Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предложение - кой какво кара ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Предложение - кой какво кара ?

Незнам в кой раздел да го пусна и реших да го пусна тук . Моля ако някой модератор сметне , че трява да е на друго място темата нека я премести Та така де ... предлагам всеки да пише в настройките си каква машина кара и да излиза под местоположението му ?
    57
    Да
    50.88%
    29
    Не
    49.12%
    28
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    08седем9010З60
    MAKE RALLY NOT WAR
    Confidence in Motion

До: Предложение - кой какво кара ?

Както забелязвам доста хора от форума пишат това в подписа си...Добра идея е това,ще се получи много добре според мен!
    [B]Honda 450R
    Kawasaki 450R -продава се!
    Range Rover Sport 2.7 stormer ;)[/B]

Коментар

Гласувах с НЕ!
      Понятието offroad доста надминава разбирането за някаква машина, която се движи извън пътя. Тук има доста полезни за форума хора, които не притежават подобна машина и други които дори не желаят да ползват МПС.
      Мисля, че всеки има свободата да напише в подписа си, превозното си средсво, и не е необходимо да се вкарва като опция.
      Но съм точно на обратното мнение, за коректното посочване на населеното място!
      Поздрави!
      VARADERO SD2

Коментар

Аз за последно качих бордюр преди около 4 месеца,а преди това 5 години не ми се беше случвало.С десните гуми го качих,моля да се отбележи

Сори за ОФФа ма се изпуснах
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Чакай да се обадя и аз, че ме сърби клавиатурата.
          Както го казаха колегите, и сега може да се напише кой какво кара. Тези, които не искат да кажат какво карат, така или иначе не можеш да ги накараш да го напишат. Като се направи задължително и ти напиша, че карам булдозер, защото не искам да си кажа, че карам кола с картер на 10см от земята, каква полза от това? Всеки може да си лъже колкото иска. Информация, която няма как да знаеш дали е вярна е безполезна. Пък и мразя излишните задължителни неща.

Карам колата с най-малкия мотор в квартала. Алуминиевия картер почти се влачи по земята. Държа я лъсната и мразя кал. Не ми е мястото тук или лъжа? Ами сега?!
          https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
            Не ми е мястото тук или лъжа? Ами сега?!
            Що да не е тука,вашето пак си е "извън пътя"

Подкрепям за населеното място!
            SUBARU LEGACY 2.2 4WD GX
            0878299791

Коментар

Аман от задължителни неща... Едно време и на манифестации ходехме по задължение.

... Карам колата с най-малкия мотор в квартала...
              Смени си квартала!
              Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
              Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                Аман от задължителни неща... Едно време и на манифестации ходехме по задължение.

Смени си квартала!

Те му се чудят тука как качва баира с тая кола,сенокосачките са му конкуренция само.
                Последно време напускаха и разни други сапунерки та си има компания,току мине някой миксер в истерия да вдигне праохоляк

А иначе по темата - ако е лесно може да се сложи една гража АВТОМОБИЛ в профила,няма да пречи на никой,може да не е задьлжително да се попьлва.Ако ли не.............имаме си подписи.
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                  Те му се чудят тука как качва баира с тая кола,сенокосачките са му конкуренция само.
                  Последно време напускаха и разни други сапунерки та си има компания,току мине някой миксер в истерия да вдигне праохоляк
                  Айде стига де- баира.... Колата си е над 100 коня и до 3та си върти гуми. Е в сравнение с останалите добитуци на улицата... Ама поне струва колкото една заплата!

Смени си квартала!
                  giorgio, и на жената колата е няколко пъти повече коне от мойта. И жената ли да сменям?!
                  /Сега, ако отговориш с правилния отговор, те съветвам да си търсим бронирана жилетка!/

Коментар

/Сега, ако отговориш с правилния отговор, те съветвам да си търсим бронирана жилетка!/
                    И какво ще правите двамата с една жилетка?

Или говориш на македонски?
                    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                      И какво ще правите двамата с една жилетка?

Или говориш на македонски?
                      Аз съм 180 см. и тежа 60 килца. Влизам на топло в на giorgio жилетката!
                      Последно редактирано от NIKSD; 15-11-09, 19:28.

Коментар

... giorgio, и на жената колата е няколко пъти повече коне от мойта. И жената ли да сменям?!
                        На другия край на света съм, лесно ми е...
                        Пък ако искаш, смени я за малко, само за проба... за някой друг час, да речем... Избери си някоя с мотоциклет, ама като гледам какви мотори карат някои мои приятелки, май трудно ще намериш с мотор под 100 к.с...
                        Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                        Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Гласувах с не и ще посоча някои съображения за това:
                          1. Все още нямам джип. Смятах вече да съм закупил, но поради финансови причини (банално звучи, но пак тая вездесъща криза) покупката се отложи за неопределено време. Освен това и с фиатчето съм стигнал навсякъде, накъдето съм тръгнал, че даже и съм се върнал. Колата ми е Фиат Темпра комби с мотор 1.6 90к.с. Карал съм я по какви ли не черни пътища и винаги съм се прибирал с нея . Ако искам да я сменя с 4х4 е единствено защото на кал и сняг не смея да излизам извън асфалта, а понякога ми се налага (такава ми е работата). Иначе на сух път нямам проблем. В същото време познавам и хора с джипове, които не излизат извън асфалта. Според мен каква кола караш и какво ти е в кръвта са много различни неща. Ако знаете с трабант какви приключения са си спретвали хората .
                          2. Който иска да напише каква кола кара пак го прави - в подписа. Ако има два джипа, какво да напише под местоположението? А ако има джип и мотор? Освен това колата е нещо много относително - днес е една, утре друга.
                          3. За местоположението е очевидно, но каква толкова важна информация дава марката на возилото? Аз сега карам Фиат, но преди това 7 години съм карал само Опели. Айде сега кажи за коя марка знам повече? Щото и от едната и другата марка разбирам само къде им е сервиза и, ако се обади нещо, веднага там .
                          Някак си не ми се струва важно кой каква кола кара, та и да го пишем задължително в настройките.
                          Май много се отплеснах. Сори, ако съм досадил

Коментар

Ами тя май темата е за ключ Пък аз не виждам какъв е проблема който не кара нищо , да не пише нищо Ако се замислите ние сме от малкото форуми (свързани с превозни средства) в които няма тази опция Дори във форума на Сони Ериксон пише кой какъв телефон има
                            ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                            08седем9010З60
                            MAKE RALLY NOT WAR
                            Confidence in Motion

Коментар

Като се предлага нещо е редно да бъде аргументирано и обосновано, защо, как, с какво ще допренесе, ще изисква ли ресурст и т.н.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X