Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Протеини, стероиди..

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Протеини, стероиди..

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
    Така като те слушам - май си прав. Факт е че пичовските изказвания на автор с четири поста в подмолен форум със сигурност са с абсолютно същата точност като общодостъпната официална информация в нета. Те в Щатите са балъци, и си избират губернатори с присадени сърца и черни дробове.

Не бе . Те си го избраха за да им изтреби хлебарките!!
    За това културизъм не трябва. Само малко лазерни пушки.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
      Не бе . Те си го избраха за да им изтреби хлебарките!!

Тоа па,избраха го за да спаси света от машините

Иначе,мисля че не може някой да дава категорични мнения за неща които не е ползвал....
      То има хора които са убедени че протеина е "хард химия"....
      Да не зависиш от "Органи" в България....

Коментар

Аз мисля че човека които почна темата си мисли точно това,протеина за хард химия.Значи 80% е храна 20% тренировка ,за да изглеждаш добре.мисля че малко ги разбирам тия неща.Собственик съм на фитнес зала и състезател по силов трибои. А за химията не че съм за,но всеки гвори че е вредна но никои не го е доказал.Те първа започнаха изследвания в световен мащаб,и се говори че това може да се окаже хапчето на младоста или дълголетието.

Коментар

Първоначално публикуван от balabana1976 Преглед на мнение
          ... и се говори че това може да се окаже хапчето на младоста или дълголетието.
          Говорят се и други работи...
          Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
          Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Аз ви предлагам соя дето слагат в колбасите лично съм пробвал
            [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

А за химията не че съм за,но всеки гвори че е вредна но никои не го е доказал.Те първа започнаха изследвания в световен мащаб,и се говори че това може да се окаже хапчето на младоста или дълголетието.
              Твърдението ти е абсурдно Прочети поне част от статиите в рубрика ,,Медицина" на сп. Олимп - лично производство, основано на сериозен литературен обзор по всяка конкретна тема.
              Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
              „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
              LZ1EMS

Коментар

чета,хванал съм се за главата и цъкам с език.... значи раликата като вреда от добавки и стероиди е много съмнителна и незнам защо се лансира теорията че "химията" е лоша а добавките са безвредни като на половината от тях си пише да не се употребяват от лица под18 и бременни,както и определена дозировка която в не малкия ми опит показва че почти никои не я спазва,защото са "безвредни" ,обаче я се замисляте тази дозировка където е дадена от производителя защо е сложена,на него не му е удобно някои да си пие аминокиселините 1 месец ако ги изпие за 10 дни е по на далавера щото ще си купи пак,обаче като изпищи с една бъбречна криза и направи изследване че е от същите амино киселини които са пити не по предписание защото не е имало такова на етикета и осъдди компанията производител за това игрите стават по груби...... всичко е отрова зависи от дозата!
                до колкото прочетах че имало стероиди които не деистват на некой - няма такива стероиди! те не деистват по няколко основни причини
                1 не съобразена доза спрямо тегло,опит на човек
                2 грешна комбинация на препарати не съобразена с химичната структура и физиологичното деиствие
                3 пренасищане на организма поради по силен цикъл преди този,или точка 2
                4 не правилно хранене и тренировки и индивидуални навици на човека
                5 ФАЛШИВА химия - и сега хвърлям бомбата че 60 да не кажа 70% от стероидите на пазара са ни менте (под менте не разбираите че не са стероиди пак са но в повечето случеи е с занижена стоиност на активното вещество в пъти под показаното на етикета,другия вариант е да е друго по евтино строидно вещество премесено с това което имате,третия вариант е да си давате парите да си инжектирате разни палмови и балсамови масла
                Другото което искам да кажа че "човешката" версия на стероидите са основно лекарства за различни тежки заболявания докато ветеринарната версия е същата но с по не пречистени материали но твърдения че препарати които се слагат на 600 килограмови състезателни коне не деистват на 80 килограмов младеж са меко казано смешни
                който може го може,който не може седи и наблюдава 8) 0889992228

