Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подписите на Ясен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Подписите на Ясен

Всъщност тежката вода е нелоша охладителна течност, лошото е че и на двете кошници антифриза не съм го сипвал аз.

Коментар

Доверие да нямаш и на средния си пръст вече......
      Ако беше зимата щеше да има някакво разумно обяснение , ама тебе май тия дни са те натиснали някакви необясними неща. Нямаме ли си форумна врачка или ходжа? Нещо магии да ти развалят.
      0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Айде и аз да се запиша в списъка на наблюдателните, най-малкото, защото съм фен на Азимов, а и на Ясен:

...the false notion that democracy means that 'my ignorance is just as good as your knowledge' -- Isaac Asimov
        Nothing comes from nothing...

Коментар

А сега дайте превода...
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Да се пробвам:

Фалшива е представата, че демокрация означава: невежеството ми е също толкова добро, колкото и знанията ти - Айзък Азимов
            Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Ясен ни насочва към една изстрадана житейска мъдрост:
              Spouse, n.: Someone who'll stand by you through all the trouble you wouldn't have had if you'd stayed single.
              There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
              No wahalla.

Коментар

За 124-ти път да помоля за превод...

Коментар

Адаш, ето ти един свободен превод по смисъл:

Съпруга: Някой, който ще бъде до теб през всичките трудности (неприятности), които ти нямаше да имаш, ако беше останал ерген.
                  proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                  NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                  Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Аха...

Абе не е баш тъй, ама поне звучи добре.

Ако ги нямаше съпругите кой щеше да пере чорапи и гащи? Кой щеше да чисти къщата и да готви манджа?
                    Па и други нещица има като допълнителни благинки...

Коментар

Наборе, ми той човека ти го е написал в "свободния превод" - ако си останеш ерген, няма да имаш повод да си носиш чорапите втори път, след като веднъж си ги нацапал...
                      Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                        Аха...

Абе не е баш тъй, ама поне звучи добре.

Ако ги нямаше съпругите кой щеше да пере чорапи и гащи? Кой щеше да чисти къщата и да готви манджа?
                        Па и други нещица има като допълнителни благинки...
                        Чорапи и гащи щеше да пере пералнята, а къщата щеше да се чисти 2 пъти в годината. Не е като да не сме били и ергени някога.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Абе философствайте колкото искате, ама аз съм доволен от това, че съм женен.

Като се знам какъв съм писюр...

Коментар

Че аз не съм казал че не съм доволен. Пък и де-юре не съм, тъй че съм в златната среда - хем съм женен, хем не съм.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Днешният:

"Spouse, n.: Someone who'll stand by you through all the trouble you wouldn't have had if you'd stayed single."

Превеждайте бе...

Коментар

Тоя е същия, за жената... винаги ще има някой до теб в проблемите, които не би имал, ако си ерген
                                The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X