Хмм.Попаднах на него още в първи курс.Умееше да грабне вниманието на аудиторията.Изключително мразеше колегите,които не са ходили в казармата-не знам защо. А иначе аз бях на зачот и човека искаше само да му обясниш желязо-въглеродната диаграма.За заверка искаше пълен комплект лекции-може и на ксерокс.Голям чешит беше.
А някой да е попадал на Балтията(Балтаджиев)-ТУ Варна?
Мамка му ..........
Като стана дума за ТУ-Варна, помня един Цвятко (или Цветко) Лилов. Легенди се носеха за него. Аз два изпита ги взех с 5 явявания.
“When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
Walter Rohrl
GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.
Аз съм бил при Киро Секирата.
Нямам лоши впечатления, ама сигурно защото желязото си ме влече и си знаех материята.
Човека просто държеше да се понаучи нещо по материала. Е верно питаше момичетата дали могат да готвят боб, и ако не могат не ги пускаше ...
А който не иска да учи, не му е виновен Киро Секирата, или който и да било друг.
Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.
И на мен ми е преподавал. Добри впечатления имам. Много въодушевен човек-помня как на една лекция обяви една авария в някакъв завод, сякаш завода е изпепелен, а като обясни-нищо страшно нямаше.Важно беше да се ходи на лекциите му .На изпита беше забавен.....писа ми 6 'щото съм от Пловдив ...е знаех и желязо-въглеродната диаграма, ма това нямаше голямо значение, защото всички я знаеха ....
Още като влезе на първа лекция и се представи:-"Аз съм Киро клъц (и направи характерен жест с ръката)"...ма смееш ли да се засмееш....
Коментар