Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Протеини, стероиди..

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Протеини, стероиди..

МОД:
    Темата произхожда от тук :
    Лежанка

На бул. Христо и Евлоги Георгиеви има един голям магазин за протеини и всякакви вкусни и не чак толкова вкусни "полезни" добавчици за мускули. Та на този магазин е залепена по цялата фасада реклама. Тази реклама ме вбеси и развесели. Гласеше "Цялото вдигане на тежести на света не може да изгради мускули без правилния протеин"
    Е съжалявам, ама това е пълна идиотщина. Да- не може без протеин, но защо този протеин да струва майка си и баща си и да е пълен с какво ли не? Човек ако наистина е запален и се интересува, няма да е като безмозъчните блъскачи, които изкупуват Г- класи последен модел, за да карат от сараите до дискотеките. Той ще бъде образован. Ще знае начините на хранене. Ще научи групите храни и специфичните им съдържания на нужните, за изграждане на мускули, вещества. След това ще се научи да вдига като хората- равномерно за всяка група и правилно (изключвам абсолютно задължителните загрявки от 30-40 минути!). Трябва да знае кое вдигане с каква тежест какъв ефект има- трупане на маса, релеф и т.н. И след това, ако иска тялото му да работи наистина и да е красиво- ще се научи да тренира само и единствено с него. То е напълно достатъчно. Поне за мен това са основните принципи в изграждането на едно работещо и приятно от естетическа гледна точка тяло.
    Последно редактирано от Венци- малкия; 07-12-09, 10:33.
    JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

До: Лежанка

Първоначално публикуван от Александър Белов Преглед на мнение
    На бул. Христо и Евлоги Георгиеви има един голям магазин за протеини и всякакви вкусни и не чак толкова вкусни "полезни" добавчици за мускули. Та на този магазин е залепена по цялата фасада реклама. Тази реклама ме вбеси и развесели. Гласеше "Цялото вдигане на тежести на света не може да изгради мускули без правилния протеин"
    Е съжалявам, ама това е пълна идиотщина. Да- не може без протеин, но защо този протеин да струва майка си и баща си и да е пълен с какво ли не? Човек ако наистина е запален и се интересува, няма да е като безмозъчните блъскачи, които изкупуват Г- класи последен модел, за да карат от сараите до дискотеките. Той ще бъде образован. Ще знае начините на хранене. Ще научи групите храни и специфичните им съдържания на нужните, за изграждане на мускули, вещества. След това ще се научи да вдига като хората- равномерно за всяка група и правилно (изключвам абсолютно задължителните загрявки от 30-40 минути!). Трябва да знае кое вдигане с каква тежест какъв ефект има- трупане на маса, релеф и т.н. И след това, ако иска тялото му да работи наистина и да е красиво- ще се научи да тренира само и единствено с него. То е напълно достатъчно. Поне за мен това са основните принципи в изграждането на едно работещо и приятно от естетическа гледна точка тяло.
    Колега и да и не,от това което визираш усещам само злоба и негативизъм от от „безмозъчни блъскачи и лъскави магазини“Мисля,ЧЕ трябва да правим ралика?м/у фитнес,културизъм и.т.н темата е за лежанка и да не се отклоняваме от нея.
    ПАВКО
    0888802068

Коментар

Аз имам фитнес зала в която всички ученици,а пьк и други,тренират безплатно.Не смятам,че сьздавам безмозачни типове.
      В мальк град като нашия,спорта макар бил той и протеини е по добрия избор от алкохол и дрога.
      [img]http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg[/img]

Коментар

Чета си и се чудя, що винаги ще се намери някой, който да се възмути от глобалното затопляне, или икономическата криза...

