Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Киро секирата - ВМЕИ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Киро секирата - ВМЕИ

Първоначално публикуван от badboy86 Преглед на мнение
    Там моя любимец е Весо секса по хистология вече 8 пъти съм ходил и явно много си ме обича и иска пак да се видим......
    Весо Пенков ?!
    Ми той ми беше асистент, голяма лавандула беше....
    Явно се е променил като е пораснал

Коментар

Определено се е променил .... даже и правилника на факултета промени вече неговия изпит може да се влачи до 4ти курс иначе нямаше да има абсулвенти.....
      наи интересното е че по време на лекциите слушахме само ловни и кучешки истории и това как жена му имала приятелка гюлетласкачка която ядяла по 22 толумбички а на изпита като му напишем неговия учебник издаден1972г получаваш цафара и рецензия че написаното не в вярно....
      0-

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
        Има ли тук колеги и колежки, явявали се при него, и какви са Ви впечатленията?
        Сега попадам на темата . Пенчо , ти пък от къде се сети за него ?!
        Първо , лека му пръст на човека !
        Второ . Той преподаваше в електроспециалностите както споменаха колегите. Много обичаше да къса . Иначе към нас (които бяхме в спецеалност ТММОМ) се държеше нормално . На мен ми беше асистент по "Леене".
        ...а иначе като човек беше пич.
        В трети курс бяхме една група от 10 човека с него на стаж в Чехия. С нас имаше и една група от Киевския институт ....още първата вечер на "интернационалната среща" за опознаване , той се представи по следния начин : "Меня зовут Киро- топор" . .... Две седмици го скъсахме после от бъзик .!
        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Аз бях при Весо. Първия път ме върна щото му заявих, че всички стомани се закаляват. Втория път ми писа 6. Начертах му желязо-въглеродната диаграма за по-малко от 2 минути. А някой да помни Капка по ЛААГ?
          Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

И на мен ми е преподавал Киро секирата. На нас (Стопански факултет) ни водеше Материалознание и технология на материалите (МТМ).
            Имам много добри впечатления от него. Наистина беше важно да присъстваш на лекциите му. Има ли сме по 3-4 часа лекция върху една и съща тема - както казваше доц. Кирилов - докато и най-тъпия поглед в залата не светне защото е разбрал за какво говоря - не спирам да обяснявам. Обикновенно се отплесваше по някое време за да ни разказва кой какво откраднал в ТУ, кой не си е гледал работата (тогава беше декан на МФ мисля). Лично съм виждал как беше подгонил някакви в 3-ти блок, които искаха да го подкупват.
            На мен ми писа 6 защото бях с брада (поне 20 мин ме е разпитвал как я поддържам) и се съгласих да му бъда дипломант. е и бях си научил всичко де

Коментар

Хахаха И после защо имало недостиг на инженери... Докато тия изверги продължават да обитават въпросните ВУЗове, положението няма да се подобри.
              С "Фармахим" - непобедим
              Дизел - само дънки!

Коментар

Киро секирата е една легенда от мое време
                Няма студент ,който е научил конспекта да не може да си вземе изпита
                За преписвачите е друг въпроса!
                Живей всеки ден така все едно ти е последен, защото рано или късно ще се окажеш прав
                :D

Коментар

Е на мен не ми е преподавал човека. Май и аз дочух, че е починал. Ако е верно лека му пръст.
                  Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                  Култово име...
                  сравнимо е с майката на Коши...

тоже, за моя радост не се срещнахме...
                  но Белоконски - не ми се размина...
                  Вени. Да нямаш предвид доц.Белниколовски? По механика преподаваше. Той малко попорязваше народа. Е мене не ме е рязал де. За Коши (с най-споменаваната майка в МЕИ) си имахме проф.Шополов. Е "Анализ1" съм го взимал дълго и продължително. по спомен след 5-6-тия път. "Анализ2" го взимах като преддипломна квалификация (разбирай последен изпит преди защитата).
                  Ааа. Някой спомена за Капка по ЛААГ. Е там нямаше никакви, ама никакви грижи с изпита.
                  Последно редактирано от Стоян Боюков-Sariones; 20-03-12, 11:07.
                  Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Естествено, че Белниколовски....тфууу, разтреперяха ми се пръстите...
                    Единствено, и точно той!!!

Лоши спомени.. Не ме е късал, защото аз механиката си я знаех от техникума още, но хич не щеше да ми дава изпита - 2-ра част.
                    То не бяха връщанета, не беше чудо..
                    За заветната тройка се явявах през ден през цялата сесия.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                    X