Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пълна промяна на Патрол- къде, кой, колко?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Пълна промяна на Патрол- къде, кой, колко?

Здравейте, момчета
    Малко историйка, заради странните ми въпроси, но пък темата може да е от полза, не само за мен.
    Откакто съм с книжка ( а и преди това ) карам джипове, има няма до сега 7 различни марки и модели, като 2 на брой патрола - 2.8 тди 1994 и 3.0 ди 2001.Сега искам пак да си купя по-новия гр, защото преди 6 години продадох въпросния, ама от къде да знам, че така ще се случи и ще ми трябва.Искам го обаче само за офроуд.Занимавам ви с това, защото имам представа за к'во иде реч, но има неща, които не знам и за това е и темата, има много неща, които не знам, да сме честни!
    Така...
    1.пиша за първи път, ако се доблира темата или има писано по нея, колкото и да е банално, не се сърдете
    2.искам такъв патрол, обаче...има малко обаче:
    -не успях да си намеря направен джип в цяла Европа и просто да си го купя (цената не е от кой знае какво значение, но разбира се има граница)
    -искам такава машина, която да знам, че щом бъде пред вратата ми, първата бензиностанция и към горите, т.е. да не се обикаля за лебедки, да не се прави окачване тепърва, искам го спортно ( естествено ако нещо е счупено, то ще се ремонтира след теста), да не търся шнорхел, ако има клетка още по-добре и т.н. Искам да е готова за екстрийм
    3.Не намерих това, за което говоря и при това положение остава варианта да се прави - каква да взема тогава 2.8 или 3.0
    4.Колко време би се правило всичко необходимо по нея, ако майстора се занимава само с нея - лебедка, броня, окачване, шнорхел и т.н. и частите са на лице.
    5.Колко ще ми струва това като части и работа, защото на тази база ми се иска да определя цената, която ще дам за машината.Искам хубави части, но не да правиме нещо, на което тунинга му да е по-скъп от самото него, наясно съм, че е напълно възможно да стане х2 или х3
    6. Пропоръчайте ми към кого да се обърна за тази работа, имам наблюдения, че има хора от вас, които са достатъчно в час...искам да знам какво трябва да се купи, не искам да се занимавам с търсене на тия части т.е да ги купи след като съгласуваме мнение и да ми се обади, когато машината ми е готова.Трябва ми човек, на когото да мога да се доверя и да се върна при него, а не да ми вземе парите и да се разправяме после

До: Пълна промяна на Патрол- къде, кой, колко?

Звънни на телефон 0878 408 939.за-информация .София.

Коментар

Коко, благодаря за телефона, че го имам предвид!

Иначе се посъветвах с Пламен Кацарски и след срещата си с него ще съм на ясно какво, как, колко и т.н. но все пак ме насочи (специални благодарности) и започвам избирането на 3.0 ако след като уточним за какво ми е, марката остане Нисан, но най-вероятно това ще да е!
      Ако модераторите смятат, че темата може да е полезна нека остане и ще пиша какво се случва по джипа, ако не, може съвсем спокойно да бъде изтрита ))

Коментар

Колега аз си мисля че с тази огромна задача може да се справи Коко 11 от форума до сега е правил уникални машини звънни на човека,вижте се обсъдете ...
        Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Първоначално публикуван от Crazy' Преглед на мнение
          Коко, благодаря за телефона, Ще го имам предвид!
          хахахах грешчица

Първоначално публикуван от pelivano Преглед на мнение
          Колега аз си мисля че с тази огромна задача може да се справи Коко 11 от форума до сега е правил уникални машини звънни на човека,вижте се обсъдете ...
          О разбира се, още утре смятах да го свърша и без препоръката, за това и казах, че имам предвид телефона
          Искам машината наистина да стане добра и да минава през всичко , правя сравнения кой нисан да е, дали да е нисан и т.н. от доста време. Искам да избера най-доброто за нуждите си и с едно мнение по въпроса не бих се задоволила.
          Благодаря за съвета, все пак

Коментар

Искам машината наистина да стане добра и да минава през всичко ,
            Оле майко, с нетърпение ще следя темата!
            Голям майстор ще требе, несъмнено!!!
            Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

В същност, темата за какво е? Май за "нероден Петко" - нисан, или пък нещо друго, което още го няма ...
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                В същност, темата за какво е? Май за "нероден Петко" - нисан, или пък нещо друго, което още го няма ...

Що бе Чавдар? Аз знам един Патрол, който напълно отговаря на търсене.... Твоя. Оферирай цената и стискайте ръце
                Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                  ... Аз знам един Патрол, който напълно отговаря на търсене ...
                  Аааа, ама ти явно си разбрал какви са нуждите на колежката, пък аз нещо не можах ...
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Колкото и чудно да звучи колежката знае какво иска.
                    Ще се получи интересна машина.Иска фоксове джоли джойнтове ролкейдж и други благини.

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
                      ... Ще се получи интересна машина. Иска фоксове джоли джойнтове ролкейдж и други благини.
                      Ако не се откаже, като чуе цената ...

... Искам хубави части, но не да правиме нещо, на което тунинга му да е по-скъп от самото него ...
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
                        Колкото и чудно да звучи колежката знае какво иска.
                        Ще се получи интересна машина.Иска фоксове джоли джойнтове ролкейдж и други благини.
                        Чудесно. И как ще стане тази работа? Всъщност знам отговора, ама искам да го чуя от някой друг......
                        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Щом прочетохте, че съм жена и веднага с лошо...стига де!Бъдете добри и ме приемете сред вас, за да не ставам лоша хиххихи и за да не си трием копчетата напразно, малко повече доверие и търпение от вас, пък като е готова машината ми, мога от сега да се обзаложа, че много мъже ще се откажат там, където аз не бих.Свикнала съм да ме подценяват в мъжките спортове
                          Всяко правило си има изключения и колкото и за някой да е невероятно знам точно какво искам, как го искам и т.н.
                          Колкото до цената , мда , скача, но ще го преживея някак, все пак си заслужава, макар да надминава стойността на самото возило.
                          Аз съм човек, който живее само и единствено за мига и гребе от живота с пълна сила, т.е. щом ще ми доставя удоволствието, което искам, та и още, ще го бъде.
                          Утре ще ви споделя кое/колко след като се чуем с Коко, иначе цена за работа имам, за пружини също, приблизителна за 4-те амортесьора с азотния резервоар, въпросните фоксове, за кайджа също я знам, за гуми също е ясна, за джоли джойнтове ( това ми звучи като вид бонбони) пак горе-долу...

А пропуснах да спомена, че Коко беше изключително изчерпателен!Благодаря ти, че ме ориентира
                          Последно редактирано от Чавдар (V93); 19-05-10, 20:48. Причина: Сливане на последователни публикации

Коментар

... пък като е готова машината ми ...
                            А за какво трябва е готова, ако не е много тайна?
                            Ние не сме неутрални!

Коментар

подигравай се
                              тайна чак хахахах, за бой по гори и чукари

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X