МОД:
Темата произхожда от тук :
Лежанка
На бул. Христо и Евлоги Георгиеви има един голям магазин за протеини и всякакви вкусни и не чак толкова вкусни "полезни" добавчици за мускули. Та на този магазин е залепена по цялата фасада реклама. Тази реклама ме вбеси и развесели. Гласеше "Цялото вдигане на тежести на света не може да изгради мускули без правилния протеин"
Е съжалявам, ама това е пълна идиотщина.
Да- не може без протеин, но защо този протеин да струва майка си и баща си и да е пълен с какво ли не? Човек ако наистина е запален и се интересува, няма да е като безмозъчните блъскачи, които изкупуват Г- класи последен модел, за да карат от сараите до дискотеките. Той ще бъде образован. Ще знае начините на хранене. Ще научи групите храни и специфичните им съдържания на нужните, за изграждане на мускули, вещества. След това ще се научи да вдига като хората- равномерно за всяка група и правилно (изключвам абсолютно задължителните загрявки от 30-40 минути!). Трябва да знае кое вдигане с каква тежест какъв ефект има- трупане на маса, релеф и т.н. И след това, ако иска тялото му да работи наистина и да е красиво- ще се научи да тренира само и единствено с него. То е напълно достатъчно. Поне за мен това са основните принципи в изграждането на едно работещо и приятно от естетическа гледна точка тяло.
Темата произхожда от тук :
Лежанка
На бул. Христо и Евлоги Георгиеви има един голям магазин за протеини и всякакви вкусни и не чак толкова вкусни "полезни" добавчици за мускули. Та на този магазин е залепена по цялата фасада реклама. Тази реклама ме вбеси и развесели. Гласеше "Цялото вдигане на тежести на света не може да изгради мускули без правилния протеин"
Е съжалявам, ама това е пълна идиотщина.

Коментар