Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Е това вече е голяма мъка... да ти вземат ракията от мазето

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Е това вече е голяма мъка... да ти вземат ракията от мазето

Прав си Любо Димитров(lama69) ! Всичко си е така, никой не можи да сложи ръка на сърцето си и да кажи аз съм чист, дори и аз ! Но... БЪЛГАРИЯ!

Коментар

Първоначално публикуван от Любо Димитров(lama69) Преглед на мнение
      Аз пък мисля, че чичката е един от многото....незаконни българи.
      Я си сложете ръка на сърцето и и кажете "Аз съм 100% законен"!
      Малко сте, много сте малко! 90% сме незаконни в някое отношение, но 99% сме и ейзуити - зер законни и безгрешни! Всеки търси нещо лабаво от закона, за да го преебе, обаче ако не го пипнат - пас!, аз съм чист!
      Знаете ли вие, колко процента от Българите имат нерегистрирано оръжие?! Ами много! Ами като се продава тук, във Форума вино и ракия, дали всичко е пито-платено?! Надали! Ама си говориме, зер сме безгрешни и Карбовски ни е Месия! Разберете, че и тук сме хора и тук ползуваме тоалетни и се напъваме над тях.Разберете, че в този репортаж, Карбовски показва един типичен, редови Българин от Село и че колкото и да се сучеме, задника ни си е все отзад!
      Това, горното, го написах от личен опит, без ползуване на опиати и алкохол и напълно познавайки ефекта от употребата на последните!
      Ти почна като в МВРто... " Горепосоченото съм написал собственоръчно..."
      То е ясно, че не 90% а 99.999% са малко или много незаконни.. Тия където остават, скоро са се родили ама и те ще минат от другата страна
      Дори да не е умишлено ВСЕКИ нарушава законите... Е азкато знам само тия за движение по пътищата, и Божите заповеди, де да знам кога кой закон нарушавам Разбирам като ме хванат
      Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Ти почна като в МВРто... " Горепосоченото съм написал собственоръчно..."
        Ами да, за напуснах МВР през 1994г. Изкарах там 3 години и научих най-важното - ако нормативите не са преоргативи, то за какво работим?!
        Иначе за горния пост съм много прав - чак сам си се радвам, колко съм мъдър.
        Ама какво да правя, като и аз съм незаконен и всъщност не познавам 100% законни люде?

Коментар

Първоначално публикуван от Любо Димитров(lama69) Преглед на мнение
          Ами да, за напуснах МВР през 1994г. Изкарах там 3 години и научих най-важното - ако нормативите не са преоргативи, то за какво работим?!
          Иначе за горния пост съм много прав - чак сам си се радвам, колко съм мъдър.
          Ама какво да правя, като и аз съм незаконен и всъщност не познавам 100% законни люде?
          Прав си, само с моето малко до уточнение за процентите
          Я само ме отвори, какво е това преоргативи?? Или си е там вътрешна дума

Коментар

Изводът е ,че законите не са в ред след като 90 % не ги спазват.

Коментар

Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
              E как да са в ред, като си противоречат повечето

Коментар

Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
                Tе са си в ред(почти),просто никой не вярва,че ще бъде наказан за тяхното неспазване.
                Да не зависиш от "Органи" в България....

Коментар

Закони ИМА, но никой не ги спазва. А и няма наказания за тях, но мисля че Бат Бойко можи да оправи до няква степен нещата (само мисля, не предполагам).
                  Дано се оправи тази държава, България! Че много ми е тъжно.

Коментар

Я аз да изспамя темата.
                    Признавам,че не разбирам много от производство на вино и ракия.Обаче ми се върти в главата някакъв спомен,че съотношението на теглото на изходния материал /джибрите/ към произведения продукт/ракията/ е някъде 5 : 1.Поне ние с баща ми от 100 кг джибри правехме 20 л ракия/имам предвид качествена/.Излиза,че ако на дядото ракията е истинска,той трябва да има 5 тона джибри.А това е много нещо,откъде толкова материал - не ми го побира ума.Знам че има краища,където е нормално да си направиш 2 тона вино,но 5 тона джибри ...много ми се струва.
                    Според вас прав ли съм ?
                    Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
                    имат право да гласуват на избори.

Коментар

Първоначално публикуван от Hala Преглед на мнение
                      Я аз да изспамя темата.
                      Признавам,че не разбирам много от производство на вино и ракия.Обаче ми се върти в главата някакъв спомен,че съотношението на теглото на изходния материал /джибрите/ към произведения продукт/ракията/ е някъде 5 : 1.Поне ние с баща ми от 100 кг джибри правехме 20 л ракия/имам предвид качествена/.Излиза,че ако на дядото ракията е истинска,той трябва да има 5 тона джибри.А това е много нещо,откъде толкова материал - не ми го побира ума.Знам че има краища,където е нормално да си направиш 2 тона вино,но 5 тона джибри ...много ми се струва.
                      Според вас прав ли съм ?
                      Абсолютно прав си, но в някой забутан край дали някой ще дойде да проверява дали си вариш ракия или колко бидона имаш под сайвана... Макар че дядо ми ми е разказвал как едно време са ходели "акцизните" да ровят по дворовете.

Коментар

Купувал съм от бай Петко прекрасна кайсиева ракия тази есен. И днес ходих до Ловеч но нямаше никой на фургона където живее.
                        ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                        Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X