Обява

Свий
Няма добавени обяви.

фронтерите-оле

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: фронтерите-оле

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
    ....Ето,моята я окалях в неделя и сега трябва да я мия,цялата...
    Мани, на моята гумите и са мръсни. А, и другия дефект.....трябва да се зарежда. Не мога да я науча да върви без газ......

Коментар

Абре ей , колеги ! Вас като ви стана скучно в сериозния раздел за ремонтите - дето нищо сериозно не се пише напоследък , освен : "Счупи ми се стъклото на мигача" .. и кво ... пръстите ли ви засърбяха ?! Барбекюта немате ли , или ви налегна скуката , че са ви здрави Фронтерите ?

ПС. Пу! Пу!
      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
        Абре ей , колеги ! Вас като ви стана скучно в сериозния раздел за ремонтите - дето нищо сериозно не се пише напоследък , освен : "Счупи ми се стъклото на мигача" .. и кво ... пръстите ли ви засърбяха ?! Барбекюта немате ли , или ви налегна скуката , че са ви здрави Фронтерите ?

ПС. Пу! Пу!
        Прови ми впечатление, че май само в Ленд Ровър раздела има тема какво счупих днес по Ленд Ровъра, това значи ли че те за най-чупливи
        П.П. Това си е чиста провокация.
        Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
        Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
          П.П. Това си е чиста провокация.
          Че тя темата затова е и тука
          Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
            ... Барбекюта немате ли , или ви налегна скуката , че са ви здрави Фронтерите ?
            ПС. Пу! Пу!
            Ми кът ни вляаат у ряката шъ съ здрави само "Фероцата" се гмура
            П.П. Като производно на "Трупъра" и "Паджерото" трябва да си е безпроблемна.
            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

От: До: фронтерите-оле

ЕЕЕЕ хубава работа,на мен ли се налага да оплювам фронтерите да има некакъв спор,добре признавам си от известно време ми сълзи едното маркучле от казнчето за вода и май ми е свършила скобата Ма##а им и германци ще ме набутат 0.10 ст. за нова скобичка....между другото незнам дали сте запознати със световните статистики,но сред 100 запитани манекенки 80% отгововорили че мечтаят за секс на задната седалка на фронтера а другите 20% - на капака не за друго,ами защото на задната седалка вече бъка от манекенки....
              Последно редактирано от 6efa; 16-06-10, 02:44.
              който може го може,който не може седи и наблюдава 8) 0889992228

Коментар

От: фронтерите-оле

А може и да е стъкмистика. Ако просто малко хора карат Фронтери?

Например аз не съм видял във форума никой да се оплаква от проблеми с Порше Кайен. А може и да има, но са единици. Това значи ли, че е най-якият и здрав, неразвалящ се ДЖИП?

Не ги сравнявам, нито казвам, че Фронтера са зле - напротив, много ми харесват тези джипове. Просто казвам, че липсата на теми не може да е гаранция за качество и здравина...

Коментар

Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнение
                  А може и да е стъкмистика. Ако просто малко хора карат Фронтери?

Например аз не съм видял във форума никой да се оплаква от проблеми с Порше Кайен. А може и да има, но са единици. Това значи ли, че е най-якият и здрав, неразвалящ се ДЖИП?

Не ги сравнявам, нито казвам, че Фронтера са зле - напротив, много ми харесват тези джипове. Просто казвам, че липсата на теми не може да е гаранция за качество и здравина...
                  Не са малко собствениците, ама малко ги караме да не се трошат, че имало такова поверие.
                  Аз съм жив пример, само я човъркам и припалвам, а зимата я давам под наем на комшито да си паркира вътре Нивата-много ръждясвала, пък е мой човек.
                  Мда...темата си е на място, очаквам включване и на други нивоводи...

Коментар

Нива без ръжда е като краставица без сол!

Коментар

Фронтера с ръжда е като шопска салата без сирене!
                      п.п.-само една видях/набор '93/, домъкната от Дувър, имах чувството, че са я ползвали за котва на някое корабче-страхотия, все едно виждаш Нива на пет години.

Коментар

Един мой другар, който върти магазин за авточасти казва така:

''Практиката мой човек е доказала,че Мерцедес не се разваля, на останалите не вярвай лъжат.''

Та ми е чудно сега тука лъжете ли се, не се ли.......апък съм склонен да му вярвам, защото имам Мерцедес и още не съм дал 0.10 стотинки за скобичка.

Коментар

Първоначално публикуван от city_off Преглед на мнение

''Практиката мой човек е доказала,че Мерцедес не се разваля, на останалите не вярвай лъжат.''

Та ми е чудно сега тука лъжете ли се, не се ли.......апък съм склонен да му вярвам, защото имам Мерцедес и още не съм дал 0.10 стотинки за скобичка.
                          Правят си ги, ама тайно, че да не им се смеем.

За Мерцедес - не го слушай тоя. Практиката показва че се разваля, еле пък ходовата част на по-новичките.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

така... какъв мерцедес имаш ако е Гега съм съгласен да поспорим ако ли не просто няма смисъл..щото тука си говориме за джипове а не за цивилни автомобили,тва се едно аз да кажа- бе, ролс ройса е гадна кола щото гледам не ги карат много,по тая логика голфа трябва да е наи добрата кола на земята,ама айде да не засягам голфаджийте че техното си е диагноза...така че ми е много забавно как плюят фронтерата хора,който никога не са се докосвали до фронтера камоли да си позволят неземното удоволстевие да покарат малко или дори да се повозят само. Все пак не забравяите че първия луноход пуснат по луната е конструиран на шасито на фронтера

Коментар

Къде точно оплюх Фронтерата, не мога да намеря къде съм го написъл, може пък и да съм си го мислил, ама пък пак нямам спомен.Не съм богат по тази логика и джипа ми се губи.....лично аз за цивилна кола говоря,та прощавайте, че съм се намесил в темата за джиповете.

Коментар

Къде точно оплюх Фронтерата, не мога да намеря къде съм го написъл, може пък и да съм си го мислил, ама пък пак нямам спомен.Не съм богат по тази логика и джипа ми се губи.....лично аз за цивилна кола говоря,та прощавайте, че съм се намесил в темата за джиповете.
                                ти па,не го поемаи навътре толкова се пак темата си е за бъзик. нямам абсолютно никво лично отношение към тебе или към който да е било за напред в тази тема. Просто съм си ултрас на тема фронтера

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X