Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Заговорът Орион...
Свий
X
-
До: Заговорът Орион...
Първоначално публикуван от RFF Преглед на мнениеТова истина ли е, звучеше много правдоподобно ?
Освен, че не Китайците, а Руснаците и САЩ ще ни пазят от извънземните през 2012.
LZ1DWW
Коментар
-
Ще коментирам,"когато му дойде времето".
Интересно е,но не мога нито да потвърдя,нито да отричам,затова ще чакам да видя(ако доживея).Ако е истина,ще се сетя за този клип,ако не е едва ли ще се тормозя с разсъждения,защо нищо не го доказва.Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
Коментар
-
Хм,големи "тома неверници" сте...
Ето едно косвено потвърждение...
http://vbox7.com/play:816ae23c
Коментар
-
Първоначално публикуван от Мещера Преглед на мнение. Не бива да приемаме всичко за чиста истина
. След 50 минути ще изкоментираме и второто
.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Мещера Преглед на мнениеХм,големи "тома неверници" сте...
За второто за съжаление нямам време да го гледам.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Нещата винаги ни се представят прекалено сложни, за да не се замисли човек колко са елементарни. Такава голяма конспирация е ... смех та смех. Само си загубих 20 минути от живота да го гледам.OFFROAD CLUB STARA ZAGORA
Коментар
-
Първоначално публикуван от Мещера Преглед на мнениеДобре.
Приемам всякакви гледни точки,няма лошо.Просто помислих че ще е интересно.
Като не-здраве да е!
Ще поживеем -ще видим.
Толкова години, толкова народ, и нищо да не изтече - някак ми е невъзможно.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеНе бре, то е интересно като гледна точка. И само толкоз. Поне за мен.
Толкова години, толкова народ, и нищо да не изтече - някак ми е невъзможно.
Иначе съм съгласен, че е интересна гледна точка. Още повече, че каквато и да е истината, ние обикновените хора никога няма да я узнаем заради нашата предубеденост към поднесените факти.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар