Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Видеокамери от Полша -пътната обстановка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Видеокамери от Полша -пътната обстановка

http://www.traxelektronik.pl/pogoda/...show.php?wsp=3

Един линк към видеокамери от обстановката на пътя от цяла Полша.
    Що ли тяхния асвалт ,като падне сняг си остава черен ,а не побелява.И май зимата не ги изненадва.

До: Видеокамери от Полша -пътната обстановка

Направи ми впечатление едно....то през зимата можело да се кара и на асфалтова настилка
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Ситурно там снегът е друг и се разтопява преди да падне на платното.

Коментар

Може би ползват по-често луга, което спомага и за корозията по автомобилите и заличаване на растителните видове около пътя...
        Око за око и светът ще ослепее

Коментар

Ето и камерите на ASFINAG AG
          http://www.asfinag.at/index.php?idtopic=106
          Както е видно в момента по австрийските магистрали има и чисти и не съвсем чисти участъци. Подобно се вижда и от камерите във Виена. Но никой не прави проблем от това. Все пак е зима и всички малко или много трябва да се съобразяват с това. Чини ми се че нашего брата, почва да преиграва с постоянното си мрънкане за непочистени улици и пътища. Еми зима е, бяло е, чисто е, хубаво е! Домашния уют ни зове. Ама нали на много хора пъпа им е хвърлен на пътя....
          ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

И освен това колко хора тук карат зимата със зимни гуми...? Защото там си ги използват...
            VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
              И освен това колко хора тук карат зимата със зимни гуми...? Защото там си ги използват...
              Все повече се ползват и тук(в България),доколкото имам лични наблюдения.
              Мисля че и "модата" на гумите втора употреба вече отминава.Лично за мен и въобще не е съществувала.
              Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Така е, само дето "изненаданите от снега" не го правят..., останалите не съм забелязал да имаме някакви проблеми с настъпването на зимата...
                VPetrov.photography

Коментар

Нали трябва за нещо да реват в новините... Мен зимата не ме изненада.

И в интерес на истината чистеха. В същото време имаше много автомобили, които нито можеха да завият, нито да тръгнат като хората на светофара. Не ги знам с какви гуми са, но фактите са си факти.

Пътищата по време на снеговалеж няма как да са черни. После стават черни с хвърлянето на стабилно количество химикали. После обаче започваме да ревем, че ни гният колите от това. Че не са цветущи нещата - не са. Но не са и толкова зле, колкото ги представят някои хора.

Из Европа в зимна обстановка не съм шофирал. В Минесота обаче съм - две зими под ред. И там се кара по сняг. И там се кара по лед. В интерес на истината и там реват, че не се чисти достатъчно добре .

Коментар

Не е държава тва ви казвам.
                    Два три пъти в годината ми се пада да карам на сняг и те веднага бързат да ми развалят кефа.
                    Ей го вчера заваля - днес го излизаха. Само мокро остана.

Коментар

Първоначално публикуван от Сашо Пунчев Преглед на мнение
                      ... В същото време имаше много автомобили, които нито можеха да завият, нито да тръгнат като хората на светофара. Не ги знам с какви гуми са, но фактите са си факти.
                      ...
                      Вчера сутринта пътувах близо половин час от Румънско посолство до телевизионната кула. Платното определено беше обработено с химикали, защото по асфалта течеше вода. Вярно, че в краищата на платното имаше и разкашкан сняг.
                      От време на време ту една, ту друга колона спираше, защото все се намираше по някой, който не може да тръгне на баирчето и правеше тапа. От закъсващите имаше както по-старички, така и по-претенциозни коли.
                      Отделно в този къс участък имаше спрели поради някаква повреда 3 коли, 2 от които насред улицата.

Че имаше изненадани от снега - имаше. Ама точно в този участък изненаданите в никакъв случай не бяха от фирмите по почистването ...
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                        Два три пъти в годината ми се пада да карам на сняг и те веднага бързат да ми развалят кефа.
                        ОФФ:
                        Щом падне сняг веднага тичам на паркинга на Техномаркет на Цариградско шосе - широк, 100% празен и при повече късмет непочистен!
                        Миналата година над 45 минути "дрифтирах", въртях се и занасях. Най-накрая се прибрах, защото от толкова въртележки ми се приповръща.
                        Друг вариант е паркинга отстрани зала Фестивална, но там съм засичал и други мераклии и понякога се налага да чакаш ред.
                        Георги Тонев

Коментар

Хахаха! Миналата година какъъъв кеф си направихме на Фестивалнаа... То там готиното, че има островчета и можеш да ги навържеш.

Абе чистено, чистено.... Околовръстното (От симеоновско до бъкстон) беше не пипнато! Движението беше, почти в една лента. И това 2-3 дена подред.

Айде да идва тая зима и до март да не си ходи. Че е по-красива София, като е цялата в сняг.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X