Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Видях нещо необяснимо току що

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Видях нещо необяснимо току що

Две точки.Жълта и синкава.Няколко пъти по-ярки от звездите наоколо и пренебрежимо малко по-големи.Пушех си на терасата.Привлякоха ми вниманието като бяха над главата ми.Бяха на разстояние около 3 пълни луни една от друга.За около 10-15 секунди изминаха цялото разстояние от над главата ми докато се скриха.И скриването беше странно-викам си "заминаха зад баира" а те избледняха все едно ускориха и се загубиха в далечината.И това в невероятна тишина.Освен това ,запазиха разстоянието помежду си.Виждал съм самолети но бързи и тихи като тези точки не съм.
    Първо си викам"метеорити",но после разбрах че не са.Траекторията им не беше падаща,синхронното им движение,различните цветове...
    Незнам какво видях!
    Калин Владов,09РСПБЗН

До: Видях нещо необяснимо току що

Е за първи път ли виждаш НЛО?
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от kalin09 Преглед на мнение
      Две точки.Жълта и синкава.Няколко пъти по-ярки от звездите наоколо и пренебрежимо малко по-големи.Пушех си на терасата.Привлякоха ми вниманието като бяха над главата ми.Бяха на разстояние около 3 пълни луни една от друга.За около 10-15 секунди изминаха цялото разстояние от над главата ми докато се скриха.И скриването беше странно-викам си "заминаха зад баира" а те избледняха все едно ускориха и се загубиха в далечината.И това в невероятна тишина.Освен това ,запазиха разстоянието помежду си.Виждал съм самолети но бързи и тихи като тези точки не съм.
      Първо си викам"метеорити",но после разбрах че не са.Траекторията им не беше падаща,синхронното им движение,различните цветове...
      Незнам какво видях!

Колега и аз го видях това,чесно не разбрах какво беше?
      It's too bad that everyone who has a solution on everything is at home commenting on the internet.

Коментар

Пушех си на терасата
        Какво?

Коментар

Колеги поздравявам ви с тази песен:
          http://www.youtube.com/watch?v=_cIADV6kfTw

Коментар

Е аз това го видях снощи , ама тогава си бех трезвен , та затова не повервах .
            Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

2012 иде..
              Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
              -----------------------------------------------
              Питието определя съзнанието....
              0887770735

Коментар

Я да изляза да видя и аз

Коментар

Може да са прожектори, има някакъв концерт около стадиона. Макар да предпочитам да са таласъми

Коментар

Ти си ясен- като ти гледам аватара, сигурно ще се радваш да срещнеш сродни души
                    Ако аз видя летящи Ланд Ровер-и, сигурно ще си мълча до пълно изтрезняване
                    There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
                    No wahalla.

Коментар

Темата и без това си е в спама. Хубу де, ако пък е имало НЛО кой ще се смее последен а ?

Коментар

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
                        Хубу де, ако пък е имало НЛО кой ще се смее последен а ?
                        Как кой, марсианците. Те ще ни извадят от кризата.
                        Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                        Питието определя съзнанието....
                        0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от krumal Преглед на мнение
                          Какво?
                          Това ми хареса определено.

Коментар

В интерес на истината виждал съм НЛО няколко пъти.Имам един познат който в юношеските си години беше наблюдавал кацнала чинията с "човечето" вътре на 10 метра растояние.(познатия не пуши трева,не пие и не използва упойващи вещества)

Коментар

Немалка част от познатите ми са ми разправяли подобни неща (без човечета обаче). Аз нямам наблюдения или предубеждения. Правя си груба статистика начи колко сме закостенели - много правилно - ако има нещо разумно тука... няма да се занимава с нас!
                              Последно редактирано от Rabin; 14-05-10, 22:59.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X