Се питам цял ден....от снощи всъщност. Изгледах един клип от "Английският пациент" и там видях един мъж да плаче. Е вярно, на филм, но се сетих как свекър ми почина и докторите казаха на мъжа ми - ако искаш ела да го обръснеш....и отидох и аз. Държеше го в ръцете си, като хирург на масата се справи....брей....не пророни сълза тоз човек! Сега се сещам как аз плаках на филми а той ми се смееше, "хаха, ама че си глупаче" ми каза. Мисля си как от радост плача, от възторг, от кеф и от мъка и една песен и една картина ми докарва сълзи....защо бе? Само жените ли плачат....нима и мъжете не страдат, ама как точно....Може би сега някой ще ме попита - защо написа това? Ми така, на! Просто искам да знам плачете ли понякога мъже? В спама макар.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Плачат ли мъжете
Свий
X
-
До: Плачат ли мъжете
С ръка на сърцето си признавам.Първоначално публикуван от Dan7 Преглед на мнениеСе питам цял ден....от снощи всъщност. Изгледах един клип от "Английският пациент" и там видях един мъж да плаче. Е вярно, на филм, но се сетих как свекър ми почина и докторите казаха на мъжа ми - ако искаш ела да го обръснеш....и отидох и аз. Държеше го в ръцете си, като хирург на масата се справи....брей....не пророни сълза тоз човек! Сега се сещам как аз плаках на филми а той ми се смееше, "хаха, ама че си глупаче" ми каза. Мисля си как от радост плача, от възторг, от кеф и от мъка и една песен и една картина ми докарва сълзи....защо бе? Само жените ли плачат....нима и мъжете не страдат, ама как точно....Може би сега някой ще ме попита - защо написа това? Ми така, на! Просто искам да знам плачете ли понякога мъже? В спама макар.
0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
-
Да. Просто има и такива моменти.Първоначално публикуван от Dan7 Преглед на мнениеСе питам цял ден....от снощи всъщност. Изгледах един клип от "Английският пациент" и там видях един мъж да плаче. Е вярно, на филм, но се сетих как свекър ми почина и докторите казаха на мъжа ми - ако искаш ела да го обръснеш....и отидох и аз. Държеше го в ръцете си, като хирург на масата се справи....брей....не пророни сълза тоз човек! Сега се сещам как аз плаках на филми а той ми се смееше, "хаха, ама че си глупаче" ми каза. Мисля си как от радост плача, от възторг, от кеф и от мъка и една песен и една картина ми докарва сълзи....защо бе? Само жените ли плачат....нима и мъжете не страдат, ама как точно....Може би сега някой ще ме попита - защо написа това? Ми така, на! Просто искам да знам плачете ли понякога мъже? В спама макар.
Може би по-рядко, но ако никога не им се е случвало, значи или са още юноши или катили.
Коментар
-
Да!Първоначално публикуван от Dan7 Преглед на мнениеПросто искам да знам плачете ли понякога мъже?יעבור
«И това ще мине»
Коментар
-
От нас се изисква да сме силни в критични ситуации, а това значи , че се стягаш и и не ревеш , а действаш.Хубавите моменти са нещо съвсем различно там вече и една блага дума или мил спомен са достатъчни за да се разплаче човек.Защото животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Коментар
-
Да аз също съм човек и мога да плача колкото си искам.На погребения почети не ми се е случвало,но в други случай ми се е случвало да си поплача.Първоначално публикуван от Dan7 Преглед на мнениеНе ти ли се е ревало с глас понякога? И защо?Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
АСК Ален Мак
Коментар
-
То че е факт,факт е,ама защо мислиш че мъжете по-често страдат от високо кръвно и умират по-млади(такава е статистиката)?!
Научно е доказано,че за човека плачът е по-полезен отколкото сдържането му.Лошото е,че при всякакви случаи все някой трябва да остане трезво-мислещ и непоказващ чувства,щото иначе мъката се увеличава подобно на резонанс.И природата се е погрижила,инстинктите на единия пол,да предразполагат към самоизтъкване на душевна(и не само) сила,което в този(а и не само) случай е полезно.
Лично на мен ми се случва,макар и много рядко(на няколко години и обикновенно в много специфични случаи),да не сдържа по една две сълзи(най-много).Това е положението-вероятно няма да изкарам много над 100 години
.
Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
Коментар
-
Да, имал съм такива моменти в живота!Първоначално публикуван от Dan7 Преглед на мнениеПросто искам да знам плачете ли понякога мъже? В спама макар.Р.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Полезно е, плачи там накрай София, Tears Naturale, 11, 89 кинта физиологична информация, шегувам се де, да не се впрегнеш сега...Първоначално публикуван от borko73 Преглед на мнениеплача като ми влезе дим от цигарата в очото
сигурно е полезно от физиологична гледна точка
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар