Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пума

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Пума

Накрая едни галоши и плетени чорапи.Зимата студ на краката няма да видиш, а лятото ще се проветряват идеално.

Коментар

Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнение
      Защо Puma и защо от България?
      Хем евтинко, хем "марково"....
      Къде в България има оригинално стоки!?
      И какво се разбира под "оригинално"?

Веднъж сбърках и си взех Puma /уж по-качествени тра ла ла/, с чиято подметка на втората седмица нямахме допирни точки, т.е. аз бях 2 крачки след нея....

Върви до битака, купи си един Adibas и не се занимавай с глупости.
      Не натоварвай бюджета на майка ти и баща ти с "маркови" патъчки, понеже ще се отръшкат стотина лева за нищо.

Не се зарибявай по тъпотията, че Иванчо от втоя клас имал Puma /колко е Puma никой не знае/, та и ти да си купиш.

Марката маТаронки от кога е толкова важна.... пак съм забравила да си сверя часовника.....
      Не , че нещо ама защо не ги върна в магазина от кадето си ги купила? По принцип веднага се сменят с други стига да не са скъсани нарочно. И марката винаги е важна ако искаш краката да са ти починати сухи и да не миришат. И още нещо какво ще избереш мерцедес или лада като няма значение марката.
      Последно редактирано от mir777; 29-12-09, 12:05.

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Павлов Преглед на мнение
        e?
        Абе хора защо държите толкова на тия онлайн магазини, ок разбирам, че е по евтино това е 1+ за тях и още много минуси. Обаче не знаеш от къде идват и в кой гараж са шити, не можеш да ги пробваш преди да си ги платил не знаеш дали са ти удобни и т.н. В спец. магазин имаш допир до стоката виждаш всичко мериш гаранцията ти важи , ако стане нещо връщаш ги в магазина и ти ги сменят "за това им викат магазини за маркови спортни стоки, защото клиента винаги е прав" пробвайте да върнете някой чифт обувки за някой дребен проблем в евтин магазин и вижте каква олелия настава". Евтиното винаги излиза по скъпо.

Коментар

Първоначално публикуван от Ендуро Преглед на мнение
          Е то в България всичко е ментета колега различават се само по-цените и те зависят от разположението на магазина дали е по-към центъра.Тук гледам едни и същи дрехи и обувки и в Мола и на пазара,само че в мола са в пъти по-скъпи заради наемите и заради имиджа да кажеш че е от марковия магазин в мола.Пък и за едни дрешки и маратонки не мисля че си заслужава да се главоболиш чак толкова с поръчки и т.н.то да е някоя част за мотора или колата как да е но дрехи и обувки под път и над път.
          Човек който тоси маркови дрехи или обувки винаги ще познае ментето, а този който носи менте никога няма да познае оригинала. За магазините на адидас в моловете и на всякъде в БГ са под такъв надзор от представителството на адидас българия, че грешки не може да има, малко да кривнеш и ти спират кранчето.

Коментар

Първоначално публикуван от mir777 Преглед на мнение
            Не , че нещо ама защо не ги върна в магазина от кадето си ги купила? По принцип веднага се сменят с други стига да не са скъсани нарочно. И марката винаги е важна ако искаш краката да са ти починати сухи и да не миришат. И още нещо какво ще избереш мерцедес или лада като няма значение марката.
            Повечето неща ги шият в Китай, Виетнам и още държави с жълтурковци.Прави му сметката, да, Адидас, Найк, Пума, качествени са ама не и при нас, не и за народния човек.Нещо като известните модни марки.Тоалети, бижута, парфюми излъчват ежемесечно да поддържат имидж и до там.Качественото при тях отива за хората с много пари.Нагласил си 100;150;200 кинта за обувки, поработи и виж как се изкарват .За тея пари много хора могат да ти кажат че можеш два чифта да си купиш по-здрави и удобни.
            За миришенето на краката си има научно обеснение, което предполагам не касае много хора.Сложете си хубави стелки, не носете едни и същи обувки много време и ще победите натрапчивата миризма.Ако продължава е редно към медицинско лице да се обърнете.
            Затова марката не определя качеството поне при обувките и дрехите, и асоциирането с Мерцедес и Лада е глупост.И двете са качествени.Като е сделана в СССР да не би да я прави по-малко качествена?
            ПП - Марките се пишат с големи букви, когато изброяваш се поставят запетаи, дума "кадето" в българския език няма.Или ако ми я покажеш тая дума ще ти стисна ръката пред целия форум с чек от моя страна.
            Последно редактирано от Redo; 29-12-09, 14:52.

