Обява

Свий
Няма добавени обяви.

фронтерите-оле

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: фронтерите-оле

Новата серия автомобили от марката ще внесе нов дизайн в логото си:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:anti%20Opel.jpg
Прегледи:1
Размер:15.9 КБ
ID:5185742

Не мислете негативно, а вижте ситуацията от добрата страна - Опел мислят активно и за тези хора. Те също имат право да карат.

П.С. Нищо лично към никой - това е каламбур, с който си връщам за лошите думи за Нивата
    Прикачени файлове

Коментар

До тук, каквото прочетох,реших да си купя и само да карам

Коментар

Първоначално публикуван от Гена Преглед на мнение
        До тук, каквото прочетох,реших да си купя и само да карам
        ...и да си я правиш, тайно.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

@philipp
          Ти па къде видя лоша дума за Нивата-аз я видях/прецених ръждясала чак на петата година, което си е compliment spéciale.
          Еле Ако я барнеш с повечко скорости/пет напред, една назад/-майка плаче, изтребител...
          Майтапа у лево, виждал ли си на 2105 на почти две години/ненавършени/ как влиза отверка в предна дясна врата, все едно в краве масло...Верно се оцъклих тогава.

Коментар

Майтапа у десно - виждал ли си жигула комби на 25 години, която не е кърпена/боядисвана и има само малко ръждица по веждите? Нашата беше такава - естествено още от кореком качена на канал и измазана обилно отвсякъде с боди.

Който иска да се качва и да кара - нека си купи Опел (по вашите думи). Който му е кеф да се занимава - да си купи Лада. Който иска лукс - да кара Бентли. Има си пътници за всеки влак и не виждам защо трябва да има сравнения...

Коментар

Ти и в спама ли набираш?
              То и аз си мазах с асвалт и постелка от партийна пътечка първото возило-2140Д , пък като го бутуряса жена ми и тръгнахме да го изпъваме и помагаме с оксижена, пишман станах, че имам рожден ден.
              Карай, като не разбираш от майтап, погледни темата от друг ъгъл-Гена има Тойота за найс таузенд евро, ама реши да си купува Фронти...
              п.п.-Опел знаеш ли къде свършва при тия кошници-до съединителя, нататък коментираш Исузу,GM други пионерчета в бранша

Коментар

Не можах да разбера Фронтерата джип ли е или не? На пръв поглед отговаря на всички критерии- рама, големи гуми, бавни, да ама е Опел. Защо досега не съм виждал Фронтера да се пробва и на сравнително лек офф? Нивата не отговаря на много критерии но има ентусиасти да се пробват макар и не много успешно.
                Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
                  Не можах да разбера Фронтерата джип ли е или не? На пръв поглед отговаря на всички критерии- рама, големи гуми, бавни, да ама е Опел. Защо досега не съм виждал Фронтера да се пробва и на сравнително лек офф? Нивата не отговаря на много критерии но има ентусиасти да се пробват макар и не много успешно.
                  Те Фронтерите се пробват предимно в харда бре колега, затова не си ги видял в "сравнително лек офф"
                  0877 83 30 90 - Жоро

Коментар

Първоначално публикуван от stanlypld Преглед на мнение
                    Те Фронтерите се пробват предимно в харда бре колега, затова не си ги видял в "сравнително лек офф"
                    Това да го видя няма да го повярвам! Скоро бях на едно състезание в което участва Лада Нива и приемах залагания на кое препятствие ще се счупи, останах изненадан- стигна почти до края.
                    Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                      Ти и в спама ли набираш?
                      То и аз си мазах с асвалт и постелка от партийна пътечка първото возило-2140Д , пък като го бутуряса жена ми и тръгнахме да го изпъваме и помагаме с оксижена, пишман станах, че имам рожден ден.
                      Карай, като не разбираш от майтап, погледни темата от друг ъгъл-Гена има Тойота за найс таузенд евро, ама реши да си купува Фронти...
                      п.п.-Опел знаеш ли къде свършва при тия кошници-до съединителя, нататък коментираш Исузу,GM други пионерчета в бранша
                      Максе, не ме трови,че чакам на опашката,ама тя дълга бре

