Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кафето срещу чая

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Кафето срещу чая

Чай!С много мед и..ъ...потекоха ми лигите чак...ъъ...ъхъм...с много мед в студените зимни дни,когато се връщам измръзнал от училище

Коментар

След бирата и шкембето иде...
      Кафетооо
      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Еваларка Марто! А след кафето иде кое? Джанковицата

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
          Еваларка Марто! А след кафето иде кое? Джанковицата
          Aко не е под 45 градуса...Може...
          Виден столичен ихтиолог

Коментар

определено предпочитам чая, кафе не съм пил от десет години и не ми липсва.сутрин ставам в 5,30 и няма никакви проблеми с разсънването.
            LZ1IHM

Коментар

Кафенцето е ясно,но без цигарка е много лошо!Каточе ли няма същият вкус?!?Що се отнася за чайчето,може само летните жеги с лед,малко преди биричката!

Коментар

Аз съм за кафето. Тревата да я пасат кравите.

Много обичам истинското италианско еспресо, само трудно свиквам с размерите и количествата.

Количеството в чашката бариста (кафеджията) го измерва с единица за скъпоценности - унция, даже това било максимумът, трябвало да е 25 гр.
                И ме смущава размерът на чашката. Трябва да я връзвам с конец, иначе има опасност да я глътна.

Коментар

Първоначално публикуван от stroil Преглед на мнение
                  Кафенцето е ясно,но без цигарка е много лошо!Каточе ли няма същият вкус?!?Що се отнася за чайчето,може само летните жеги с лед,малко преди биричката!
                  Аз вече си събирам бандеролите...Че май ще ,,пушим'' Дянков...Да го пушат ман@фите него...
                  Виден столичен ихтиолог

Коментар

Гласувах за чай.....с ром,преди работа.
                    Ама с мойта работа...само чай.
                    Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                      хм, думата "чефир" да ви говори нещо?
                      Ъхъ, това е трепач - и най-силното кафе ряпа да яде!
                      Пил съм един път - цяла нощ очите ми бяха като фарове и бръмчах като дизел из коридорите!
                      А иначе по въпроса - кафе, двойно, прясно смляно, експресо!
                      А чай понякога, ама непременно с ром или коняк!
                      יעבור
                      «И това ще мине»

Коментар

Може някое кафенце сутрин, но в тия студове и чая не е за подценяване

Коментар

Сутрин задължително кафе,и следобяд след хранене по още едно.Сега с тези Лаваци много ни примамват с тези аромати и реклами.А чая го пием повече по хижите ,който е направен от истински билки,и задължително с мед.
                          0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Не пия кафе въобще. Не, че чай пия често, но все пак гласувам за чай

Коментар

Твърдо чай...познавам вкуса и на кафето , но ако имам избор пия чай.
                              "Many men go fishing all of their lives without knowing that it is not the fish they are after."
                              "Много мъже риболовят цял живот , без да осъзнават , че не рибата е това което преследват."

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                                Много обичам истинското италианско еспресо, само трудно свиквам с размерите и количествата.
                                Мда... наскоро бях командировка в Италия... Доста бързо ме научиха да пия италианско еспресо с грапа в обедната почивка, при достатъчно от второто и количеството става по-нормално

Иначе принципно обичам кафе, но толкова прекалявах с него, че реших да го спра. Сега пия много рядко. Обичам хубавите чайове... с уговорката, че чай се прави от растението чай, евентуално с добавени неща за аромат... другото са билкови отвари
                                Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X