Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Откъде ги вземат тея евтини парфюми????

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Откъде ги вземат тея евтини парфюми????

Първоначално публикуван от vanko4x4 Преглед на мнение
    Но си дебелят на свобода нали........
    Хващат ги . Семейството мирно тихо. Пускат ги след време и всичко отново .
    По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

Първоначално публикуван от alexalex69 Преглед на мнение
      Хващат ги . Семейството мирно тихо. Пускат ги след време и всичко отново .
      Тогава оня от телевизора да спре да ми говори за действие и противодействие жалко е това
      Днес пуснах тази тема заради няколко неща: видях много от тея "миризми" да се продават в разни сайтове(аукциони),форуми и дори в магазини,за да няма изманени(моми,съпруги и съпрузи) и нали тук сме като братя в този форум,и лично аз така го възприемам.
      Пък вече всичко си е китайско,щом го могат ок......,но най-ме дразни когато някой почва да нарежда,че щом си си купил менте непременно си балък
      Мислех да пусна и тема с каналите за цигари ,но това си го оставям за мен и хората,които са на ти с това
      [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

... щом си си купил менте непременно си балък
        Мислех да пусна и тема с каналите за цигари ,но това си го оставям за мен и хората,които са на ти с това
        За ментетата не знам, ама щом пушиш цигари, си риба на всякакви езици.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
          За ментетата не знам, ама щом пушиш цигари, си риба на всякакви езици.
          Оппп цигари не пуша(ако ми попадне някой стек гледам го утикам за хижа или събиране).....аз го виждам(и казвам на мои приятели,които пушат) така вместо да пуша цигари по-добре да ги дам за нафта или бензин,но погледнато и при двата случая живота ти е пак на риск,ако не от теб то от некой тир или заблуден фен на "бързи и яростни"
          [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

На доста неправди ставащи в нашата страна ме е яд и съжелявам че почти нищо не се променя и колкото да е вярна поговорката за рибата и за главата толкова е вярно че ние сами сме си виновни за това че не я лекуваме . А след като не става от главата да почнем от опашката че виж като сменим метода може и да променим обстановката . А това означава да се промени съзнанието на хората .

Коментар

кво им има на евтините парфюми? нали мирише на нещо по различно от оборска тор пък какво като са евтини важното е да ми харесват, още по-добре за джоба нали тея нафуканите какички и те се пръскат с такива и пазаруват от магазина за левче. лятото от такива търговци на парфюми си накупих 7-8 за по 35лв с опаковка и сичко. горе доло познавам ментетата понеже батко донася на кака ми от Англия доста маркови парфюмчета за сума пари. марковото се познава по шишенцето. пресен пример за разпознаване ...
              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:nina_de_nina_ricci.jpg
Прегледи:1
Размер:11.4 КБ
ID:5152033 <-- това е оригинален Nina Ricci Apple. листенцата и капачката на шишенцето при оригиналния са метални(като на снимката), а ментето е с пластмасови листенца и капачка и ми го предлагат в един магазин на цената на оригиналния. 50мл от този парфюм варират от 70-100лв - ОРИГИНАЛЕН

Коментар

След снощния запой(поливане на изпита...предварително) днеска се нафъсках с мойту менте и до сега не съм заприличал на жаба
                [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Колко ви струва производството на литър домашна ракия? Е производството на литър парфюм ще бъде просто една идея по-скъпо. А когато става въпрос за промишлено производство - нещата с падането на цената загрубяват. И за производствената цена няма значение дали е оригинал или менте. Тъй, че ако ментето е добро - въобще да не ви дреме. Само Бай Мангал да издаваше и касови бележки...

Коментар

Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнение
                    Само Бай Мангал да издаваше и касови бележки...
                    Онзи ден си говорих с приятели,че вече е по изгодно да се продава на онлайн търгове,защото няма данъци,регистрациии на фирми и други тем подобни
                    [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Мангал да издаваше и касови бележки...
                      Проблема не е дали менте или не е , а дали се плащат данъци . Защото след като работа не се оправя с лекуване на Главата (политиците ) да сменим метода и да почнем от опашката .

