Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Брауновият газ-За и Против

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Брауновият газ-За и Против

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
    ... Колкото до темата, все повече ми се струва разумно да залепим едно съобщение отгоре, че вечни двигатели не дискутираме... Нещо много време си загубихте с подобни глупости...
    Венци, някой ден може да се появи и интересна идея, която първоначално да изглежда щура, а ние набързо да я метнем в графа перпетум мобиле. От друга страна, добре е да се водят подобни дискусии, най-вече заради лековерните хора, които честичко плащат заради незнание, или ако ще и невежество да е. От трета страна, аз специално, се забавлявам с подобни измислици.
    Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
      Венци, някой ден може да се появи и интересна идея, която първоначално да изглежда щура, а ние набързо да я метнем в графа перпетум мобиле. От друга страна, добре е да се водят подобни дискусии, най-вече заради лековерните хора, които честичко плащат заради незнание, или ако ще и невежество да е. От трета страна, аз специално, се забавлявам с подобни измислици.
      +1 Чета такива темички с удоволствие, най-вече са ми готини доводите на "веруищите".
      Пък тази тема е на точното място.
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение

Ще помисля върху добра формулировка.
        "Без да имаме претенции да сме Академия на Науките, налага ни се, също като тях, да ОТКАЗВАМЕ всякакви патенти, идеи и теми касаещи Перпетуум Мобиле и/или производните му". Отдавна ми се върти в главата. Няма начин вече.
        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
          +1 Чета такива темички с удоволствие, най-вече са ми готини доводите на "веруищите".
          Пък тази тема е на точното място.
          Има други места в нета, в които някой като напише че е направил от вода гориво за ДВГ и всички в захлас го четат, като "верую" и задават доуточняващи въпроси, вярват безрезервно, а тук готиното е, че идеята се подлага на съмнение и мита се разбива.

Освен това формулировката "перпетум мобиле" може много лесно да бъде заобиколена, защото в повечето случаи или се разлага вода, или се черпят някакви мистични енергии, или просто се позовава на непознати досега на науката свойства на материята. Т. е. не са "вечни двигатели", а както климатика преливат/изпомпват енергия от нейде.

Когато са представени първите приложения на електричеството също е било в категорията "ерес", а парната машина е била дяволско изчадие.
          Моят пост не е по темата, но пък благодарение на това, че тук се дискутират тези "феномени" примерно много хора не са си купили "уред за икономия на ток легално", "магнитни обогатители на гориво", в които и аз вярвам, че има някакъв положителен ефект, "торсионни помпи", в които не вярвам "водородни горивни клетки" и "постоянни генератори", черпещи енергия от ефира и много, много други залъглки за да дадем пари сега и да се надяваме икономията...някой друг живот.
          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Eй тъй,колкото за поддържане на тонуса...

http://www.youtube.com/watch?gl=NL&hl=nl&v=LC6kR64sUD4

Ето го и човека...

http://www.youtube.com/watch?v=NQ0yQKl6M-Q

Коментар

Първоначално публикуван от Мещера Преглед на мнение
              Eй тъй,колкото за поддържане на тонуса...:wink.
              До ден днешен се чудя, защо по дяволите не сме издигнали паметник на Люк Скайуокър, предполагам всички сте видяли, как той спаси света от нашествието на ситите... Всъщност би трябвало да издигнем паметник и на учителя Йода, лично мен, той ме кефи повече... Едва тогава Силата ще е с нас!

Коментар

Ето тук хората са понапреднали ,май не си чешат езиците само. http://waterboost.co.uk/waterfuel/si...ame=&password=

Първоначално публикуван от Мещера Преглед на мнение
                Имам един диск,който прашасваше в къщи.Реших да кача информацията от него тук.Защото аз не мога да стигна до извода дали нещото начертано подробно там и обяснено на английски,наистина работи.
                Споделих една мечта.
                Бях пратен да се лекувам,най-меко казано,бях изкаран от нерви снощи защото не бях разбран ,явно.
                Никой не разясни чертежите.
                Считам,че темата е напълно излишна,но вие си говорете де.
                Живи и здрави!
                Колега изчетох ти цялата тема ,и не разбирам защо толкова несериозно се отнасят четящите,като доста неща излизат на тази тема в нета и не ми се вижда като нещо невъзможно.Даже приложих един линк към сайт в който доста нагледен материал има.
                Последно редактирано от giorgio; 07-04-10, 23:05.

