Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Плачат ли мъжете

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Плачат ли мъжете

Този въпрос ми прозвуча като: "Плачат ли мъжете...или да ?"

Коментар

Ето от тази тема:
      http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=88713

и най вече от този пост:
      http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...42&postcount=9

ми се насълзиха очите.

И също от отличното представяне на нашите състезатели в чужбина, от българския химн, от скандиране "БЪЛГАРИ - ЮНАЦИ!!!"
      Последно редактирано от s_s1; 28-04-10, 16:34.
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Ма как, бе , всички сме живи хора, бе!
        Тук няма мъж, или жена ............
        Най-жестоко съм ревал, когато умря кучето ми , една седмица след това нищичко не хапнах, само вода и рев ден и нощ.
        Също много плаках, когато си отиде от мен жената на живота ми, жената, която обичах повече отколкото обичах самия себе си. Сега, след толкова години, когато си ходя до София, понякога тайно я наблюдавам на работното и място, /голям търговски център/ но отдалеч, не смея да се приближа, гледам я и и се възхищавам, нежни спомени ме обливат и ми омекват коленете ...........
        Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
        Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Всички плачем.Последните пъти, когато плаках бяха от щастие и смях.Първото е щом разбрах, че съм приет в национална гимназия, а за смеха ... когато един съученик на пробната матура от възможни ~38 тестови отговора имаше 2 верни.

Коментар

Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнение
            ...."Мокро ли е, когато вали".....
            Е не е ли мокро......

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
              .
              Също много плаках, когато си отиде от мен жената на живота ми, жената, която обичах повече отколкото обичах самия себе си. Сега, след толкова години, когато си ходя до София, понякога тайно я наблюдавам на работното и място, /голям търговски център/ но отдалеч, не смея да се приближа, гледам я и и се възхищавам, нежни спомени ме обливат и ми омекват коленете ...........
              Това го могат само истинските МЪЖЕ . Има едни дето решават че могат да ливнат буркана с киселината . Нормалните хора плачат без разлика на пол , националност или раса . При мен трудно се получава от мъка защото вече малко неща могат да разстроят , но от радост около децата редовно .
              По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

Скоро открих за себе си група Епизод.

Изключително вдъхновяващо...

Сигурно скоро нячаше да препрочета Вазов, но сега диска не ми излиза от колата...

И когато слушах приложената песен, нещо ме хвана за гърлото...
                Прикачени файлове

Коментар

Да.
                  Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                  -----------------------------------------------
                  Питието определя съзнанието....
                  -----------------------------------------------
                  0887770735

Коментар

Здр. Аз за последно плаках когато гледах как си заминава джипа ми,с новия си собственик .Кризата ме раздели с нещото което ме правеше истински щастлив.Направо ми се скъса сърцето.Сега като се сетя за джипа и пак

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X