Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Протеини, стероиди..

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Протеини, стероиди..

Първоначално публикуван от profesionalista Преглед на мнение
    ...Та бате Арни когато приключи състезателната си кариера ,си замени черния дроб...
    Я пак
    Ти там ли беше ?
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Не,бе шегувам се-даже химията е задължителна.Ще имам грижата да кача статията.
      HUSGVARNA 630 SMR
      PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
        Я пак
        Ти там ли беше ?
        "...в края на 60-те и началото на 70-те години нашите познания не бяха толкова напред.Тогава нямах и представа за стереоидите и за последиците от тях,а мечтаехме да развием перфектно тяло.Когато стана ясно за опасността от тях или от други стимулиращи препарати,аз спрях ползването им и по-късно пръв поставих въпроса допинг контрола при международните състезания по културизъм..."

"...ненаситния стремеж да бъде първи на всяка цена го е карал в годините на активната му състеателна дейност по бодибилдинг да се "подсилва" с прекалено големи количества анаболни стереоиди,които както твърдят лекарите почти необратимо са увредили черния му дроб и общото състояние на организма му"

първото е част от интервю с Шварценегер по повод химията,а другото е изказване на лекари за състоянието му.Утре ще кача оригиналната статия и още други..,обещал съм.
        HUSGVARNA 630 SMR
        PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Мерси. Не забравяй да качиш информацията за замяната на черния му дроб.

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
            Мерси. Не забравяй да качиш информацията за замяната на черния му дроб.

" За първи път са открити и синтезирани през 30-те години на 20 век и оттогава се използват в малки количества за лечението на някои болести. Счита се, че човекът, който прави популярна нерегламентираната употреба на стероди в големи количества е настоящия губернатор, бивш културист и актьор Арнолд Шварценегер, чиято звезда изгрява през 70-те. При все че той продължава да е жив и здрав (макар и с трансплантирани черен дроб и сърце), много от следовниците му не са нито толкова живи, нито толкова здрави. По известни примери са: австрийският културист Андреас Мюнцер, българският културист Цвятко Цветков и кечистът Крис Беноа. Първите двама умират в агония в ранните си 30 години. Причината е: необратими поражения, нанесени върху бъбреците и черните им дробове, вследствие на приети големи дози добавки. Третият се самоубива след като е убил жена си и 7-годишния си син. Предполага се, че дългогодишната употреба на анаболни стимуланти е отговорна за отключването на психопатичното му състояние. И тримата са пример за тотално обсебване от мускулната мания, което продължава независимо от влошаващото се здраве и опасността от смърт. Това са само няколко примера, разглеждащи публични личности. Тези модели се повтарят сред обикновените хора в кварталните фитнеси и все по-често сред непълнолетни.

Продажбата на анаболни стероиди без рецепта в САЩ и Европейския съюз е забранена."

това е от интернет,копирано.Ако според правилата нямам право да го публикувам-изтрийте го.
            HUSGVARNA 630 SMR
            PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

А това е покойния културист от Враца,Цвятко Цветков.Изпадна в кома,а докторите бяха категорични с причината.Днес трябваше да е на 38 години.
              Прикачени файлове
              HUSGVARNA 630 SMR
              PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

При все че той продължава да е жив и здрав (макар и с трансплантирани черен дроб и сърце)
                Ясно. Наистина, когато можеш публикувай източника. Винаги е полезно да знам къде не трябва да чета.

Шварценегер има сменена клапа на сърцето, направена от собствените му тъкани. По рождение е с вродена недостатъчност на аортната клапа (бикуспидална аортна клапа). Такива дефекти по принцип се коригират в по-късна възраст, в случая - през 1997. Стероидите със сигурност не са се отразили положително на вродените сърдечно съдови проблеми. Но от там до смяната на сърце има известна разлика, горе долу от земята до небето.

А за черния му дроб - тц. Няма такова нещо. Отново - стероидите със сигурност не са му се отразили положително, но няма данни да има проблеми с черния дроб.

Коментар

Лично аз мисля,че на всеки си му влиаят различно.Имам приятели които се зобаха много години и нямат някакви здравословни проблеми,друг приятел пък получи сърдечни проблеми и приключи със зобта и тренировките.Така че,всичко си е до организма на даден човек.
                  [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от uzuna Преглед на мнение
                    Лично аз мисля,че на всеки си му влиаят различно.Имам приятели които се зобаха много години и нямат някакви здравословни проблеми,друг приятел пък получи сърдечни проблеми и приключи със зобта и тренировките.Така че,всичко си е до организма на даден човек.
                    Тц. Просто при едните идва по-късно, при другите по-рано.

Коментар

Да прав си и това го има.
                      [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

http://priziv.org/forum/showthread.php?t=560
                        HUSGVARNA 630 SMR
                        PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Ясно. Е, успокоих се. Така и така не бих чел там

Коментар

...сега,като се замисля,незнам дали изобщо Арнолд Шварценегер е бил културист някога,та аз не го познавам лично,а незнам дали може да се вярва на разни статийки и снимчици,а на интернета хептем...
                            Жив и здрав,GOBLIN,радвам се,че поспорихме
                            HUSGVARNA 630 SMR
                            PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Така като те слушам - май си прав. Факт е че пичовските изказвания на автор с четири поста в подмолен форум със сигурност са с абсолютно същата точност като общодостъпната официална информация в нета. Те в Щатите са балъци, и си избират губернатори с присадени сърца и черни дробове.

Коментар

Едно ,,За" от мен за силовите тренировки със свободни тежести и уреди - с разум и воля. Истината е, че изграждат полезни навици при малдежите - възраст изпълнена с много и коварни ,,изкушения" Мога да се похваля, че съм запазил много от наученото за цял живот и, че все още не съм за изхвърляне от силова гледна точка
                                Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
                                „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
                                LZ1EMS

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X