Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каква е тази мода?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Каква е тази мода?

Уточнете на кое казвате "скъпо". Питам, защото ей сега кликнах в Ebay и хората продават за $35.00 оригинални 501 Левис. За 3 чифта доставката до БГ е $18.00. И мито да се плати, пак излиза колкото 60 левовите "евтини" дънки.
    https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Мдаа, и аз имам този проблем с намирането на дънки. От едно известно време са много актуални моделите, на които им се стесняват крачолите - горе широки, долу тесни... абе ужас направо. А и аз както съм един дребосък.. смешна картинка .

п.п. Сега се сещам се за едни магазини, в които имаше изчистени модели - и дамски и мъжки - в подлеза на НДК и в Sky city - "Red star".

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
      Уточнете на кое казвате "скъпо". Питам, защото ей сега кликнах в Ebay и хората продават за $35.00 оригинални 501 Левис. За 3 чифта доставката до БГ е $18.00. И мито да се плати, пак излиза колкото 60 левовите "евтини" дънки.
      Цените са ок, обаче аз не бих могла да си поръчам дънки или панталон без да съм ги премерила.
      Когато не знаеш какво да правиш, придай си угрижен вид и върви забързано!

Коментар

Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнение
        Вчера обикалях целия център, за да си търся дънки. Потресен съм - едвам-едвам си намерих един нормален модел. Навсякъде продават:

А. Изключително плитки (ниска талия), от които задължително трябва да ти се показват гащите - колкото повече, толкова по-скъпи са... Може би ги носят мъже без гащи или с прашки - не знам - според мен целта е да им се вижда задника... Като получат ерекция не знам какво правят...

Б. Протъркани и скъсани на места... Явно е някаква мода - не знам. На мен дънките сами си се протъркват и обикновено ги хвърлям когато се случи. Изглежда някои събира по кофите и ги връща обратно за продажба в магазина. И пак - колкото по-скъсани, толкова по-скъпи.

Какво по-дяволите става с тази мода?
        Не съм чел надолу темата и не ми се иска да повторя някой , но натам отива населението . Всички млади гледат да носят такива неща - разголени ... Момичетата - пъпа трябва да се вижда и прашките да се подават , иначе немогат да излязат навън , момчетата сигурно им трябва да си показват мускули колкото имат ... защо така им се криви това мислене на младите незнам ! Май май по-точната дума за някой неща е извратено !
        ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
        08седем9010З60
        MAKE RALLY NOT WAR
        Confidence in Motion

Коментар

Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнение
          Вчера обикалях целия център, за да си търся дънки. Потресен съм - едвам-едвам си намерих един нормален модел. Навсякъде продават:

А. Изключително плитки (ниска талия), от които задължително трябва да ти се показват гащите - колкото повече, толкова по-скъпи са... Може би ги носят мъже без гащи или с прашки - не знам - според мен целта е да им се вижда задника... Като получат ерекция не знам какво правят...

Б. Протъркани и скъсани на места... Явно е някаква мода - не знам. На мен дънките сами си се протъркват и обикновено ги хвърлям когато се случи. Изглежда някои събира по кофите и ги връща обратно за продажба в магазина. И пак - колкото по-скъсани, толкова по-скъпи.

Какво по-дяволите става с тази мода?
          Колега, за последно съм си бил в София 2007 лятото. На Илиянци като влезеш в голямата сграда в дъното, после наляво по щандовете. Тогава /сега незнам дали са още там/ имаше едно семейство негри мъж и жена от Етиопия, много са готини . Мъжа е ужасно приказлив и забавен, направо не ти се иска да си тръгнеш . Та те продават само дънки, имат чудесни класически модели, наистина разкошни, повярвай ми! Както казва по-горе Вальо Дръкман и на мен всички панталони ми стоят като торба, понеже фигурата ми е мечешка. Човече, за пръв път в живота ми там при тези хора си купих дънки, които ми стоят божествено . Купих вече не си спомням колко чифта, а негъра ми направи голяма отстъпка, едва ли му се случва всеки ден да му цъфне някой и да купи 1 багажник стока . Та незнам дали са още там, но те уверявам, че при тях ще намериш каквото търсиш. Ако не ги видиш на момента попитай някой, там всички ги познават. Успех!
          Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
          Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

От: Каква е тази мода?

Прав е колегата...и аз така след едноседмично обикаляне-накрая си поръчах от Спортсдирект 4 чифта Lee Cooper по 10 паунда. Класика!

Коментар

Първоначално публикуван от bleki1 Преглед на мнение
              Прав е колегата...и аз така след едноседмично обикаляне-накрая си поръчах от Спортсдирект 4 чифта Lee Cooper по 10 паунда. Класика!
              Колко време рина с лопатата, че да изровиш тая тема от преди 4 години?
              Аз дънки си купувам само LTB. Не знам дали знаете марката, но са на сравнително добра цена и много качествени и удобни.
              0878 23 58 34- Радо

Коментар

Когато не съм с анцуг, съм с дънки.
                Без значение на марката, стига да са ми удобни.
                Напоследък съм с Autentic от Метро, и Levis 501 от Илиенци- от входа,по средата на пътеката м/у китайските складове и новите магазини.
                Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Аз пък, две седмици обикалях да търся яко скъсани дънки с ниска талия. И днес, най-после, намерих в МОЛ "Сердика" по 90лв.
                  Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                  -----------------------------------------------
                  Питието определя съзнанието....
                  0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                    Аз пък, две седмици обикалях да търся яко скъсани дънки с ниска талия. И днес, най-после, намерих в МОЛ "Сердика" по 90лв.
                    В Сердика предимно такива има. Само, че тези, които са по 90 лева, са едни от най-евтините.
                    0878 23 58 34- Радо

Коментар

Именно.!
                      Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                      0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                        Е, те за теб са работна униформа, нямаш избор.
                        Иначе слушаите дедо Владо, вече 2 левиса и 1 вранглер, чисто нови, със се етикетите за по 20-30 лв. все от там. Че в мола левиса гони 180.
                        подаръци за мъже от FACOM
                        промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                          Е, те за теб са работна униформа, нямаш избор.
                          Така е.....
                          0887770735

Коментар

Тая "униформа" не е ли демоде!?
                            Сега е модерно (не зависимо от пола) да си нахлузиш едни тип потури...ще си не отразим
                            Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
                              Тая "униформа" не е ли демоде!?
                              Сега е модерно (не зависимо от пола) да си нахлузиш едни тип потури...ще си не отразим
                              Тия потури имат и предимство- по-свободно ти е на кайсиите.
                              0878 23 58 34- Радо

Коментар

Дядо казваше така!

"Едно време мъжете ходеха с потури и имаха мадури, а сега ходят с дънки и имат трънки"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X