Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каква е тази мода?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Каква е тази мода?

Вчера обикалях целия център, за да си търся дънки. Потресен съм - едвам-едвам си намерих един нормален модел. Навсякъде продават:

А. Изключително плитки (ниска талия), от които задължително трябва да ти се показват гащите - колкото повече, толкова по-скъпи са... Може би ги носят мъже без гащи или с прашки - не знам - според мен целта е да им се вижда задника... Като получат ерекция не знам какво правят...

Б. Протъркани и скъсани на места... Явно е някаква мода - не знам. На мен дънките сами си се протъркват и обикновено ги хвърлям когато се случи. Изглежда някои събира по кофите и ги връща обратно за продажба в магазина. И пак - колкото по-скъсани, толкова по-скъпи.

Какво по-дяволите става с тази мода?

До: Каква е тази мода?

Недей така, че и аз трябва да излизам да си купувам дънки.
    Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
    Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнение
      .....Какво по-дяволите става с тази мода?
      До колкото търговията в момента се управлява от малограмотни вносители (перачи на пари) и всички други ги следват, положението се е съмсем нормално ...а ако търсиш ежедневни дрехи опитай в магазините за внос "Второ ръка". В общи линни още от входа си личи дали е "вехтошарник" или е с добра стока , колкото и странно да звучи, понякога там се намират много качествени дрехи
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Ризи и блузи има страхотни. Излязла е някаква "casual" мода, която много ми допада - ризките са изчистени от безумни надписи и мъниста.

Обаче дънките... кошмар... Дори да си намериш с висока талия, то задължително ще са с безумно плитки джобове, или ще са протъркани и скъсани "за да изглеждат по-добре". Направо каталясах от обикаляне на магазини вчера. Мерих поне 10 пъти докато улуча някакъв сносен вариант.

Никога преди не съм имал проблем с пазаруването на дрехи. Влизах в първия магазин, казвах какво ми трябва и след кратка проба и плащане се прибирах към вкъщи. Вчера обаче направо ме разсипаха

П.С. Същото е положението с якетата, но тях ще ги мисля към есента чак. Пробвам - ръкавите са ми идеални на дължина, но дължината надолу е "до пъпа". Пробвам достатъчно дълго - ръкавите висят, а рамената са ми "на лактите".

П.С.2. Не, не съм някакъв крив като "Квазимодо". Слабичък съм, но с нормални пропорции

Коментар

Такива са дънките от 6-7 години насам, плитки и прокъсани, аз бях купил прокъсани по сгъвките ("модерни") и ги носих точно една седмица и се скъсаха окончателно, голям зор е да се намери изчистен и нормален модел. Понякога в магазините на Левис има хубави модели, но пък цените са космос

Коментар

Направо е ужас, и аз едвам намирам нормалми дънки. Хлапетиите само таквиз носят и направо ужас. всеки месец нови щот протритото сее скъсамо а скъсаното сее разпаднало
            -------Honda CR-V 128к.с.--------
            "Нищо не е толкова лошо, колкото изглежда !"

Коментар

Вижте в Метро

Коментар

Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнение
                ..На мен дънките сами си се протъркват и обикновено ги хвърлям когато се случи....
                Балък. Продавай ги.

Обикновенни дънки намирам най-лесно на турския пазар. Стандартен модел като едно време. Не са от най добрите, т.е. далеееече са от Левис ама за толкова пари - толкова кюфтета. С тениските малко имам проблеми, че все като презервативи ми стоят ама като си дебел е така.
                Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                Вальо. О888 557Ч7Ч
                Silverado 1.3 i

Коментар

Откога си мислех да пусна такава тема, и аз не мога да си намеря нищо класическо...
                  Няма да е лошо макар и на лични да споделим кой откъде е намерил прилични дънки които не боядисват яйцата сини.
                  Където и да вляза от мола до аутлет в мазе на кооперация, все боклуци от Турция или Китай, но с цени от Милано.

Това си е сериозен проблем и май само заради него ще се регистрирам при мамите...

Коментар

специално в LEVI'S си ги има и "класическите" модели, а аз последно преди година и нещо си купих едни дънки HUGO BOSS от един немски аутлет намалени от 180 на 49.90 евро и са просто перфектни - наистина са сравнително ниска талия, но определено не ми се вижда задника, а ми стоят адски удобно...

Ако влизате в магазин със стока от "СТЦ Илиенци", не очаквайте чудеса! Купувайте си маркови неща с намаление! Познават се от самолет и определено не приличат на ментетата от СТЦ (световния търговски център)
                    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Сигурно съм бил много далновиден,та преди време,като намерех такива дънки,които да ми харесват(изчистени,класически сини и най-вече удобни) съм си купувал все по няколко броя(та даже имах от един и същи модел и размер повече от пет броя).
                      Никога не са били от най-евтините,но и над 70-80лв,мисля че не съм давал за чифт.Турските имат и сравнително добри класически модели–купувал съм си доста от тях и съм доволен.Цените им не са чак много завишени,спрямо качеството–около 40-60лв,в нормалните магазини.
                      Обаче,в интерес на истината,скоро не ми се е налагало да пазарувам–"запасите" ми са добри...
                      Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

И аз имам същия проблем, все не мога да си намеря дънки. Винаги търся, търся, а на края си купувам някакви "джинси" или други панталони. Най-голям успех съм имал в магазините за спортни стоки - Break Point, BAS, SLS (там продават Quicksilver, например).

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                          специално в LEVI'S си ги има и "класическите" модели....
                          От 15 г сигурно нося само Levi's. Това са дънки, които като нови не са толкова готини, а след време като се поносят и минат Х пранета стават супер. Имам и няколко толкова изподрани и изпокъсани от годините, че чак е неприлично на моменти....

Иначе се надявам някой ден да видя H'M и в България.

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                            Балък. Продавай ги.
                            хахаха

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                            специално в LEVI'S си ги има и "класическите" модели, а аз последно преди година и нещо си купих едни дънки HUGO BOSS от един немски аутлет намалени от 180 на 49.90 евро и са просто перфектни
                            Извинявай, но не са ми в ценовата категория... Бедничък съм - искам евтинжос "куча марка"... На скъпото всеки може

П.С. Днес дадох да ми закърпят два чифта при шивач. Долу са прокъсани при подгъва - ще ги борят жените. А днес пак опитах в специализиран магазин за дънки (UB Jeans)... Тяхната представа за "дълбока талия" се различи тотално от моята...

Коментар

Преди години (2003-2004) на Илиянци си намирах дънки Casucci, не си спомням къде точно беше сергийката но продавачът беше там от години и съм го намирал няколко години по ред.

Помня че се намираше на открито, срещу късата страна на някакво покрито хале в което китайци продаваха раници и чанти. Отляво на дюкянчето май имаше стена, не помня точно каква но сергийката беше последна от ляво в (къса) редица.

Продавачът беше българин, имаше всякакви "нормални" дънки като кройка и цветове. Въпросните Casucci не знам колко бяха истински но изкараха дълги години, нещо с което местните оригинални Gap които нося тук не могат да се похвалят. Струваха 28 лева или нещо подобно.
                              Последно редактирано от Goblin; 11-05-10, 04:07.
                              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X