Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предложение - кой какво кара ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Предложение - кой какво кара ?

Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
    ...Ако се замислите ние сме от малкото форуми (свързани с превозни средства) в които няма тази опция Дори във форума на Сони Ериксон пише кой какъв телефон има
    Така е, защото при нас има огромно разнообразие и възможности.
    В специализираните по марки форуми е лесно. Цитирам американския Jeep форум (може да се види в приложената снимка).
    Понеже марката е една, има възможни опции за почти всичко - модел, модификация, комплектовка, видове агрегати, екипировка, защита и т.н.
    Но, основните неща са, че е само по желание и е в "тясно профилиран" форум.
    По тази причина, считам, че не е необходимо и това "допълнение" към информацията в профила.
    Прикачени файлове
    proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
    NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
    Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Ми аз като карам миксерче(ямаха минт), опел астра, витара, бъги, трактор ЮМЗ, кое от всичките трябва да напиша? Че то май ЮМЗ-то е по-офрод машина от витарата. Пък и бъгито не отстъпва...
      Ха сега де?..
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Трактора
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Добре, това няма да е задължително...Примерно гледам някой от моя град и си викам на акъла "намерих си с кого да карам" да ама не, излиза че човекът има джип и аз покрай него с атвто не си намирам място.Който няма да си напише, че няма примерно.А относно лъжата мисля, че лъжците в този форум са по-малко от 20% Тези които имат повече от едно МПСта са преливигировани(имат право на избор) Някои неща стават по-добри като добавим нещо към тях.Но дали това нещо спада към този извод, само анкетата ще покаже
          Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
            Ами тя май темата е за ключ Пък аз не виждам какъв е проблема който не кара нищо , да не пише нищо Ако се замислите ние сме от малкото форуми (свързани с превозни средства) в които няма тази опция Дори във форума на Сони Ериксон пише кой какъв телефон има
            Това се опитах да кажа по-горе: Форума не е свързан само с превозни средства.
            VARADERO SD2

Коментар

Преди карах Самурай, който пъшкаше под моя напън. Сега съм подкарал едни блондинки, които също пъшкат под моя напън. А, сега де: Кво карам .
              Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
              -----------------------------------------------
              Питието определя съзнанието....
              -----------------------------------------------
              0887770735

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X