Обява

Свий
Няма добавени обяви.

VW Туарег, МБ ML и колко скъпа трябва да ти е колата, за да се издигнеш над офроуда

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Дизел, бензин или газ?

Първоначално публикуван от Красимир Начев Преглед на мнение
    Еееее тия бисери направо ги измести в оня хубавия раздел,ако е възможно,че като му е скучно на човек да се развесели малко.
    Обещавам. Признавам, че има литературна стойност.

Първоначално публикуван от badjo.dido Преглед на мнение
    А сега де,май завистта започна да надделява над горивата.Лично ще дойда да ти ги покажа,барабар с талоните
    Преди да определиш някого като завистник, трябва да си приготвиш доказателства. Иначе си е обикновена клевета, за която си има отделна процедура в тукашните правила.

За улеснение, недей да ходиш при него, ако живее далеч. Избери си някой утвърден участник във Форума, който живее наблизо, и се разбери с него да му покажеш VW Touareg с гуми за кал и/или Mercedes-Benz ML с драскотини от храсти. Всички ще повярваме, няма нужда от талони.

Иначе, за теб Форумът може да е ново място за изява, но ние подобни на теб участници сме виждали доста.

Коментар

Пари давам да видя как набута 19-ки джанти, на тия големи спирачки на Туарег 6.0.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
        Пари давам да видя как набута 19-ки джанти, на тия големи спирачки на Туарег 6.0.
        Ето човека и пари вече дава!
        Аз пък искам да го видя Туарега с вдигнато догоре купе и нулеви ходове как буйства из гората с кални гуми!
        יעבור
        «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Красимир Начев Преглед на мнение
          Ми айде де,пусни снимки на оня с "по-тънките таралежки",че много работи написа-ходил съм в гората,не съм ходил
          Писах"МАЙ НАКАКВИ ТАРАЛЕЖКИ СЛОЖИХ",не четеш ли точно какво съм написал,може и да не са били типичните "ТАРАЛЕЖКИ",малко не разбирам от гуми,но бяха с много голям грайфер,ололо 9-10мм.По принцип ходя в гората, само да изпробвам как се представя колата,блокажи,раздадка,скорости,температура и т.н.ТОГАВА ХОДЯ В ГОРАТА,сега разбра ли.ИНАЧЕ НЕ ХОДЯ В ГОРАТА.

Коментар

Изивнявам се, че се намесвам с оффтопик, но след детайлно четене на последните няколко страници, събудихте и в мен интерес да го видя този Туарег как се качва....
            Renault Koleos, Dinamique, 175hp http://www.youtube.com/watch?v=lq3eCuMXeEw

Коментар

До: VW Туарег, МБ ML и колко скъпа трябва да ти е колата, за да се издигнеш над офроу

Аз пък се замислям, дали изобщо трябва да се пълни форумът с участници, недопринасящи с нищо конструктивно към никоя дискусия.
              "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

До: VW Туарег, МБ ML и колко скъпа трябва да ти е колата, за да се издигнеш над офроу

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                Аз пък се замислям, дали изобщо трябва да се пълни форумът с участници, недопринасящи с нищо конструктивно към никоя дискусия.
                шшшшшш, трай сега. Има си механизъм, по който форумът сам се чисти от тях.

Коментар

Е, тука вече обсъждането си е на място!
                  יעבור
                  «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
                    Ето човека и пари вече дава!
                    Аз пък искам да го видя Туарега с вдигнато догоре купе и нулеви ходове как буйства из гората с кални гуми!
                    Миналата година за един ден три пъти го влачих зимата при малко сняг с една 70ка-на асфалт.
                    Последно редактирано от Гена; 25-11-09, 22:42.

Коментар

Първоначално публикуван от badjo.dido Преглед на мнение
                      но бяха с много голям грайфер,ололо 9-10мм.
                      Като сложим на страна всичко останало, гуми с такъв грайфер тук се водят за доста изтъркани Особено "таралежки"
                      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

10мм изобщо не е голям грайфер за нова джипова гума.
                        Аз даже не се сещам за такъв модел (от по-разпространените).
                        Освен да става въпрос за някакви пистови.

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                          Като сложим на страна всичко останало, гуми с такъв грайфер тук се водят за доста изтъркани Особено "таралежки"
                          Ееее, то на размер 305-45-21 ако грайфера му е 10 мм. той /грайфера/ ще стигне до джантата! Отвътре!
                          יעבור
                          «И това ще мине»

Коментар

МММмммасивен грайфер. Все още си в законовите норми. Аз,откакто членувам тук,не съм имал сериозна машина. Преди това съм търкалял Нива,Патрул и др. И тях не съм ги карал на тежък офф-роуд. Зимно време,лятото на пикник и разходки. Преживяванията ми влизат в графа софт,или максимум между софт и хард. По-скоро софт. Малко кал,наклони леки и тн. Общо взето черни пътчета или просто каране за кеф из гората. Сега с AWD комбито си се чувствам добре т.е. достатъчно ми е за нуждите. Затова се получават ,понякога сериозни, разминавания в представите на участниците,караници и тн. Винаги се старая да казвам: „по мое мнение“ , „на мен...“ , „мисля че“ и тн. Затова,моля, не сравнявайте в никакъв случай „таратайките“ с Тоарези,МЛи и други такива,като моята и вашата високи лимузини с визия и добро предаване,но ограничено от геометрията на возилото.
                            Последно редактирано от Dino; 25-11-09, 23:41.
                            Hyundai Santa Fe CM D4EB 4WD
                            Peugeot 406 RHZ, Peugeot 405 RFV, Peugeot 205 DKZ
                            Volkswagen Bora AKL

Коментар

Tuareg-а честно казано и за го подценявах...Моя шеф кара втори такъв.Ама на сух-софт се държи прилично....Ходим редовно на риба заедно.Иначе като се ,,навири'',изглежда внушително.А че тука някой се фука какви коли притежава ми е малко смешно.Или пацата му е малка,или си се е поразмечтал малко.Има и трети вариант-от Мускала на Дедо-на АМГ-то.Ама както дошло,така и отишло...
                              Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                                Tuareg-а честно казано и за го подценявах...Моя шеф кара втори такъв.Ама на сух-софт се държи прилично....Ходим редовно на риба заедно.Иначе като се ,,навири'',изглежда внушително.
                                Аааа, никой не го подценява! Туарега си е добър! За много неща! Ама да се хвалиш, че "изяжда" всички други в гората си е малко преувеличено!
                                יעבור
                                «И това ще мине»

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X