Обява

Свий
Няма добавени обяви.

МОЛ-овизацията и калните гуми

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• МОЛ-овизацията и калните гуми

Имаме си някакъв нов МОЛ в Младост (който яяя бил предизвиквал задръствания). Така е когато се строи без да се мисли. Три пъти мери - веднъж строй... ама не и у нас.

Както и да е - по-интересно в тази статия ми стана следния цитат:

Вчера служителите на Инспектората са съставили три акта и глоби за над 600 лв. на шофьори, паркирали в зелените площи, както и на шофьори на автомобили с кални гуми.

И до там ли стигнахме бе братя? Аз ако тръгна пеша в София ставам на бербат - почти никога не мога да опазя обувките си чисти. То не е сол, не е луга ами кални реки потичат когато ръсне дъждец. Сега ще ни глобяват затова, че в София е мръсно... А Титаните какво правят?

До: МОЛ-овизацията и калните гуми

Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнение
    ... Сега ще ни глобяват затова, че в София е мръсно...
    Чакай сега, ти не знаеш май какво искаш. За да е чисто, значи тези дето са паркирали по градинките и са разнасяли след това калта по улицата трябва да ги глобят. И не можеш да ме убедиш, че посещението на някой МОЛ е толкова спешно, че като видиш препълнения паркинг да не се врътнеш обратно.

Освен това точно след месец на паркинга на тоя МОЛ ще стоят не повече от 20 коли, убеден съм. Е тогава паркинга за 500 коли, който са направили (така поне пише, аз там не смятам скоро да стъпя, за да проверя лично) е предостатъчен.

Що не се нервиш на селяните, дето като някакво стадо се е натъпкало заради нек'ви отстъпки и е.ало мамата на тревните площи там, ами на тоя дето е построил МОЛ-а и на полицията? Мен ако питаш е трябвало всички в тревните площи да им изпраскат по едни 500 лв. (както е по закон), да ги видим другия път пак ли така ще паркират.

Нещо ни е изкривено съзнанието, ни така - ни иначе.

Коментар

ха-ха! не се прави на луд - то си личи кога гумите са прясно изкаляни от "паркиране" в градинките...

В случая с тоя МОЛ /outlet/ аз бих търсил сметка на шефа на КАТ за всяка НЕ-глобена кола спряна по Цариградско и в зелените площи и предизвиканото в следствие на това километрично задръстване по "аортата" на София...
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

А пък някакви пишат и говорят, че имало криза?
        Я да напрявят повече скоби за ЦГМ -то и да ги слагат на всички кацнали в калта, дето е останала от зелените площи.
        Махането да стане стотарка и бюджета е вързан.

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
          В случая с тоя МОЛ /outlet/ аз бих търсил сметка на шефа на КАТ за всяка НЕ-глобена кола спряна по Цариградско и в зелените площи и предизвиканото в следствие на това километрично задръстване по "аортата" на София...
          Аз бих търсил сметка на КАТ и Общината за това, че са разрешили построяването на такова нещо без да са осигурени пътните подходи и паркоместата. На един друг МОЛ кметицата си прави реклама на строга властимаща - глоби за прах, шум и т.н. Ама тоя МОЛ си е осигурил тези подходи и паркоместа за сметка на собствения си имот.
          Аман от МОЛ-ове!

Коментар

Първоначално публикуван от nikidd Преглед на мнение
            .................
            Що не се нервиш на селяните, дето като някакво стадо се е натъпкало заради нек'ви отстъпки и е.ало мамата на тревните площи там, ами на тоя дето е построил МОЛ-а и на полицията?......
            Оффф, те пък знатните софиянци хич не се тъпчат за намалени стоки и изобщо, ама изобщо не спират в градинки и затревени площи!
            Пусти селяни, само те са виновни за всички проблеми на София!

Докато си мислите, че само и единствено "стадото селяни" ви е виновно, ще ви бъде изкривено не само съзнанието.

Коментар

Aз пък бих глобил и тия дето си изкарват кучетата да се изакат на тротоара. Като гледам как всички са ЗА всякакви глоби...
              Колко фирми ще лопнат кепенците защото държавата не е изплатила едни пари дето им дължи... Колко фермери изпищяха че не стигнаха пари до тях, пък ги прилъгаха да теглят заеми за нови машини... Чувам, че и здравната каса нещо се дърпа... 30% от докторите се канят да последват мед. сестри в чужбина. Ще си водим лекари-мисионери, ама не знам къв още език да уча. Като доктор-Куийн - лечителката... хирургия в домашни условия. Здравно осигурен съм, пък изплющях 4 цифрена сума за нормално лечение. Поне цените да върнат от '97 година, че нещо доходите се спекоха...
              На двете империи знам езиците, може би китайски...
              Малко са ни глобите! Да! След Новите Такси за паркиране и евент. тол-такси... и да бъдели по евро-5 норми 10 ... 15 ... 20... + ... годишни коли... Открай време шофьорите са агнета за дране (не стригане).
              За другите нови суровачки си има други теми.
              Последно редактирано от Rabin; 07-03-10, 12:47.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                Оффф, те пък знатните софиянци хич не се тъпчат за намалени стоки и изобщо, ама изобщо не спират в градинки и затревени площи!

Докато си мислите, че само и единствено "стадото селяни" ви е виновно, ще ви бъде изкривено не само съзнанието.

Не отивай в тази посока, защото времето е показало, че всяка тема, кривнала в нея, завършва с ключ.