Коментар

Един такъв симпатяга като тебе щеше да си загуби Нивата на бас. И той така вика то фронтерата не е джип. И аз му казах карай след мен и ако стигнеш където аз ти давам ключовете от фронтито. Е не стигна. Ма аз мразя Нивити и за това му я оставих. А останалите 4-ма ловци се опулиха и без дума си тръгнаха оцъклени. Който робува на глупави стереотипи да си купи G-класа и да е щастлив. За останалите има и други марки. Само човек мерак да има и да не го е страх и минава от всякъде.
                        Днес пак така с един чичка си говорихме не тема джипове и той вика "по-добро от мойто Диско няма" щото разбираш ли му казали че има всякакви блокажи
                        А той горкия с гуми за мъгла, и като му обясних какво е парт тайм и какво е блокаж на централния диф, взе да ми обяснява че от където минавал аз не съм си и мечтал. Как човек да спори с невежа. Оставих го да живее в заблудата си.
                        no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                          Един такъв симпатяга като тебе щеше да си загуби Нивата на бас. И той така вика то фронтерата не е джип. И аз му казах карай след мен и ако стигнеш където аз ти давам ключовете от фронтито. Е не стигна. Ма аз мразя Нивити и за това му я оставих. А останалите 4-ма ловци се опулиха и без дума си тръгнаха оцъклени. Който робува на глупави стереотипи да си купи G-класа и да е щастлив. За останалите има и други марки. Само човек мерак да има и да не го е страх и минава от всякъде.
                          Днес пак така с един чичка си говорихме не тема джипове и той вика "по-добро от мойто Диско няма" щото разбираш ли му казали че има всякакви блокажи
                          А той горкия с гуми за мъгла, и като му обясних какво е парт тайм и какво е блокаж на централния диф, взе да ми обяснява че от където минавал аз не съм си и мечтал. Как човек да спори с невежа. Оставих го да живее в заблудата си.
                          Фронтерата, че е по-джип от Нива не може да се оспори. Лошото е, че тези дето карате Фронтери много ги пазите и все обяснявате колко са здрави. Аз на бас се хващам, че твоята Фронтера ако я караш както хората си карат джиповете в горите и реките няма да е толкова здрава.

Не се заяждам, темата е в спам и просто се бъзикам.
                          Телефон - в профила!

Коментар

То-бъзик,бъзик,ама и на комшията колата,много здрава,на 20год и на 40 000км.

Коментар

Фронтерата, че е по-джип от Нива не може да се оспори. Лошото е, че тези дето карате Фронтери много ги пазите и все обяснявате колко са здрави. Аз на бас се хващам, че твоята Фронтера ако я караш както хората си карат джиповете в горите и реките няма да е толкова здрава.

Не се заяждам, темата е в спам и просто се бъзикам.
                              Както мотористите си имат техники при падане, ние си имаме техники при каране-до края на асвалта с нея, после си вадим едно полско фиатче/126р/ от багажника и хукваме по черното.Това е основната причина да са корави машини, не го слушай fanatic какво си бърбори под нос.
                              Гледам я и моята кокона, от стоене на Хасвалта завъдила едни продълговати акнета по боята, ще кажеш че се е вряла във всякакви дракалаци и сокаци...
                              В кварталната автомивка вече като ме видят и целия екипаж изпълнява "атом отгоре"-парАта за миене същата, ама на другите не им виси кал от огледалата...Изнамира управителят някого да ме пооплакне, обикновено новопостъпил или издънкаджия по служба/бил съм наказателна квота, негови думи/.

Коментар

Така,ли е на мивката
                                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X