Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дете чудо - НЕВЕРОЯТНО!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Дете чудо - НЕВЕРОЯТНО!!!

Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнение
    Аз имам различно виждане не само за детството, но и за целия живот на човек, а именно: важно е през цялото време да се чувства добре, да е целеустремен и да изпитва задоволство от постигнатите резултати. Да се гордее със себе си!

Ако детето свири прекрасно на пиано и това му доставя удоволствие - това НЕ Е болна амбиция на родителите. Да не би да е по-добре насила да ходи да маже сополи с другите деца ако това не му е приятно?

Освен това чувството за "добро" е силно моделируемо. За да може да бъде моделирано правилно и да се постигне резултат обаче родителите трябва да са компетентни. Когато те видят, че детето не се справя с пианото - трябва да го насочат към друга сфера. Ако те продължават да упорстват - това вече е болна амбиция!

Но съм твърдо против "детството" да бъде оставяно на произвола на законите на синергетиката. Много по-рядко се достига до самоорганизация - природния закон по-често показва хаос. Именно заради такива деца с "безгрижно детство" през 90те сега училищата ни са пълни с малки лумпенчета...

Впрочем с въпросното дете това не е болна амбиция на родителите. Вижда се, че детето си "го може". Друг е въпросът колко ще живее и как ще живее. То нека си изкара паричките сега докато го бива за това. Някои хора прекарват живота си като един миг, но тънейки в лукс и глезотия, а други живеят дълго, но цял живот копаят в мината и не постигат нищо.
    Според думите ти излиза, че е едва ли не по-добре да затворим децата си в концлагери. По-добре там отколкото да играят на улицата.
    Въздържам се от коментар.
    Що се отнася до детето на клипа мога само да го съжаля, че му са се паднали такива откачени родители. Я се поразмислете как се прави такава мускулна маса на тези години без химия? И как тези анаболи, стероиди и вся остальная сволоч се отразяват на детската физика?
    Чак след това ахкайте и охкайте, давайки го за пример. Тези родители заслужават съд и отнемане на родителските права за увреждане здравето на детето си. И това им е малко, защото го правят с комерсиална цел. И тук се въздържам от повече коментари за да не нарушавам правилата.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
      И как тези анаболи, стероиди и вся остальная сволоч се отразяват на детската физика?

Аз никъде не видях да дават на детето стероиди и анаболи
      Да не зависиш от "Органи" в България....

Коментар

Първоначално публикуван от FBravo Преглед на мнение
        Хах, а трябваше да го дадат ли? Такива неща се правят скришом.

Коментар

Отврат. Тея родители са за разстрел. Ама циганска работа.....

Коментар

Такива неща се правят скришом.
            Е как така всички знаят

Коментар

Такива мускули искат време за изграждане. Това дете е развито (ръст,килограми...) поне година по-малко от врасниците си в следствие на тренировките, не би доживяло до повече от 40години и няма да стане повече от 160 см. Това е отвратително, тези родители трябва да бъдат дадени на съд и да им се отнемат родителските права.
              Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
              Телефон - в профила!

Коментар

Е как така всички знаят
                Човеко, на кой свят живееш? Напиши в гугъл "хранителни добавки" и чети. Ето , даже съм те улеснил:
                http://search.gbg.bg/?q=%D1%85%D1%80...s=3&lr=lang_bg
                И това е само върхът на айсберга. Има една камара анаболи и др. които съвсем не са безобидни нито евтини. Те са за професионалисти. Всеки трениращ взема химия. Ако иска да е конкурентноспособен и да постига бързо резултати взема химия. Позаинтересувай се.

Коментар

Според думите ти излиза, че е едва ли не по-добре да затворим децата си в концлагери. По-добре там отколкото да играят на улицата.
                  Въздържам се от коментар.
                  Това си е лично ваше тълкувание на моите думи. Аз с тях не съм имал нищо такова в предвид. Налага ли се да паправим задружен разбор и анализ на това, което съм казал или вие ще се опитате все пак да го прочетете и осмислите?

Коментар

Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнение
                    Това си е лично ваше тълкувание на моите думи. Аз с тях не съм имал нищо такова в предвид. Налага ли се да паправим задружен разбор и анализ на това, което съм казал или вие ще се опитате все пак да го прочетете и осмислите?
                    Нямам интерес, благодаря.

Коментар

А как иначе изглежда по този начин?! Така е родено ли..?!
                      Последно редактирано от Gallka; 01-02-10, 18:43.
                      В българският език няма дума, която в множествено число завършва на Й

Коментар

Стана ми гадно от видяното!
                        Простотията човешка и болните родителски амбиций нямат граници!
                        Дали са цигани, които осакатяват бебета за да просят, или вманиачени родители, готови да убият детството на детето си, в името на болни амбиций и пари, за мен е все едно и също!
                        Имам съученик, чието детство премина по спортните школи и лагери. Очакваше се да стане ски легенда. Е, остана си 160 сантиметра!
                        По-страшното е, че родителите знаеха и не престанаха...а какво постигнаха? Нищо!
                        Има два вида деца: едните са чистиы спретнати и кротки. Другите са мърляви, палави и ЩАСТЛИВИ!
                        Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Чудо: медицинско чудо или родителско ?

Коментар

Тия родители са за затвора!!! Немога да повярвам на очите си!!!

Коментар

Първоначално публикуван от razkazwacha Преглед на мнение
                              Подкрепям мнението на Спарки. Мен никой не се е опитвал да ми дава други, освен морални насоки в живота- кое е добро и кое- лошо. В началото на 80-те гледах един филм, и той ме накара да направя избора си- и го следвам до днес. Смятам в това отношение да оставя и собствения си син сам да избира- аз само бих помагал...
                              Колега,как се казва филма ???

Коментар

Човеко, на кой свят живееш? Напиши в гугъл "хранителни добавки" и чети. Ето , даже съм те улеснил:
                                http://search.gbg.bg/?q=%D1%85%D1%80...s=3&lr=lang_bg
                                И това е само върхът на айсберга. Има една камара анаболи и др. които съвсем не са безобидни нито евтини. Те са за професионалисти. Всеки трениращ взема химия. Ако иска да е конкурентноспособен и да постига бързо резултати взема химия. Позаинтересувай се.
                                Първоначално публикуван от Gallka Преглед на мнение
                                А как иначе изглежда по този начин?! Така е родено ли..?!
                                А вие на базата на какъв опит пишете?
                                На прочетеното от интернет,или от личен опит?
                                Аз добавки и стероиди знам какво са,стероиди съм ползвал в миналото, в момента ползвам добавки,които според някой "начетени специалисти" са супер вредни....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X