Коментар

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
                  Aз пък бих глобил и тия дето си изкарват кучетата да се изакат на тротоара. Като гледам как всички са ЗА всякакви глоби..
                  Ааа не съжалявам приятелю - в Пловдив, а скоро и в София, е забранено да си разхождаш кучето по храстите в парковете. Само по тротоарите може. Е къде да пика и сере горкото? Или може би понеже нямаш куче ще предложиш геноцид за всички кучета? Надявам се не си такъв човек...

Коментар

Първоначално публикуван от nikidd Преглед на мнение
                    Чакай сега, ти не знаеш май какво искаш. За да е чисто, значи тези дето са паркирали по градинките и са разнасяли след това калта по улицата трябва да ги глобят. И не можеш да ме убедиш, че посещението на някой МОЛ е толкова спешно, че като видиш препълнения паркинг да не се врътнеш обратно.

Освен това точно след месец на паркинга на тоя МОЛ ще стоят не повече от 20 коли, убеден съм. Е тогава паркинга за 500 коли, който са направили (така поне пише, аз там не смятам скоро да стъпя, за да проверя лично) е предостатъчен.

Що не се нервиш на селяните, дето като някакво стадо се е натъпкало заради нек'ви отстъпки и е.ало мамата на тревните площи там, ами на тоя дето е построил МОЛ-а и на полицията? Мен ако питаш е трябвало всички в тревните площи да им изпраскат по едни 500 лв. (както е по закон), да ги видим другия път пак ли така ще паркират.

Съгласих се напълно с теб. Определено първоначалния ми коментар за калните гуми беше недомислен. Просто се уплаших, че ще ме накарат да си мия колата всеки ден (защото тя за повече от ден не остава чиста)

Коментар

Първоначално публикуван от druncho Преглед на мнение
                      Не отивай в тази посока, защото времето е показало, че всяка тема, кривнала в нея, завършва с ключ.
                      Знам, но винаги ме дразни надменността на някои, мислещи се за богопомазани и имащи останалите за стадо, селяни или стадо селяни. А като погледнеш и те са същите.
                      Що се отнася до ключа, постът ми е само ответна реакция.

Извинявам се за офтопика.

Пък и темата е в спама.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение

Буквоядството мисля, не е на почит тук, надявам се.
                        Стадото не е задължително да е от село, за да се държи селяндурски.
                        Моля, забравете провинциалните комплекси! Добре сте дошли по всяко време. Никого не сме върнали.
                        Паркиране в зелени площи, за мен трябва да се тълкува като престъпление. Изнасяне на кал на пътя - също.
                        Както и много други неща, които вече не ни правят впечатление, защото сме свикнали. Найлонови торбички, шишета, кучешки акита, дупки, пълни кофи, задръстена канализация и какво ли не още.
                        Не искам да свиквам с простотии, без значение, кой ги е сътворил.
                        П.С. Софиянец съм поне 7-мо поколение, но по никакъв начин не се имам за "знатен".
                        П.П.С. Чакам си наказанието от Вас.

Коментар

Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнение
                          Ааа не съжалявам приятелю - в Пловдив, а скоро и в София, е забранено да си разхождаш кучето по храстите в парковете. Само по тротоарите може. Е къде да пика и сере горкото? Или може би понеже нямаш куче ще предложиш геноцид за всички кучета? Надявам се не си такъв човек...
                          Не съм, как ти мина през ума... За кучета-може, за котки-може... за прасета не може!
                          Чакай, че забравих... Понеже ми е неприятна лудницата по задръстванията, та обикновено си джиткам с Градския транспорт. Някак си по не ми дреме в автобуса. Тъкмо се курдисам на седалката, дупчил билет... и току трамвайчето се врътна обратно на Гарата. Милите от Транспорта не счели за нужно да ни уведомят. Към Надеждите не знам да има трамваи... Как няма да газим с колите... нали зарад дупките взех джип... Особено като ме забута GPS-a нейде, щото за него всичко на картата е път. Веднъж се измъквах чрез предното предаване...
                          Ако някой има актуално инфо (карта) кое къде ходи - ще черпя. Третия свят... баш там сме се запътили.
                          Пак си ги искайте дъртите глоби... не че ще се промени нещо!
                          Последно редактирано от Rabin; 07-03-10, 13:15.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                            Буквоядството мисля, не е на почит тук, надявам се.
                            Стадото не е задължително да е от село, за да се държи селяндурски.
                            Моля, забравете провинциалните комплекси! Добре сте дошли по всяко време. Никого не сме върнали.
                            Паркиране в зелени площи, за мен трябва да се тълкува като престъпление. Изнасяне на кал на пътя - също.
                            Както и много други неща, които вече не ни правят впечатление, защото сме свикнали. Найлонови торбички, шишета, кучешки акита, дупки, пълни кофи, задръстена канализация и какво ли не още.
                            Не искам да свиквам с простотии, без значение, кой ги е сътворил.
                            П.С. Софиянец съм поне 7-мо поколение, но по никакъв начин не се имам за "знатен".
                            П.П.С. Чакам си наказанието от Вас.
                            Първо. Мерси за поканата, но нямам нужда от нея. Хеле пък от вас лично.
                            Второ. Явно се отъждествявате с тази маса от "елитни софиянци" след като говорите за себе си в множествено число. А може би се смятате за кралска особа?!
                            Трето. 7-то ви поколение и "скромността" ви явно си противоречат с думите ВИ от по-горе.
                            И четвърто. Има да чакате. Не ме принизявайте до нивото си с подобни думи.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                              Буквоядството мисля, не е на почит тук, надявам се ...
                              Нито пък безпричинното заяждане?
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X