааааааа,явно все пак има нещо в тая кола!
            Иво (таксито) Андреев
            0988 91 80 50

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
              П.С. Карал съм Нива много малко, но доста други руски коли са минали през мен - и нови и употребявани!
              Няма да си купя повече руска кола през живота си!
              Да не се промени това,като продължи кризата още 4-5 години! А на немския пазар има и други жипки не много далече по цена от Нивата,ама да продадеш там 5000 бр,явно има защо!
              Иво (таксито) Андреев
              0988 91 80 50

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
                А има и нещо друго! Немеца мисли така:Защо да дам 50 000 евра за да стигам до не знам къде си,като мога да стигна до там и за 5 000!
                Иво (таксито) Андреев
                0988 91 80 50

Коментар

Аз ги гледах, има ги свалени на компа. За нивите говоря де [/QUOTE]

Ами точно така! А ги карат и по други състезания хората и не робуват на предразсъдъци,както някои тук! Ама то тука за едни други работи става въпрос!
                  Иво (таксито) Андреев
                  0988 91 80 50

Коментар

Добра си е Нивата, като съотношение цена-качество е просто отлична. То няма как да платиш ЗАЗ и да караш Мерцедес-Бенц. Но от личен опит си позволявам да кажа, че старите бяха по-добри, имам предвид онези съветските, а още по-добре белгийските. Пак от личен опит казвам, че имахме служебна с мотор 1,7i, купена чисто нова, и на 10 000 км. /десет хиляди/ блокира двигателя. И от други Ниваджии тогава чух, че тези с мотор 1,7 го правели този номер. Но като цяло си е направо екстра кола за толкова пари.
                    Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                    Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Можеби германците им харесва да лежат "нон стоп" под джипа,нали ги хвалят като трудолюбив народ,можеби така са спечелили това призвище.

Сега сериозно,едно германско семейство изплаща БМВ Х5 за 6 месеца.Германско семейство с среден доход,защо ли предпочитат лада нива,явно нива е направила голямо впечатление на Германският народ,че да бъде най-продавания джип за 2009година.Да чупи се,кое ли превозно средствно не се чупи(тук някой ще каже нива се чупи всеки ден.Да ама Не,колеги от доста време карам тоя руски дрегел и мога да кажа че лада нива е с прилична проходимост и приемлива "издръжливост" на и извън пътя.).Както казва колегата Филип,най-здравата кола е тая,която няма допир с човек.Аз лично немога дасе оплача от Лада нива,да имал съм странни проблеми,който и до днес немога да си ги обясня,как може да се разхлопа питата на парното,е аз това него приемам за потрошия и други дреболий.Както казах вече аман от руски интериор

Коментар

А пък ти явно не си видял темата, в която бях извадил статистика колко руски машини се класират в челната десетка ...
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

А пък ти явно не си видял темата, в която бях извадил статистика колко руски машини се класират в челната десетка ...
                          Е каквокато не са..Вие ако се съзтезавате само зарди наградата, не ве виждам....
                          НАПРАЗНО СПОРИМ ВЕЧЕ, ВСЕКИ С РАЗБИРАНИЯТА СИ, ЕДИН ЩЕ СИ КАРА ЗАПАДНИТЕ КОЛИ, ДРУГ РУСКИТЕ КОЛИ!!
                          Ся да тръгнете мен да ме обеждавате да си купя мерцедес или порше, тва пък вече за някога ще ме обедите..
                          Honda Dominator 650
                          088ЧЧ93979-->Борис
                          0878956Ч38-->Борис

Коментар

... Ся да тръгнете мен да ме обеждавате да си купя мерцедес или порше, тва пък вече за някога ще ме обедите..
                            И през ум не ми минава! Всеки да кара каквото му харесва и каквото може да си позволи.
                            Виж, няма да е зле, ако започнете по-малко да се държите като ущипани госпожици и да не надавате неистови писъци всеки път, когато някой каже за Нива-та нещо, което не ви харесва.
                            Ние не сме неутрални!

Коментар

По нагоре се каза, че това не е фен клуб. В тоя смисъл е добре да се говори с технически аргументи. Айде да оставим троши ли се, или не.
                              Има ли рама!?
                              Двигателя не е ли от лека кола!?
                              Скоростите!?
                              Задния мост!?
                              Задния и предния диф!?
                              Отпред с какво окачване е!?
                              Пенчо ви каза, става за полето, щото поради горните дадености има конструктивни огарничения:
                              Самоносещото купе сучененето и вибрациите го разкъсват.
                              Не може да тегли и да го теглят.
                              Двигателя няма сила да върти по големи гуми.
                              Силовото предаване не издържа големи гуми.
                              Това се сетих набързо. Колата е добра за полето, разходки, риба и други подобни, но не е за офроуд в истинския смисъл.
                              Отделно трошливоста е малко притиснителна. Навсякъде говорите че всичко се троши. Не е вярно! Ако примерно една Тойота, Патрул, или Ге се експлоатират както Нивата, 20г. Нищо не се пипа! Това не е Преувеличено!

Коментар

И през ум не ми минава! Всеки да кара каквото му харесва и каквото може да си позволи.
                                Виж, няма да е зле, ако започнете по-малко да се държите като ущипани госпожици и да не надавате неистови писъци всеки път, когато някой каже за Нива-та нещо, което не ви харесва.
                                Е и на теб няма да хубаво някой хора да те обеЖдават колко не ти е хубава колата.Просто някакви мнения чета, че като си купя аз нова нива и ще я разглобя и сглобя
                                Последно редактирано от Борис Хаджиценев (bob4oo); 20-06-10, 19:53.
                                Honda Dominator 650
                                088ЧЧ93979-->Борис
                                0878956Ч38-->Борис

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X