Коментар

Аз мисля че човека които почна темата си мисли точно това,протеина за хард химия.Значи 80% е храна 20% тренировка ,за да изглеждаш добре.мисля че малко ги разбирам тия неща.Собственик съм на фитнес зала и състезател по силов трибои. А за химията не че съм за,но всеки гвори че е вредна но никои не го е доказал.Те първа започнаха изследвания в световен мащаб,и се говори че това може да се окаже хапчето на младоста или дълголетието.
                  Колега корегирай си поста,изпускаш нещо много важно!!!,е крайно време и аз да се разкрия сред толкова почитани от мен колеги с технически познания.НСА-Културизъм,реп.шампион до 80кг 2009г.Дай боже и балкански стига да ми издържи организма.пс.Човек колкото по остарявя толкова повече пощурява.
                  ПАВКО
                  0888802068

Коментар

Първоначално публикуван от profesionalista Преглед на мнение
                    А това е покойния културист от Враца,Цвятко Цветков.Изпадна в кома,а докторите бяха категорични с причината.Днес трябваше да е на 38 години.
                    Колега познаваше ли този човек от снимките??
                    Интересуваме и мен като Гоблин,каква е причината за смъртта?
                    Но моля те не ползваи тези източници на инфо.като за губернатора
                    ПАВКО
                    0888802068

Коментар

Преди години са направени много сериозни изследвания, поръчани от тютюневите картели, които недвусмислено са установили, че цигарите повлияват много положително на човека в много насоки.
                      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                        Преди години са направени много сериозни изследвания, поръчани от тютюневите картели, които недвусмислено са установили, че цигарите повлияват много положително на човека в много насоки.
                        Светльо, освен онези изследвания има и други, независими, които сочат, че няма пушач, заболял от "алцхаймер", или "паркинсон". Освен това, пороците на сърцето са в пъти по-малко при пушачите, но това е друга тема...

За т.н. "хранителни добавки" и "стероиди", за съжаление, не може да се каже нищо добро, ако не е само и единствено, недобросъвестна реклама. Истинските последствия идват след години, а дори и след поколения... На пръв поглед, идеята да заприличаш на холивудски герой, без да блъскаш ежедневно, часове във фитнес-залата, изглежда много привлекателна. Това си е бизнес, при това със заложени огромни пари. Нима очакваш някой да застане срещу лавината на парите официално и да обясни на всеуслушание за вредата от т.н. "хранителни добавки" и "стероиди"?
                        Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                        Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                          ... На пръв поглед, идеята да заприличаш на холивудски герой, без да блъскаш ежедневно, часове във фитнес-залата, изглежда много привлекателна.
                          Само да поясня, че и всичката химия на земята да изпиеш, ако не блъскаш ежеднежно, часове във фитнес залата, резултата ще е близък до 0

Модераторска забележка: Моля, започвайте изреченията с голяма буква и поставяйте по някоя запетайка, тук-таме.
                          Последно редактирано от giorgio; 14-01-10, 14:38.
                          който може го може,който не може седи и наблюдава 8) 0889992228

Коментар

Първоначално публикуван от 6efa Преглед на мнение
                            Само да поясня, че и всичката химия на земята да изпиеш, ако не блъскаш ежеднежно, часове във фитнес залата, резултата ще е близък до 0

Модераторска забележка: Моля, започвайте изреченията с голяма буква и поставяйте по някоя запетайка, тук-таме.
                            До 5-6 занимания седмично за около.......... мин.зависи на кой етап от подготовка си,какво си ял,как си спал и .тн нито повече, нито по малко. Колега да не забравяме и въстановявянето .Тук е ключа към успеха ТМСПилиТСП. пример-"Успеха на БГ щангите не беше само в химията". Всичко е различно в сравнение с др.спортове.Тук треньор не трябва,партньор-да.Най голямата грешка е "вдигай като мен,яж като мен .....и др.като мен и ще станеш като мен"е погрешно разбиране.
                            Аз мога да тренирам на 1/2 от твойта тренировка и да дам по добри резултати,което противоречи на горните твърдения за ежедневно с часове.Абе темата се разводни,а си трябва работа,работа и пак раб.
                            Последно редактирано от the_trident; 14-01-10, 20:45.
                            ПАВКО
                            0888802068

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X