Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нямат спиране

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Нямат спиране

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
    Колега, или в чувалите е имало памук, или гоначите са били вързани .Извинявай, обичам да казвам какво мисля, нищо лично, ама айде виж това http://www.youtube.com/watch?v=1S-buWkp9V8 виж как се 'спринтира' с буренце бира - около 60 литра, и сериозно си помисли дали въпросния мангал е по-здрав от тези мъже . Приятно гледане .
    Няма да те убеждавам и да се оправдавам.Явно не си виждал нещо подобно и за това не го вярваш.
    В клипчето не видях подгонен, изгладнял,уплашен до смърт с доста покачен адреналин циганин.
    Само за сравнение.Носил ли си 30л. туба с гориво"примерно"на голямо разстояние,или 2х30л?Кога е по-балансирана тежеста?
    JEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52

Коментар

Миналата година ремонтиарха един мост преди гр. Баня, Карловско. Бяха направили временен мост отстрани и колите минаваха по него. А стария мост направо го събориха с големите трактори и фадроми.

Тракторът стои отгоре на моста и млати с хидравличния къртач (чук). Отдолу под падащия мост стоят няколко десетки мангала и чакат. Ама направо отдолу. В момента в който падне някакъв бетонен блок с арматура, мангалите се сбиват, победителите извличат блока, разбиват го и взимат желязото.

Въобще не им пука че нещо ще им падне върху главите и ще ги размаже. Идваха да дежурят полицейски патрулки от Карлово и Хисаря - въобще не им обръщат внимание.

Една нощ се прибирам в Баня. За малко да се пребия. Една жигула без светлини. В багажника и натъпкали арматурни железа колкото влизат, а останалите над 10 метра се влачат по земята.
      Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Тия штом са чакали багера да кърти значи са по от кротките. Можеше ибез багера да го откъртят моста.

Коментар

И като върнеме всичко метално за скраб къде отивамеЯсно къде в каменната ера в ерата на събирачите те натам ни водят тези хора които не са излизали от нея.Най лошо че никой не иска да ги извади от там а те дърпат държавата към гибел
          К мирной жизни не пригоден.
          Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
          ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Всичките опити за изваждане от там са с лош край.
            Те просто искат да си седят там
            Преди време им ремонтираха една сграда. Направиха я да се живее в нея, даже и алуминиева дограма имаше.
            Е след няколко седмици нямаше прозорци и вътре в стайте се палеше огън.

Коментар

Та така...
              Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Калин Преглед на мнение
                Няма да те убеждавам и да се оправдавам.Явно не си виждал нещо подобно и за това не го вярваш.
                В клипчето не видях подгонен, изгладнял,уплашен до смърт с доста покачен адреналин циганин.
                Само за сравнение.Носил ли си 30л. туба с гориво"примерно"на голямо разстояние,или 2х30л?Кога е по-балансирана тежеста?
                А не видя ли големи, силни като булдозери мъже, които се борят за награда с 4 нули в зелено ? Внимание - предлагам да се свържем с организаторите на това състезание, да им доведем нашите бабаит-пехливани освирепели цигани, които баз усилие ще грабнат Голямата награда и после 'сичкото сиганин ша яде кюфтета и ша жули блага ракия най-малко 6 години и половина . По този начин хем вълка сит, хем агнето цяло . Щото хем циганите /вече богаташи/ ша спрат да крадат, хем стопанствата няма да бъдат опустошавани.

Сега за тубите с гориво дето ме питаш - за 15 години по камионите /бях ТИР-аджия/ .................. как мислиш, дали съм носил туби с нафта ? Извода е твой. М/у другото да ти кажа, че и в Кремиковци съм бил за кратко, та съм се нагледал на какво ли не - от изгладняло цигане с медна тел в джобовете до Волга с трупчета за да не стържат калниците в гумите, изкорубена и пълна с буци шлака от Агломерацията. Също така съм виждал циганин да носи торба с феросилиций и като го погнат кучетата от питомника и онези с УАЗ-ката, хвърля я и побягва, за разлика от твоя герой, дето спринтира със 100 кила торби цимент и от голямата уплаха забравил да ги хвърли, та да му е по-леко .
                Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
                  А не видя ли големи, силни като булдозери мъже, които се борят за награда с 4 нули в зелено ? Внимание - предлагам да се свържем с организаторите на това състезание, да им доведем нашите бабаит-пехливани освирепели цигани, които баз усилие ще грабнат Голямата награда и после 'сичкото сиганин ша яде кюфтета и ша жули блага ракия най-малко 6 години и половина . По този начин хем вълка сит, хем агнето цяло . Щото хем циганите /вече богаташи/ ша спрат да крадат, хем стопанствата няма да бъдат опустошавани.

Сега за тубите с гориво дето ме питаш - за 15 години по камионите /бях ТИР-аджия/ .................. как мислиш, дали съм носил туби с нафта ? Извода е твой. М/у другото да ти кажа, че и в Кремиковци съм бил за кратко, та съм се нагледал на какво ли не - от изгладняло цигане с медна тел в джобовете до Волга с трупчета за да не стържат калниците в гумите, изкорубена и пълна с буци шлака от Агломерацията. Също така съм виждал циганин да носи торба с феросилиций и като го погнат кучетата от питомника и онези с УАЗ-ката, хвърля я и побягва, за разлика от твоя герой, дето спринтира със 100 кила торби цимент и от голямата уплаха забравил да ги хвърли, та да му е по-леко .
                  Вълкът,козината си мени,но нрава неее.
                  0осем9осем7шест0осем7едно
                  Миро

Коментар

Пак са ми разпрали оградата и дърпали едно огромно желязо но не успели да влезнат в сградатаАко уловя един и го жигосам с нажежено железо на челото с буквата К демек крадец кво ше ми направятОбещал съм им на айдуците че не знаят какво ги чека в близкото бъдещеА аз мога да чакам години наред.И в един момент ще съжаляват че са се родили като скапаняци
                    К мирной жизни не пригоден.
                    Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                      Пак са ми разпрали оградата и дърпали едно огромно желязо но не успели да влезнат в сградатаАко уловя един и го жигосам с нажежено железо на челото с буквата К демек крадец кво ше ми направятОбещал съм им на айдуците че не знаят какво ги чека в близкото бъдещеА аз мога да чакам години наред.И в един момент ще съжаляват че са се родили като скапаняци
                      Пробай с клюса да ги ловиш ама гледай да я не завлекат...тя мойта така замина.
                      Черно, мирише и разваля характера!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X