Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво точно прави Стефан, докато е похитен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Какво точно прави Стефан, докато е похитен

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
    А жълтия картон на Божидар Димитров,щото парите за тракийските преселници били обещани на "Матросов" вече срещу комисионка за Цветка Борисова...,пък професора се дуе и стъпи на мина...
    Ако утре чуете от RSS,че има гръмнат джип в Русе-тАва е цената на свободното слово и лоши,но правдиви писанки по нечии/не смея да изричам ИМЕТО МУ/ адрес...
    Бе кво си играеш ти!?! За кого мислиш бачкат сомалийските пирати?! И поради що нито САЩ, нито Русия, нито който и да било друг не смее нищо да направи там? Аз ще го назова с риск за живота си!
    Ясен!
    Той е човекът!

П.П. Това не е писано от мен, някой се е внедрил в акаунта ми!
    Моля, това да се има предвид! Невинен съм!

П.П. 2 Горкият Стефан!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
      Бе кво си играеш ти!?! За кого мислиш бачкат сомалийските пирати?! И поради що нито САЩ, нито Русия, нито който и да било друг не смее нищо да направи там? Аз ще го назова с риск за живота си!
      Ясен!
      Той е човекът!

П.П. Това не е писано от мен, някой се е внедрил в акаунта ми!
      Моля, това да се има предвид! Невинен съм!
      Мерцедес имаш ли...още...
      Нищо,от довечера ще нямаш...ситния шрифт го ползвай по Заговезни,не играе.Освен да го застраховаш при ОНЯ,да си платиш да ти го паланджоса и после да вкараш лев да ти го върне...
      ...иначе зелката в Янтра...

Коментар

Господа модератори, пийте си хапчета редовно.......
        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
          Мерцедес имаш ли...още...
          Чеки да видя!

Коментар

До: Подарявам Анти Нютон Спрей

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение

Така е като в Дунава си немате сероводород...
            Тцъ! Нема и нужда : по Дунава тече толкоз огромно количество матриял , подлежащ на ферментация , че като стигне до устието вече си е готов алкохол !
            Та в Бургазкия залив ( а и там "залежите " не са по-малко) е достатъчно да се концентрират в методиката по събирането му и практическото използване .
            Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
              Господа модератори, пийте си хапчета редовно.......
              Греда,той държи и хаповете,преди да почнем да си дерем ризите и да си хапем ушите,пуска по половин таблетка-да сме трайко.Иначе-дървото!
              Край мен Дунав,край Тихомир-Янтра,край теб-Черно Море...
              Налягай си парцалите Овреме...

Коментар

Мирише ми на командировка в Катунци
                "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
                  Докато е похитен Стефан изпафка осем кутии цигари, изпи 20 литра Старопрамен и все в компаниии, където аз бях най-скучният!!

Детайлите представляват класифицирана информация. Пък и той не може да каже нищо повече, понеже не си е прегледал снимките
                  Ти разкажи Ти какво си правил през това време в компанията , а за Стефан не казвай нищо .... ное ще си вадим изводи - и ти ще си чист...
                  Че взе да става много напечено....
                  Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Я обикновените юзери да напускат темата.
                    Тука ред няма ли...или модератор?
                    Ма за какво ли зимат такива заплати?

Какво прави Стефан?
                    Ми...к'во ви интересува?
                    Правелчета прави. Е.
                    От толко много заинтересувани никой не се сети по една рикия не донесе бе ееее..е. Ни Морска ни Горнобанска...
                    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                    Вальо. О888 557Ч7Ч
                    Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                      .....
                      От толко много заинтересувани никой не се сети по една рикия не донесе бе ееее..е. Ни Морска ни Горнобанска...
                      А тя ракията е в съседната тема!
                      Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

А Ясен произвежда ракийка от тикви (само ни залъгва, че работи по лозето), за'тва така я е стиснал тая на аватара.
                        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
                          А Ясен произвежда ракийка от тикви (само ни залъгва, че работи по лозето), за'тва така я е стиснал тая на аватара.

Обзалагам се на каквото кажеш , че не е вярно! Прекалено елементарно е за него. Не е такъв човека.

Но дори и да не съм прав , то поне със сигурност мога да твърдя , че ако вари тиквена ракия за нагревател ползва ...... колайдера и я кондензира с течен азот, а я продава на клечка , като "ескимо".
                          0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
                            ...че ако вари тиквена ракия за нагревател ползва ...... колайдера и я кондензира с течен азот, а я продава на клечка , като "ескимо".
                            Да ама не можа да каже "Тиквата" плод ли е или зеленчук. Или първо е зелен..а после е плод.
                            Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                            Вальо. О888 557Ч7Ч
                            Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
                              Обзалагам се на каквото кажеш , че не е вярно! Прекалено елементарно е за него. Не е такъв човека.

Но дори и да не съм прав , то поне със сигурност мога да твърдя , че ако вари тиквена ракия за нагревател ползва ...... колайдера и я кондензира с течен азот, а я продава на клечка , като "ескимо".
                              Всъщност той е почти като Крали Марко, който като стиснел камък, потичала вода... Е, Ясен като стисне тиква и потича ракия или вино, зависи дали тиквата е тип плод или от тип зеленчук. Това на аватара е всъщност процесът по производство, скрита реклама един вид. Действа на същият принцип, като 25-тия кадър
                              Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                                Да ама не можа да каже "Тиквата" плод ли е или зеленчук. Или първо е зелен..а после е плод.
                                Плод е. От зеленчуков тип
                                Ти ми я дай варена с мед, ще ти обясня аз какво е.

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
                                Всъщност той е почти като Крали Марко, който като стиснел камък, потичала вода... Е, Ясен като стисне тиква и потича ракия или вино, зависи дали тиквата е тип плод или от тип зеленчук. Това на аватара е всъщност процесът по производство, скрита реклама един вид. Действа на същият принцип, като 25-тия кадър
                                Който си може, може. Но темата беше за Стефан. Който с виното и ракията засега е наблюдаван само при обратния процес. При който в началото има алкохол и Стефан, а накрая има само Стефан.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X