Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Заговорът Орион...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Заговорът Орион...

Не съм предубеден. Липсват факти. Конкретни факти, дето да няма съмнение че са манипулирани.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ето и това намерих при съсвсем леко ровене в търсачката.
      http://vbox7.com/play:9f47396a

Коментар

За съжаление, както в повечето "документи" за подобни неща и тук има същата нишка - подхваща се темата с цунами от "факти" и плавно се прескача в друга тема без реално да се даде завършек на предната. Почнахме с луните, и аха да падне и четвъртата и се подкараха други работи. В крайна сметка технологиите извънземни (както се каза накря) ли са или на цивилизации от предишния цикъл?
        Иначе е добра заявка за някой апокалиптичен филм, става за демотрйлър...

Коментар

Втория филм - този в който говорят за планината в Тибет е доста интересен. Прииска ми се лично да отида там та да видя какво е, че някак скептично се чуствах към определени твърдения. Изгледайте го, доста е увлекателен .

Коментар

Липсата на доказателства за съществуването на нещо,
            не е доказателство за неговата липса.
            0осем9осем7шест0осем7едно
            Миро

Коментар

Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнение
              Липсата на доказателства за съществуването на нещо,
              не е доказателство за неговата липса.
              Но е самодостатъчно условие болшинството народ да не повярват в нечии твърдения. Така сме устроени. Виж да вярваме в господ ни е по-лесно, което за мен си е чиста загадка.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

То не е идеята да вярваме безусловно в нещо, което някой е казал/показал използвайки дадена медия.

Просто самото незнание довежда нещата до въпросите "Ами ако не е така" и "Ами ако е така наистина", откъдето идва цялото объркване.

Коментар

Първоначално публикуван от diecast Преглед на мнение
                  То не е идеята да вярваме безусловно в нещо, което някой е казал/показал използвайки дадена медия.

Просто самото незнание довежда нещата до въпросите "Ами ако не е така" и "Ами ако е така наистина", откъдето идва цялото объркване.
                  Еми всеки е устроен различно. Някои са готови да вярват без нищо, за други трябват факти, на трети просто им харесва да вярват, както и още хиляди варианти.

Лично за себе си мога да кажа че не съм от тия "коне с капаци", на които трябва д им навреш нещо в очите, за да повярват в него, но когато имам някакви основания за съмнение в нещо, а не съм в състояние да го проверя сам и да ги отхвърля, по-скоро не вярвам, или по-скоро си давам сметка че може и да не съм прав, но гледам скептично на въпроса.

Самия факт че човечеството от много години на практика е в застой - и технически, и като морал, и като общество изобщо, говори достатъчно че според мен са налице основателни съмнения че нещо се спира и задържа изкуствено, за добро или за лощо. В тоя смисъл съм умерено песимистично настроен към великите световни конспирации, поне във вида, в който се представят. Със сигурност такива неща съществуват, и ще съществуват, но далеч не са толкова всеобхватни и на толкова високо ниво, за каквото се представят.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                    Еми всеки е устроен различно. Някои са готови да вярват без нищо, за други трябват факти, на трети просто им харесва да вярват, както и още хиляди варианти.

Лично за себе си мога да кажа че не съм от тия "коне с капаци", на които трябва д им навреш нещо в очите, за да повярват в него, но когато имам някакви основания за съмнение в нещо, а не съм в състояние да го проверя сам и да ги отхвърля, по-скоро не вярвам, или по-скоро си давам сметка че може и да не съм прав, но гледам скептично на въпроса.

Самия факт че човечеството от много години на практика е в застой - и технически, и като морал, и като общество изобщо, говори достатъчно че според мен са налице основателни съмнения че нещо се спира и задържа изкуствено, за добро или за лощо. В тоя смисъл съм умерено песимистично настроен към великите световни конспирации, поне във вида, в който се представят. Със сигурност такива неща съществуват, и ще съществуват, но далеч не са толкова всеобхватни и на толкова високо ниво, за каквото се представят.

Именно затова и пуснах темата.
                    Малко от малко да има в главите ни и от тази гледна точка,ще сме по-подготвени за "ударите на съдбата".

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X