Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дете чудо - НЕВЕРОЯТНО!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Дете чудо - НЕВЕРОЯТНО!!!

Първоначално публикуван от Pretor Преглед на мнение
    На това мнение ли ще бъдеш и за собственото си дете или това е само "по принцип" ?
    Не разбира се, но поради простата причина, че няма как да видя бъдещето.

Ако имам възможност да видя бъдещето и как ще се развие детето ми и видя два възможни изхода:

1. Столетник клошар
    2. Останал в историята, но умрял млад

...то определено бих избрал дори сам да го оплача...

Иначе всеки иска дълъг, безпроблемен и щастлив живот. Почти никой не получава такъв.

За собствените ни деца - всичко е въпрос на оценка на риска. Някои хора са склонни да рискуват повече от други. Малцина от рискуващите успяват. От нерискуващите почти никой не успява.

Затова запретвайте ръкави, избършете течащия нос на безгрижното дете и му намерете призванието в живота. Колкото по-рано - толкова по-добре.

Коментар

Определено между тези две категории има толкова много успели и живели дълго хора, че не си струва да спамим повече темата чрез абсолютни хиперболи.
      ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
      LZ1YBB

Коментар

То е добре да има амбиции и да се спортува, но не трябва да се прекалява

Коментар

Първоначално публикуван от Pretor Преглед на мнение
          Определено между тези две категории има толкова много успели и живели дълго хора, че не си струва да спамим повече темата чрез абсолютни хиперболи.
          Имаше един много хубав лаф, но не помня кой го е написал:

"Повечето хора минават през живота като градина - наслаждават се на цветовете й. Малцина обаче са онези, които посаждат дръвче в нея".

Ясно е, че статистиката показва сивотата по средата като най-често срещана. Та нали ние сами определяме кое е "добро" и кое "лошо" - съвсем нормално е да сме ориентирани количествено с нормално разпределение без дисперсия в центъра между тези два полюса.

Само, че едно нещо, което отличава човек от животните е родовата памет. Какъв е бил смисълът да се живее, ако след теб не е останала такава? Ето какъв - животинският, на възпроизводството.

Спомнете си песентта на Емил Димитров "Ако си дал"...

Коментар

Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнение
            ... и му намерете призванието в живота...
            Точно това са болните амбиции. Призванието в живота детето само трябва да си намери. Родителите просто трябва да показват това-онова, и да го подкрепят то само да се ориентира и да не открива всеки път топлата вода отново.

ПП: И това какво се случва в училище съвсем не винаги значи какво ще се случва след това с живота на човек. Макар и не толкова често, точно кварталните "гаменчета" понякога се осъзнават и стават добри и стойностни хора. Разбира се, често се случва и точно обратното, но "Втория шанс" го има всеки, стига да е научен от родителите си да мисли и да взима правилните решения, поне до колкото това е възможно.

ППП: В крайна сметка света се бута напред от тия, дето не се побират в рамки, често са били посредствени ученици и студенти, и често са теглили "една дългосвиреща" на "правилата" от времето си.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Мамалигарска простотия.Баща му е за бой на малкия,а детето не е виновно.

Коментар

Подкрепям мнението на Спарки. Мен никой не се е опитвал да ми дава други, освен морални насоки в живота- кое е добро и кое- лошо. В началото на 80-те гледах един филм, и той ме накара да направя избора си- и го следвам до днес. Смятам в това отношение да оставя и собствения си син сам да избира- аз само бих помагал...
                Руският шофьор нарича "път", мястото през което възнамерява да мине.
                ...Българския коледен дух е духът на заклано прасе...[COLOR="#008000"][/COLOR]

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                  Това е отвратително
                  +1
                  По-добре "омазано със сополи"
                  VARADERO SD2

Коментар

А иначе децата какво правят с откраднатото?
                    Това е друга тема.. Мислите ли, че това дете само е избрало това?!
                    В българският език няма дума, която в множествено число завършва на Й

Коментар

Това дете на колко е ? 5-6-7 ? Много неприятна гледка за мен...
                      Обичам всички блондинки..... и брюнетки :shock:
                      [B]Yamaha YZ-F 250 2004[/B] THE BEST !!!

Коментар

Първоначално публикуван от Gallka Преглед на мнение
                        Това е друга тема.. Мислите ли, че това дете само е избрало това?!
                        Аз не. Макар че не е невъзможно по принцип.

...а и не знам на тая възраст как ще ги "изработи" тия мускули, без химична намеса.

Във всеки случай изглежда неестествено и гадно, според мен.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Браво,браво на този маник.
                          [SIGPIC][/SIGPIC]Марин Илчев

Коментар

Ами да,по-добре,да го наливат с биричка и винце,и да го тъпчат със хляб и сланина,и да го галят по капацуната и да викат еж и пий на мама дятито....
                            Да не зависиш от "Органи" в България....

Коментар

Мажейки се със сополи и чупейки прозорци с топка ли?
                              Дори и така. Да разбирам ли че ти не си го правил?

Коментар

Първоначално публикуван от FBravo Преглед на мнение
                                Ами да,по-добре,да го наливат с биричка и винце,и да го тъпчат със хляб и сланина,и да го галят по капацуната и да викат еж и пий на мама дятито....
                                Ще ми се да го видиш това-същото след 15-ина години на какво прилича, и тогава пак ще си говорим.

Колкото до "тъпченето" - и в мойте детски години си ядяхме каквото си искаме, стига да го имаше по магазините, а чипса беше по-мазен и от сега. В лафката имаше всякакви вредности - и вафли, и чипс, и кифли, и какво ли още не. Само дето от класа ми от над 30 деца, затлъстелите бяха 2-3, а 80% поне от момчетата тренираха нещо. Не става само с ядене, или неядене. Трябва си и спорт, ама това от клипа е прекалено.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X