Баща ми разправя, как миналата година един от "тях" три дни млатил една плоча около 7-8 квадрата, та да изкара има-няма 30 кила желязо. Това на една изоставена вила в полето.
А да го пазариш да ти копа лозето и да му дадеш по 50 лева на ден-не...
Явно това е свикнало да си изкарва прехраната със всичко възможно, освен честен труд.
Спирам дотук, че после ще ме обвинят в расизъм.
Прав е Стария.
Your conscience is all you can take to your grave.
Покрай мене копат огромни ями по подозрение че може да има желязо от долуА аз съм заградил най плодоносния участъкбаш където държаха тракторите и железата у ТКЗтоИ съм струпал към 50 тона железа най различни .Обикалят гледат и лигите им текат май ако дигнат още железото трябва да спим с пушката до тех плюс кучетата 5 броя по 50 кила едното
К мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
В понеделник засякох две Лади с цигани пръснати в по брега на едни канавки перпендикулярни на пътя между Сливен и Петолъчката и размахваха металотърсачи. Ремаркетата им бяха пълни с железа от всякакъв калибър. Вече и технологично се развиват. С какви отмерени движения манипулираха с металотърсачите... завидях им.
А да го пазариш да ти копа лозето и да му дадеш по 50 лева на ден-не...
Явно това е свикнало да си изкарва прехраната със всичко възможно, освен честен труд.
Спирам дотук, че после ще ме обвинят в расизъм...
В нашето село през комунизма имаше 1600 дка ябълкова градина. От нея вече са останали само трънкалаци, но навремето се поливаше с капково напяване. Беше най-модерната технология тогава, ама е за друг разговор. Та водата за напояването идваше по желязна тръба с диаметър около 200-250 мм. Мангалята(има ги много на село) като огладняха през една от студените зими прокопаха канала за трубата наново-този път за да я извадят и продадат за скрап. Като сметнахме колко пари са изкарали на ден-излиза по-малко от надник който нормално биха взели ако се бяха хванали да работят нещо... А копането на канал дълбок може би 80 см, ако не и повече си е сериозен труд. Ама нали "ще откраднат", копането не се смята...
Че ги и траялчицитеДобре че всички айдуци ме познават и крадът със срам от мене Вожда на апах„ш“итеот него да гепишвикам им не ви ли е срамНема бате Тони от тебе сакън
К мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Ние, "траялчиците" не сме ли ора, а.. А, наздраве.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Миналата седмица един изнесъм чугунен радиатор от входа. Съседа го погнал и след 100 метра гонитба, "индиеца" пуснал радиатора и фъснал. Със съсега после не можем да го върнем обратно един час тоя радиатор, а и двамата не сме хилави. Еле накрая дойде още един съсед да помага, че тия 200 метра ни се видяха километри. Трима души едвам го върнахме тоя чугун, а как е бягал с него "хилавия" ром (да няма обидени), просто не ми го побира ума. Явно глада и адреналина в комплект са мноооого голяма сила.
Ако не свършва добре, значи не е свършило!
0888 315 794
LZ1UPI
A1 (Rh+)
Единствения начин ТОВА да спре е да се забрани изкупуването на каквито и да е метали . А за откраднат капак от улична шахта - като в Китай на стадиона. Всъщност това за шахтите и капаците не е чак толкова невъзможно - достатъчно е да се претрепят с колите си няколко депутатски синчета и дъщерички и те нещата ще станат от самосебеси.
Последно редактирано от мишоци; 07-04-10, 22:17.
Причина: допълнение
Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
Само DIESEL !!!
Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.
Единствения начин ТОВА да спре е да се забрани изкупуването на каквито и да е метали . А за откраднат капак от улична шахта - като в Китай на стадиона.
Не се чуди,хората са казали,когато се краде нищо не е тежко.Лично съм виждал човек,да тича като спринтьор с две чувалчета цимент по 50кг под мишниците,щото го подгонили,а той забравил да ги хвърли и си тича с тях.
Колега, или в чувалите е имало памук, или гоначите са били вързани .Извинявай, обичам да казвам какво мисля, нищо лично, ама айде виж това http://www.youtube.com/watch?v=1S-buWkp9V8 виж как се 'спринтира' с буренце бира - около 60 литра, и сериозно си помисли дали въпросния мангал е по-здрав от тези мъже . Приятно гледане .
Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
Само DIESEL !!!
Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.
Колега, или в чувалите е имало памук, или гоначите са били вързани .Извинявай, обичам да казвам какво мисля, нищо лично, ама айде виж това http://www.youtube.com/watch?v=1S-buWkp9V8 виж как се 'спринтира' с буренце бира - около 60 литра, и сериозно си помисли дали въпросния мангал е по-здрав от тези мъже . Приятно гледане .
За 2 чувала незнам, но някакси искрено го вярвам, понеже и аз съм бил свидетел на свръхчовешките им сили .
Коментар