Коментар

Първоначално публикуван от alexalex69 Преглед на мнение
                        Проблема не е дали менте или не е , а дали се плащат данъци . Защото след като работа не се оправя с лекуване на Главата (политиците ) да сменим метода и да почнем от опашката .
                        Аз затова го написах

Иначе да вметна и малко носталгия по "соц"-а. Тогава цената на стоките беше планирана и фиксирана: производствената стойност + процента инфлация + заплатите на работниците + 4% печалба за предприятието + процент печалба за дистрибутора (различен в зависимост от стоката, но средно 30% от производствената цена). Ако си купите стоката на части може да излезе със сходна цена, че и по-евтина отколкото сглобена - не се отчита вложения труд за сглабяне.

Ментетата действат на същия принцип - целейки минимална цена в условията на конкуренция те обикновено спазват "соц" принципа. Виж оригАналните стоки са друго нещо - те цакат заради името. Едни и същи галоши може да струват 2 и 200 в зависимост дали са "адибас" или "адидас".

Та носталгията... Каква е разликата между соца и сега? Някои ще кажат директно, че в соца всичко е било ментета. Абе и да, ама и не. Саламите им бяха салами. А сега дори оригАналните салами не стават...

Коментар

Аз затова го написах

Иначе да вметна и малко носталгия по "соц"-а. Тогава цената на стоките беше планирана и фиксирана: производствената стойност + процента инфлация + заплатите на работниците + 4% печалба за предприятието + процент печалба за дистрибутора (различен в зависимост от стоката, но средно 30% от производствената цена). Ако си купите стоката на части може да излезе със сходна цена, че и по-евтина отколкото сглобена - не се отчита вложения труд за сглабяне.

Ментетата действат на същия принцип - целейки минимална цена в условията на конкуренция те обикновено спазват "соц" принципа. Виж оригАналните стоки са друго нещо - те цакат заради името. Едни и същи галоши може да струват 2 и 200 в зависимост дали са "адибас" или "адидас".

Та носталгията... Каква е разликата между соца и сега? Някои ще кажат директно, че в соца всичко е било ментета. Абе и да, ама и не. Саламите им бяха салами. А сега дори оригАналните салами не стават...
                          Хахах за саламите дане отваряме тема,че там имам познат и като ми разправя кви работи слагат да се бъркат в оня кутер...като почнеш от бамбук до картофено пюре(говоря не само за салами)
                          [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Хахах за саламите дане отваряме тема,че там имам познат и като ми разправя кви работи слагат да се бъркат в оня кутер...като почнеш от бамбук до картофено пюре(говоря не само за салами)
                            Истински случай от края на 90те - учениците от "хлебарския" техникум ги водят на практика в хлебопекарна. Гледат гигантски машини, които мешат тесто. В един момент учениците виждат плъх, който ходейки по ръба пада в тестото. Веднага момичета се разпискват и викат "шефа". Той смеейки се им отговаря:

- Ще се смели на кайма - нищо му няма. Виж колко е много тестото, а колко е малка една мишка - няма да се усети въобще.

До известна степен са и прави де. То бива бива стерилност, ама нашето си е изнежване. Аз ще си ям хляб и ГМО... Пък кво ще да стаа!

Коментар

Истински случай от края на 90те - учениците от "хлебарския" техникум ги водят на практика в хлебопекарна. Гледат гигантски машини, които мешат тесто. В един момент учениците виждат плъх, който ходейки по ръба пада в тестото. Веднага момичета се разпискват и викат "шефа". Той смеейки се им отговаря:

- Ще се смели на кайма - нищо му няма. Виж колко е много тестото, а колко е малка една мишка - няма да се усети въобще.

До известна степен са и прави де. То бива бива стерилност, ама нашето си е изнежване. Аз ще си ям хляб и ГМО... Пък кво ще да стаа!
                              Аз съм чувал за консервените фабрики акива истории ...който събере мишката-бонус опашката
                              [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Аз съм чувал за консервените фабрики акива истории ...който събере мишката-бонус опашката
                                А във винпром работниците (няма да казвам произход, че прекалено расистка стана темата) съм виждал с очите си как си правят хоро, за да тъпчат с боси крака грозде. Ама не си мислете, че има душове и хигиена наоколо. Кой има гъбички и кой не - не е важно.

Но и от това не ме е гнус. То нали се пече после. Изобщо предпочитам да пия от някое ручейче и да глътна плаваща по него мухичка, отколкото да пия желязо и манган от "хигиеничния" водопровод.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X