Ако не ви се занимава с фитнес, бодибилдинг, или каквито и да е, описано със странни, нови думички, просто не се занимавайте.
        Ако сте заинтерисувани за здравето на нацията, отворете си отделна тема, примерно "за и против спорта и наркотиците", или "за и против протеините и мързела"...
        Ако искате да спортувате, но не ви достига време, направете си, или си купете "лежанка", "пътека", "пружини" и т.н.
        Ако пък ви мързи, просто прескачайте теми като тази, вместо да се оправдавате, излагайки безсмислени доводи за вредата от алкохола, примерно...
        Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
        Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от APIBOR Преглед на мнение
          Аз имам фитнес зала в която всички ученици,а пьк и други,тренират безплатно.Не смятам,че сьздавам безмозачни типове.
          В мальк град като нашия,спорта макар бил той и протеини е по добрия избор от алкохол и дрога.
          Явно съм се изказал твърде грубо или неправилно. Нямам нищо против културизма и нормалното трениране. Просто не виждам голям смисъл в използването на силна химия. Така нещата се постигат по- бързо, но пък и се губят по- бързо. С разликата, че ако взимаш химия и спреш на 2 месец да тренираш- ставаш дроб. Пък и като постигнеш желаното тяло за нула време- остава време и за дрога, и за цигари, и за алкохол. Всичко зависи от нагласата на човека и психиката му. Поздрави. Не се заяждам и не искам да обидя никой.
          JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Първоначално публикуван от Александър Белов Преглед на мнение
            Явно съм се изказал твърде грубо или неправилно. Нямам нищо против културизма и нормалното трениране. Просто не виждам голям смисъл в използването на силна химия. Така нещата се постигат по- бързо, но пък и се губят по- бързо. С разликата, че ако взимаш химия и спреш на 2 месец да тренираш- ставаш дроб. Пък и като постигнеш желаното тяло за нула време- остава време и за дрога, и за цигари, и за алкохол. Всичко зависи от нагласата на човека и психиката му. Поздрави. Не се заяждам и не искам да обидя никой.
            За два месеца можеш да си подготвиш тялото само за тренировка с свободни тежести,камоли да имаш осезателен напредък,колкото до приема на хранителни добавки,той е задължителен за въстановяване и подържане на мускулатурата,стероидите или "силната химия"както ги наричаш идват на помощ на атлетите които са изчерпали потенциала на естественото покачване само с храна и добавки,и им се налага да повишат нивата на тестостерона си до 20 пъти над нормалното производство,за съжаление много малчугани ги използват също,без да се съобразяват с страничните ефекти подмамени от "лесното"покачване на мускулната маса.....
            Лично аз преди време си сътворих лежанка и гладиатор,нямаше тогава лесно сдъвкана информация по Интернет,а се налагаше да ходя до магазини за фитнес уреди с ролетка в джоба-беше си цяло приключение...
            LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
            Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
              За два месеца можеш да си подготвиш тялото само за тренировка с свободни тежести,камоли да имаш осезателен напредък,колкото до приема на хранителни добавки,той е задължителен за въстановяване и подържане на мускулатурата,стероидите или "силната химия"както ги наричаш идват на помощ на атлетите които са изчерпали потенциала на естественото покачване само с храна и добавки,и им се налага да повишат нивата на тестостерона си до 20 пъти над нормалното производство,за съжаление много малчугани ги използват също,без да се съобразяват с страничните ефекти подмамени от "лесното"покачване на мускулната маса.....
              Лично аз преди време си сътворих лежанка и гладиатор,нямаше тогава лесно сдъвкана информация по Интернет,а се налагаше да ходя до магазини за фитнес уреди с ролетка в джоба-беше си цяло приключение...
              Това искам да кажа- стероидите се използват без да има нужда. Не смятате ли, че е ненужно да се тровиш като може и да избегнеш вредите. Културистите живеят с това. Предполагам, че пият и по- качествени съставки. Имаше в мен.бг списък на известни личности без 1 т*ш*к- Арнолд, Рони Колман и Слай. Признали са си, че химията им е навредила. Защо трябва да наврежда и на мои връстници, които все още не се знае какви ще са. Ако стават културисти- да пият, но ще знаят защо го правят. Сега- искат лесно и бързо нещо, което е прекалено. 1/4 от тийнейджърите на моята възраст са с никове "анаболчо". Паралелно с това пушат и пият. Трябва образованост за цялата работа. Съжалявам, че оспамих темата. И пак се извинявам, ако съм обидил някого.
              JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

До: Протеини, стероиди..