Коментар

Първоначално публикуван от xpu100 Преглед на мнение
                  Ето тук хората са понапреднали ,май не си чешат езиците само. http://waterboost.co.uk/waterfuel/si...ame=&password=
                  Еми, поръчвай! Какво чакаш?!
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

... Колега изчетох ти цялата тема ,и не разбирам защо толкова несериозно се отнасят четящите...
                    Напротив, отнасяме се много сериозно. Нали затова ни плащат петролните компании, ЦРУ и НАСА.

Коментар

На мен ми плаща КГБ, за другите - не знам.

Иначе, то в нета пише, че една нигерийска принцеса си пада по мен и иска да ми даде $40 милиона, ама аз, нали не си падам по негърки, ...

Коментар

Днес говорих с един познат.Брат му монтирал един от тия капани за будали. Е изгорял е само с 500 лева - поне толкова смее да каже. Още се чуди защо не работи...
                        Последно редактирано от Ясен; 07-04-10, 23:51. Причина: по-добри места на някои интервали

Коментар

Колега изчетох ти цялата тема ,и не разбирам защо толкова несериозно се отнасят четящите,като доста неща излизат на тази тема в нета и не ми се вижда като нещо невъзможно.Даже приложих един линк към сайт в който доста нагледен материал има.
                          Както и на други места съм казвал - да ми го дадат за една седмица да го пробвам, пък после ако работи ще им го платя в троен размер. Даже ако работи лично ще им намеря барем още 100 клиента, дето ще им броят парите веднага.

Засега желаещи обаче не са се намерили. Що ли?!?!?

А иначе искренно "вярвам". Ама проверката е висша форма на доверие.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Момчета и аз измислих вечен двигател..... ама да не пускам нова тема...

Взимате един климатик който харчи 3-5 пъти по-малко ток от колкото топлина произвежда, топлината обръщате в ток, тока в климатика и ще има артък.

Чакам си наградата.
                            Оле.
                            Бан-метод с който модераторите налагат на останалите своя начин на мислене.
                            Към модераторите-А изтрийте го сега.
                            Суратя утрепа и тоя форум. Жалко. Сбогом Приятели. Вальо. О888 557Ч7Ч

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                              Момчета и аз измислих вечен двигател..... ама да не пускам нова тема...

Взимате един климатик който харчи 3-5 пъти по-малко ток от колкото топлина произвежда, топлината обръщате в ток, тока в климатика и ще има артък.

Чакам си наградата.
                              Оле.
                              Измисли начин как да обърнеш топлината директно в ток, с КПД поне 60-70% и ще си получиш наградата.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                                На мен ми плаща КГБ, за другите - не знам.

Иначе, то в нета пише, че една нигерийска принцеса си пада по мен и иска да ми даде $40 милиона, ама аз, нали не си падам по негърки, ...
                                Ясене,дай да се разберем!На мене и снимки ми прати принцесата,и каза че бонуса е един браунгазгенератор.
                                Как ще я делим?!

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                                До ден днешен се чудя, защо по дяволите не сме издигнали паметник на Люк Скайуокър, предполагам всички сте видяли, как той спаси света от нашествието на ситите... Всъщност би трябвало да издигнем паметник и на учителя Йода, лично мен, той ме кефи повече... Едва тогава Силата ще е с нас!

Та,колега Джорджо,нямай грижа за паметника на скайуокър.Щом на сюлейман паша и на "верската търпимост" има под някаква форма-ще се появи и на Люк.
                                Друго да ви питам-и тебе, и Ясен...вашата презумция е ,да не се вярва на това което дават по телевизора.Е,тогава да не вярвам и на Време разделно,Великата тайна на водата,Изкуплението Шоушенк,Титаник,Дзифт,Треска за злато -Чаплин,Диктаторът-Чаплин,Хлапето...и хиляди други,насаждащи доброто,вечното...
                                Аз,а и по-голямата част от народа не сме като догал-да имаме лаборатория за опити под ръка,и време за убиване и пари на килограм.

В първия линк от последния ми пост се ВИЖДА,че един накрайник за горелка е нанизан на обикновено маркуче от система.Прави клещите червени,НО НЕ ТОПИ МАРКУЧЕТО!
                                Как става тая гяволия?!...
                                Последно редактирано от Мещера; 08-04-10, 10:15.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X