Коментар

Първоначално публикуван от Redo Преглед на мнение
              Повечето неща ги шият в Китай, Виетнам и още държави с жълтурковци.Прави му сметката, да, Адидас, Найк, Пума, качествени са ама не и при нас, не и за народния човек.Нещо като известните модни марки.Тоалети, бижута, парфюми излъчват ежемесечно да поддържат имидж и до там.Качественото при тях отива за хората с много пари.Нагласил си 100;150;200 кинта за обувки, поработи и виж как се изкарват .За тея пари много хора могат да ти кажат че можеш два чифта да си купиш по-здрави и удобни.
              За миришенето на краката си има научно обеснение, което предполагам не касае много хора.Сложете си хубави стелки, не носете едни и същи обувки много време и ще победите натрапчивата миризма.Ако продължава е редно към медицинско лице да се обърнете.
              Затова марката не определя качеството поне при обувките и дрехите, и асоциирането с Мерцедес и Лада е глупост.И двете са качествени.Като е сделана в СССР да не би да я прави по-малко качествена?
              ПП - Марките се пишат с големи букви, когато изброяваш се поставят запетаи, дума "кадето" в българския език няма.Или ако ми я покажеш тая дума ще ти стисна ръката пред целия форум с чек от моя страна.
              Колега не искам да споря с хора които не разбират от тези неща, всеки има право на лино мнение и аз изразих моето.Може тези неща да ги шият където си поискат само, че под контрола на марката затова имат качество. А отговора ми не е свързан с теб, а с младата дама. И наистина ми беше интересно защо не си е върнала Пумите в магазина от, който ги е купила и ако забелязваш пиша "Пума" с главна буква а ти като разбирач ми покажи как и къде се пише адидас с главна буква на тяхно лого. И доста съм поработил и потрудил за да мога да си купя такива обувки, и съм се обедил, че евтиното излиза по скъпо и пак казвам да не говорим и за удобството. И все пак може и ти да ми отговориш на глупавия ми въпрос Мерцедес или Лада? Може преди да ми отговориш за Мерцедеса и Ладата да си ги представиш и двата автомобила при еднаква експлоатация на 20 години, и тогава да ти видим отговора г-н Разбирач. А за правописните грешки се извинявам бърза работа срам за майстора.
              Последно редактирано от mir777; 29-12-09, 23:33.

Коментар

Колега,
                когато изписваш на български език имена то си има книжовни норми затова.Може да не съм филолог, но отвори граматиката и научи нещо.Пиша ти с най-добри чувства, защото от граматическа и пунктуационна гледна точка има още какво да оправяш.
                На въпроса след като е глупав бих ти отговорил: С глупости не ме занимавай.
                Виж една млада и красива модераторка каво е въвела като правило:
                Първоначално публикуван от cveti
                В Спам раздела остават валидни всички правила, които важат за форума като цяло, изключая това за спам и пустословие!
                Тук също не се допускат обиди, разправии, лични драми между участници на форума, рекламни материали и търговия!

Коментар

Колега,
                  когато изписваш на български език имена то си има книжовни норми затова.Може да не съм филолог, но отвори граматиката и научи нещо.Пиша ти с най-добри чувства, защото от граматическа и пунктуационна гледна точка има още какво да оправяш.
                  На въпроса след като е глупав бих ти отговорил: С глупости не ме занимавай.
                  Виж една млада и красива модераторка каво е въвела като правило:
                  [/B]
                  Да разбарх, че ти се кара Мерцедес ама............

Коментар

От къде знаеш че не карам ?

Коментар

Чуствата ми бяха добронамерени защото мога да помогна с информация за коментираните марки. И по точно за скъсаните Пуми имат Европейска гаранция 2 години при правилна употреба, затова ми беше чудно защо скъсаните не са сменени с нови.

Коментар

От къде знаеш че не карам ?
                        Не знам ама ако караш да ти е здрав и хубав.

Коментар

Вярно е че раздела е за Спам и дискусий ама придържайте се към въпроса. Моля ви.

Коментар

Вярно е че раздела е за Спам и дискусий ама придържайте се към въпроса. Моля ви.
                            Ти тук погледна ли? Това е в БГ и е онлайн магазин.
                            Ето тук има това-онова.

Коментар

Сашо (ако може на "ти") погледнал съм го.
                              Е предложения?!?!?!

Коментар

Е предложения?!?!?!
                                Това пък какво трябва да означава?
                                Да ти се каже кой точно модел да си купиш? Или Сашо да ти ги купи
                                Да отвориш ти тема, за да питаш цял офф роуд форум откъде да си купиш маратонки?
                                Мдаааам, верно беше писал Алекс Марков... мокро ли е, когато вали

Весели празници и на теб

П.С. Може ли някой ден да се допитам за марката епилатор?
                                Daddy's girl! Always & Forever!
                                Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X