Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Е това вече е голяма мъка... да ти вземат ракията от мазето

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Е това вече е голяма мъка... да ти вземат ракията от мазето

http://www.vbox7.com/play:04038af5

Това ако се беше случило на дядо ми цялата мъжка част на родата щяхме да сме в траор до следващата реколта
    0-

До: Е това вече е голяма мъка... да ти вземат ракията от мазето

Колега, в събота го гледах цялото предаване. В началото и аз си казах:
    Тия гадове митничарите, да вземат на човека ракийката за лична употреба.
    Но нещата се изясниха лека полека, той човека имал над 50 ареста.
    Още от соц времената е лежал на топло, и видиш ли сега на добрия дядо му взели 1 тон ракия и нитачката. А забравих и 1000 лева....
    По негови думи на месец продавал 6-7 литра, а с другите до 1 тон сигурно се къпе или не знам какво....
    И добре че отиде добрия Карбовски, за да го съжалиме човечеца.
    Може ако искате да му съберем парици за нов казан да си закупи.......
    Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
    Honda CB 919 Hornet
    0898849413-Светльо
    Кръвна Група: 0+

Коментар

аааа не колега те казана са му го оставили все пак и догодина трябва да има какво да се пие в службата. А за дядката то е ясно че е в нарушение и не че няма за какво да го гепи закона, но според мен тоя път са се престарали все пак не е откраднал нищо и не е убил или измамил никои. А това за другите неща ако липсват си е чиста кражба.... стига да са взети наистина от длъжностните лица.
      0-

Коментар

На мене ми е интересно, какво ще я правят тая ракия... !тон не е никак малко...
        Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Колеги незнам колко е тъжно да ти вземат ракията, но аз лично много се смях на този дядо (бай Петко) . Този човек е имал толко много провинения че просто си нямаме на представа. Човекът от социалистическо време си е имал проблеми, та днес ли да няма с "държавата" . Много смешно ми стана, като каза дядото: скрих незаконната пушка в бидона с ракиа и тя изплува и нея намериха! Незнам, работата можи да е за реване, но на мен лично много ми е смешно. Незаконния Бай Петко, просто няма смисъл да го съжаляваме поне от моя гледна точка! А, доколкото до казана, спокойно. Ще видите че другото лято пак ще има 1 тон ракия или над 1 тон.

Коментар

Първоначално публикуван от m17k0 Преглед на мнение
            Колеги незнам колко е тъжно да ти вземат ракията, но аз лично много се смях на този дядо (бай Петко) . Този човек е имал толко много провинения че просто си нямаме на представа. Човекът от социалистическо време си е имал проблеми, та днес ли да няма с "държавата" . Много смешно ми стана, като каза дядото: скрих незаконната пушка в бидона с ракиа и тя изплува и нея намериха! Незнам, работата можи да е за реване, но на мен лично много ми е смешно. Незаконния Бай Петко, просто няма смисъл да го съжаляваме поне от моя гледна точка! А, доколкото до казана, спокойно. Ще видите че другото лято пак ще има 1 тон ракия или над 1 тон.
            Ама ние не съжаляваме дядото... А ракията

ПП: Минута мълчание ( в случая не писане) за загубата

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
              Ама ние не съжаляваме дядото... А ракията
              Е, затова можи той и аз съжалявам за ракийката Толко много време можих да си я пийвам с компания. А то митничарите да я вземат, 100% че са си я разделили. Те както обичат да си разделят нещатата, нищо чудно!

Коментар

Е, затова можи той и аз съжалявам за ракийката Толко много време можих да си я пийвам с компания. А то митничарите да я вземат, 100% че са си я разделили. Те както обичат да си разделят нещатата, нищо чудно!
                Поне да оставят телефони за контакт, та да проверим какво е престъплението на човекът... Като гражданско общество, трябва да контролираме такива неща

Коментар

Пропускате парите.
                  Не се разбра, какви са му провиненията.

Коментар

Сперед мен най - добрия начин е да се отиде до Бай Петко! Трябва да има поне някъде скрита ракийка за продаване, та седним да пийним той ще си кажи всичкото, какво що и как. Но г-н Карбовски каза, че е продавал незаконно ракия, то това си е престъпление! Но за Бай Петко няма никви проблеми, той е свикнал, но единственното нещу което го претеснява е ракията!

Коментар

Сперед мен най - добрия начин е да се отиде до Бай Петко! Трябва да има поне някъде скрита ракийка за продаване, та седним да пийним той ще си кажи всичкото, какво що и как.
                      Е ти защо мислиш Карбовски е ходил при него Закъсняли сме малко

Коментар

Прав си nyvatest, но спокойно България е пълна с такива като Бай Петко. Дори познавам такива хора който са същите като него, но поне са законни само ракията не е, смисъл " продажбата" .

Коментар

Прав си nyvatest, но спокойно България е пълна с такива като Бай Петко. Дори познавам такива хора който са същите като него, но поне са законни само ракията не е, смисъл " продажбата" .
                          Не ги споменавай, че митничарите и тука гледат
                          Само по пощенски гълъби За сега са най сигурни
                          Няма да може да преживеем още една такава загуба

Коментар

Всичко се пази в тайна! Разбира се. Но всеки 5-ти човек в България се е занимава с нещу незаконно или се е занимавал в това съм сигорен!

Коментар

Аз пък мисля, че чичката е един от многото....незаконни българи.
                              Я си сложете ръка на сърцето и и кажете "Аз съм 100% законен"!
                              Малко сте, много сте малко! 90% сме незаконни в някое отношение, но 99% сме и ейзуити - зер законни и безгрешни! Всеки търси нещо лабаво от закона, за да го преебе, обаче ако не го пипнат - пас!, аз съм чист!
                              Знаете ли вие, колко процента от Българите имат нерегистрирано оръжие?! Ами много! Ами като се продава тук, във Форума вино и ракия, дали всичко е пито-платено?! Надали! Ама си говориме, зер сме безгрешни и Карбовски ни е Месия! Разберете, че и тук сме хора и тук ползуваме тоалетни и се напъваме над тях.Разберете, че в този репортаж, Карбовски показва един типичен, редови Българин от Село и че колкото и да се сучеме, задника ни си е все отзад!
                              Това, горното, го написах от личен опит, без ползуване на опиати и алкохол и напълно познавайки ефекта от употребата на последните!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X