Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Видеокамери от Полша -пътната обстановка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Видеокамери от Полша -пътната обстановка

Един линк към видеокамери от обстановката на пътя от цяла Полша.
    Що ли тяхния асвалт ,като падне сняг си остава черен ,а не побелява.И май зимата не ги изненадва.

До: Видеокамери от Полша -пътната обстановка

Направи ми впечатление едно....то през зимата можело да се кара и на асфалтова настилка
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Ситурно там снегът е друг и се разтопява преди да падне на платното.

Коментар

Може би ползват по-често луга, което спомага и за корозията по автомобилите и заличаване на растителните видове около пътя...
        Око за око и светът ще ослепее

Коментар

Ето и камерите на ASFINAG AG

Както е видно в момента по австрийските магистрали има и чисти и не съвсем чисти участъци. Подобно се вижда и от камерите във Виена. Но никой не прави проблем от това. Все пак е зима и всички малко или много трябва да се съобразяват с това. Чини ми се че нашего брата, почва да преиграва с постоянното си мрънкане за непочистени улици и пътища. Еми зима е, бяло е, чисто е, хубаво е! Домашния уют ни зове. Ама нали на много хора пъпа им е хвърлен на пътя....
          ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

И освен това колко хора тук карат зимата със зимни гуми...? Защото там си ги използват...
            VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
              И освен това колко хора тук карат зимата със зимни гуми...? Защото там си ги използват...
              Все повече се ползват и тук(в България),доколкото имам лични наблюдения.
              Мисля че и "модата" на гумите втора употреба вече отминава.Лично за мен и въобще не е съществувала.
              Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Така е, само дето "изненаданите от снега" не го правят..., останалите не съм забелязал да имаме някакви проблеми с настъпването на зимата...
                VPetrov.photography

Коментар

Нали трябва за нещо да реват в новините... Мен зимата не ме изненада.

И в интерес на истината чистеха. В същото време имаше много автомобили, които нито можеха да завият, нито да тръгнат като хората на светофара. Не ги знам с какви гуми са, но фактите са си факти.

Пътищата по време на снеговалеж няма как да са черни. После стават черни с хвърлянето на стабилно количество химикали. После обаче започваме да ревем, че ни гният колите от това. Че не са цветущи нещата - не са. Но не са и толкова зле, колкото ги представят някои хора.

Из Европа в зимна обстановка не съм шофирал. В Минесота обаче съм - две зими под ред. И там се кара по сняг. И там се кара по лед. В интерес на истината и там реват, че не се чисти достатъчно добре .

Коментар

Не е държава тва ви казвам.
                    Два три пъти в годината ми се пада да карам на сняг и те веднага бързат да ми развалят кефа.
                    Ей го вчера заваля - днес го излизаха. Само мокро остана.

Коментар

Първоначално публикуван от Сашо Пунчев Преглед на мнение
                      ... В същото време имаше много автомобили, които нито можеха да завият, нито да тръгнат като хората на светофара. Не ги знам с какви гуми са, но фактите са си факти.
                      ...
                      Вчера сутринта пътувах близо половин час от Румънско посолство до телевизионната кула. Платното определено беше обработено с химикали, защото по асфалта течеше вода. Вярно, че в краищата на платното имаше и разкашкан сняг.
                      От време на време ту една, ту друга колона спираше, защото все се намираше по някой, който не може да тръгне на баирчето и правеше тапа. От закъсващите имаше както по-старички, така и по-претенциозни коли.
                      Отделно в този къс участък имаше спрели поради някаква повреда 3 коли, 2 от които насред улицата.

Че имаше изненадани от снега - имаше. Ама точно в този участък изненаданите в никакъв случай не бяха от фирмите по почистването ...
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                        Два три пъти в годината ми се пада да карам на сняг и те веднага бързат да ми развалят кефа.
                        ОФФ:
                        Щом падне сняг веднага тичам на паркинга на Техномаркет на Цариградско шосе - широк, 100% празен и при повече късмет непочистен!
                        Миналата година над 45 минути "дрифтирах", въртях се и занасях. Най-накрая се прибрах, защото от толкова въртележки ми се приповръща.
                        Друг вариант е паркинга отстрани зала Фестивална, но там съм засичал и други мераклии и понякога се налага да чакаш ред.
                        Георги Тонев

Коментар

Хахаха! Миналата година какъъъв кеф си направихме на Фестивалнаа... То там готиното, че има островчета и можеш да ги навържеш.

Абе чистено, чистено.... Околовръстното (От симеоновско до бъкстон) беше не пипнато! Движението беше, почти в една лента. И това 2-3 дена подред.

Айде да идва тая зима и до март да не си ходи. Че е по-красива София, като е цялата в сняг.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                          X