Мани ги тея културисти.Те си изкарват с това хляба.Аз ходя за здраве и да имам хубаво тяло.А, Вие ? То не е само до стероиди.Фитнеса е свързан със знания по биология, мотивация, цели, някакви хранително-вкусови познания и не на последно място възможности.Читавите протеини почват от 50лв.Ако можете да ядете всеки ден пилешки пържоли, филе от риба, яйца, ориз и още бая работи - препоръчвам ! За максимални качествени и натурални резултати трябва време и хранителна култура.
                Има хора дето ходят само да гледат мацките, други път се лигавят, трети може да се научи нещо от тях.Аз препоръчвам да млъкваме и да тренираме.
                Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
                Те стероидите не действат на всеки. /така е лафа/
                Зависи от типа на тялото, аз например в началото дръпнах осезнателно. После без правилна програма идва застоя.
                Последно редактирано от Redo; 07-12-09, 17:33.

Коментар

Струва ми се,че изкривявате темата-зависи кой какви цели гони,посещавайки фитнес зала или тренирайки вкъщи и приемайки добавки или химия...
                  Ако не знаеш-питай,като знаеш-пак.От питане глава не боли,но от избързване -...много!!!:wink:

Коментар

Първоначално публикуван от markk Преглед на мнение
                    Струва ми се,че изкривявате темата-зависи кой какви цели гони,посещавайки фитнес зала или тренирайки вкъщи и приемайки добавки или химия...
                    Търсим компетентен съвет за стероиди ли ? Или къде да си ги бием ?

Коментар

Какво търсите???
                      Ако не знаеш-питай,като знаеш-пак.От питане глава не боли,но от избързване -...много!!!:wink:

Коментар

По-добре да не търсим, че ще ударим друго дъно тоя път.

Коментар

Първоначално публикуван от Redo Преглед на мнение
                          Мани ги тея културисти.Те си изкарват с това хляба.Аз ходя за здраве и да имам хубаво тяло.А, Вие ? То не е само до стероиди.Фитнеса е свързан със знания по биология, мотивация, цели, някакви хранително-вкусови познания и не на последно място възможности.Читавите протеини почват от 50лв.Ако можете да ядете всеки ден пилешки пържоли, филе от риба, яйца, ориз и още бая работи - препоръчвам ! За максимални качествени и натурални резултати трябва време и хранителна култура.
                          Има хора дето ходят само да гледат мацките, други път се лигавят, трети може да се научи нещо от тях.Аз препоръчвам да млъкваме и да тренираме.

Те стероидите не действат на всеки. /така е лафа/
                          Зависи от типа на тялото, аз например в началото дръпнах осезнателно. После без правилна програма идва застоя.
                          Момци продъжавайте ,че ми е интересно докъде ще развиете темата.
                          Рецензия- 50лв хубав протеин,не съм съгласен
                          Биология-,бих я заменил с нещо по така,като например физиология или пък биохимия.
                          Хранително вкусови познания?,по просто -да се храним правилно

Фитнес и културизъм?да не ги мешаме.Киселото се различва от прясното мляко независимо,че първото е основа на второто
                          И не така остро за стероидите де и те са медикаменти като всички други със стр.ефекти които са измислени да помагат в определени моменти.
                          Последно редактирано от the_trident; 12-01-10, 05:49.
                          ПАВКО
                          0888802068

Коментар

Омнадрен, 3 пъти седмично - инжекцийка в горната външа четвъртина от половината на седалището.

п.п. Като се прибера следобед и ако се сетя, ще напиша повечко и по-сериозни неща.
                            С "Фармахим" - непобедим
                            Дизел - само дънки!

Коментар

На сто процента химията вреди,кой каквото ще да говори.Всички тийнеджър минава през фазата за големи мускули,и еденици са тези,които ще стават културисти.Повечето имат мерак да изглеждат и да ги заглеждат.И аз като повечето от вас,като ученик извървях този път-изчетох доста книги и статий на тази тема,колекциониране на видео касети и снимки на изявени културисти и т.н.Арнолд Щварценегър беше идол за учещите през 80-те години.Но се радвам,че тогава химията беше кът...Та бате Арни когато приключи състезателната си кариера ,си замени черния дроб...вие помислете защо,млади приятели.Моя съвет е да уточните какъв искате да станете и да спортувате за здраве и повече витамини.Бъдете здрави,а не само да изглеждате такива
                              HUSGVARNA 630 SMR
                              PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X