Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Видях нещо необяснимо току що

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Видях нещо необяснимо току що

Да не е бил в центъра на приличен пожар в конопена нивичка ?

А иначе - колкото и да не искам да разочаровам никой - описаното е описано именно като прожектори. Елате в моята губерня да погледате небето и бая чинийки ще отметнете в списъка.
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Обаче ! Планина , нощ ясно небе ! Трева или подобно нито ползвам нито знам как изглежда дори! Алкохола го спрях 2000та ! Та !
      На вилата съм и над мене в красивото , ясно нощно небе мина нещо бяло ! Летеше ниско и бавно ! И никакъв шум ! В крайна сметка , за да не си се подигравам сам, реших че е заблуден делтапланерист . Каквато и машина да е , все вдига някакъв шум, това обаче Не.

Коментар

Едната точка може да е била международната космическа станция (в страницата й има кога минава над определено населено място, редовно излизам да я зяпам вечер, когато минава над България, че даже предават и по любителски радио честоти понякога), а другата вероятно е совалката Атлантис, която е на последната си мисия до въпросната станция

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=2981551

Коментар

Първоначално публикуван от kalin09 Преглед на мнение
          Две точки.Жълта и синкава.Няколко пъти по-ярки от звездите наоколо и пренебрежимо малко по-големи.Пушех си на терасата.Привлякоха ми вниманието като бяха над главата ми.Бяха на разстояние около 3 пълни луни една от друга.За около 10-15 секунди изминаха цялото разстояние от над главата ми докато се скриха.И скриването беше странно-викам си "заминаха зад баира" а те избледняха все едно ускориха и се загубиха в далечината.И това в невероятна тишина.Освен това ,запазиха разстоянието помежду си.Виждал съм самолети но бързи и тихи като тези точки не съм.
          Първо си викам"метеорити",но после разбрах че не са.Траекторията им не беше падаща,синхронното им движение,различните цветове...
          Незнам какво видях!
          Снощи около полунощ и аз видях нещо подобно. Водещата точка беше поне два пъти по-ярка от нормална звезда и си беше направо бяла, а втората жълта с яркостта на спътник. Скоростта им беше твърде висока за самолет или спътник, движеха се в направление запад-изток и в един момент просто се "стопиха". Разстоянието между двете беше колкото една пълна луна и половина.
          Не мисли като човек!

Коментар

Момчета..совите не са това, което са..
            В българският език няма дума, която в множествено число завършва на Й

Коментар

На авиобазата им е свършил керосина и са минали на газ- от там е синьото сияние, докато за жълтото- ба ли го... сигурно ще да е някакъв био- дизел.
              Няма страшно- то аз вчера, след концерта светех различно, та нек'ви светлинки ще ни уплашат.
              08седемшест5едно513четири

Коментар

Първоначално публикуван от krumal Преглед на мнение
                Какво?
                Бяло виктори
                И без капка алкохол
                Виждал съм прожектори,не бяха прожектори.
                Знаех си че не само аз съм видял нещо.
                Приемам всякакво разумно обяснение,но засега няма.
                Калин Владов,09РСПБЗН

Коментар

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
                  Темата и без това си е в спама. Хубу де, ако пък е имало НЛО кой ще се смее последен а ?
                  ..... този , който се смее най-добре .

ПС . ... а за любителите на черния хумор : Последен се смее попа.
                  Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от kalin09 Преглед на мнение
                    ....
                    Приемам всякакво разумно обяснение,но засега няма.
                    Има, как да няма. Извънземни. Koe e толкова чудно?

Коментар

Добре, де. Като са били толкова път до тука що не се обадиха. Да се запознаем, да ги нагостим..
                      Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                      -----------------------------------------------
                      Питието определя съзнанието....
                      -----------------------------------------------
                      0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                        Добре, де. Като са били толкова път до тука що не се обадиха. Да се запознаем, да ги нагостим..
                        ...щот по време на полет не употребяват алкохол . ....а барне ли ги КАТ .... отиде им и книжката и чинията ! Закона за дв-е по пътищата е строг , но справедлив .
                        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

"Най-арогантното, глупаво и самонадеяно нещо което може да направи човека, е да си помисли, че е сам във вселената!"

Карл Сейгън - Приживе един от най-големите критици на феномена "НЛО"

Коментар

Според мен във всяка галактика има по една планета като нашата с разумен живот на нея. Най-вероятно си приличаме и външно. Колкото по-отдалечена е една галактика , толкова повече ще са разликите между разумните видове. Примерно на хиляда галактики далеч от тук хората ще са с три очи и два пъпа, но толкова.

Коментар

Първоначално публикуван от borko73 Преглед на мнение
                              Според мен във всяка галактика има по една планета като нашата с разумен живот на нея. Най-вероятно си приличаме и външно. Колкото по-отдалечена е една галактика , толкова повече ще са разликите между разумните видове. Примерно на хиляда галактики далеч от тук хората ще са с три очи и два пъпа, но толкова.
                              Само толкова? Пак добре, че не са с по 12 размножителни органа...

Коментар

защото като се замислим, всичко във вселената е планети , звезди и прах , навсякъде. Значи и обитателите няма логика да се различават, кой знае колко..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X