Обява

Свий
Няма добавени обяви.

МОЛ-овизацията и калните гуми

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: МОЛ-овизацията и калните гуми

Хора ... по-спокой, какво са виновни собствениците ... след 2-3 дни ще отшуми истерията около аутлета и ще си е наред паркинга. Скоро отварят и мола на ситнякова, та се гответе и там за лудница първите няколко дни ...
    Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
      ...Знам, но винаги ме дразни надменността на някои, мислещи се за богопомазани и имащи останалите за стадо, селяни или стадо селяни..
      Off
      ....а обикновенно се оказва, че точно тази надменност е присъша предимно на хора нанесли се в София преди няколко месеца и изживяващи се вече...

ПП Наблюдавал съм го още по времето когато вишисти караха рейсовете на Градски транспорт...
      Последно редактирано от drukman; 07-03-10, 15:05.
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Вальо. О888 557Ч7Ч
      Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
        Off
        ....а обикновенно се оказва, че точно тази надменност е присъша предимно на хора нанесли се в София преди няколко месеца и изживяващи се вече...
        Не ми се спори с теб. И си прав, и не си.

Коментар

Няма да мирясате, ей!

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
            Off

Така е.

Коментар

Първоначално публикуван от philipp
              Съгласих се напълно с теб. Определено първоначалния ми коментар за калните гуми беше недомислен.
              Радвам се, мисля че не винаги са виновни тези дето правят, а и тези които го ползват.

Първоначално публикуван от Тихомир
              Докато си мислите, че само и единствено "стадото селяни" ви е виновно, ще ви бъде изкривено не само съзнанието
              Злопаметен ли си или какво, не вярвам да не си разбрал идеята?

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
              ...
              Стадото не е задължително да е от село, за да се държи селяндурски.
              Моля, забравете провинциалните комплекси! ...
              Това имах предвид, но както и да е. Манталитета на човек не знам да зависи от местожителството, нито от месторождението. Аз не съм Софиянец, тук живея 2-3 десетилетия, родом съм от Варна (не че на някой следва да му пука).

Първоначално публикуван от Rabin
              Надявам се това да ти помогне: http://www.sumc.bg/map

Коментар

Добрре че в Балчик не ни глобяват за кални гуми, че то при нас както е разкопано, всичките улици станаха "тревни площи". Колата ще трябва да си я държа на кръговото до табелата на градът и до там с въдичарски ботуши тип "гащеризон" .
                Р.П.(RFF) 0898677590
                Пътна помощ
                ДЕНОНОЩНО

Коментар

Първо. Мерси за поканата, но нямам нужда от нея. Хеле пък от вас лично.
                  Второ. Явно се отъждествявате с тази маса от "елитни софиянци" след като говорите за себе си в множествено число. А може би се смятате за кралска особа?!
                  Трето. 7-то ви поколение и "скромността" ви явно си противоречат с думите ВИ от по-горе.
                  И четвърто. Има да чакате. Не ме принизявайте до нивото си с подобни думи.

Нямам думи!

Коментар

Първоначално публикуван от nikidd Преглед на мнение
                    Злопаметен ли си или какво, не вярвам да не си разбрал идеята?
                    Нямам нищо против идеята ти, а против изказа й.

Коментар

Предложи по-правилен изказ, защото аз за такъв не се сетих. Наистина не знам как да оприлича стадното чувство подгонило съгражданите ни да висят с часове в задръствания и опашки, за да си купят маркова дрешка с намаление? При това като оставим личните им неудобства по газене на кал, дишане на изгорели газове и блъсканица в магазини, са изпотъпкали де що има тревна площ!

Между другото взимам повод от темата за вицето да те питам като са толкова зле нещата, от де се взе толкоз народ с мерак за скъпи дрешки насред криза?

Коментар

Калните гуми не е задължително да са от паркиране в затревена площ. Сещам се за поне няколко неасвалтирани улици в София. Плюс още известно количество разкопани и неасвалтирани седмици след това... Както и за служебни и платини паркинзи, които някога са имали настилка от чакъл, но тя отдавна вече не е такава.
                        Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Хубаво де, когато София се нарича кенеф и т.н. що не скачаш така за изказ Май има значение кой го прави изказа. Двуличие или?
                          Последно редактирано от druncho; 07-03-10, 15:35.

Коментар

Нека да "кривнем" малко настрани в темата по въпроса за МОЛ-овете и паркингите.
                            Който е идвал в Плевен, знае, че Central Mall of Pleven беше "построен", като беше направен основен ремонт на банкова сграда точно на пешеходната зона в центъра на града. Там има едни малки улички, през които и преди трудно се провираха автомобили. Та, там има обособени не повече от 20-тина паркоместа. Като ги гледам - не повече от половината се ползват от клиенти на магазините в търговския център, а останалите - от хора, искащи да си свършат някаква работа наоколо. 95% от клиентите в МОЛ-а са пешеходци, а градския транспорт във всички посоки, е на 150 м.
                            Това, че много хора са свикнали, както се казва "... и по нужда на ходят с автомобил", поражда най-честите задръствания. Погледнете върволиците по улиците - една кола, с един човек вътре. Не, защото някой е имал чак толкова голяма нужда да премине от точка "А", до точка "Б" или да превози нещо с автомобил, а защото така се е приучил.
                            Ако тези, които са отишли до въпросния outlet само да разгледат (а не - да напазаруват по 10-тина чувала стока, с която после да търгуват, например), са ползвали градски транспорт или са били по няколко в един автомобил, е нямало да се стига до подобни затруднения. (imho)
                            proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                            NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                            Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от nikidd Преглед на мнение

Надявам се това да ти помогне: http://www.sumc.bg/map
                              Не е актуална, гледах я! Едва ли има някой в София да е наясно кое къде ходи. Като от оная тъпа реклама - инфото ходи "от уста на уста". Естствено лелките в центровете не знаят дори дали съществува нейде актуално инфо.
                              Последно редактирано от Rabin; 07-03-10, 15:39.

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                                ... Това, че много хора са свикнали, както се казва "... и по нужда на ходят с автомобил", поражда най-честите задръствания. Погледнете върволиците по улиците - една кола, с един човек вътре. Не, защото някой е имал чак толкова голяма нужда да премине от точка "А", до точка "Б" или да превози нещо с автомобил, а защото така се е приучил.
                                Ако тези, които са отишли до въпросния outlet само да разгледат (а не - да напазаруват по 10-тина чувала стока, с която после да търгуват, например), са ползвали градски транспорт или са били по няколко в един автомобил, е нямало да се стига до подобни затруднения. (imho)
                                То хубаво да ползваш градски транспорт, ама него първо трябва да го има и после да е използваем. В конкретния случай, транспортът почти го няма.

Що се отнася до използваемостта, много пъти тя е практически нулева. Разстояние, което с кола минавам за под 10 минути, с градския транспорт ми е отнемало по час - час и половина ...
                                Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X