Винаги съм се чудил какво предпочитат повече хората - кафето или чаят ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кафето срещу чая
Свий
X
-
До: Кафето срещу чаят
Според мен в България определено се предпочита кафето, но само отиди по на изток, Китай или Русия. Само чай и то в такива разновидностти и направен от почти всичко.
Като полезност обаче чая е далеч по полезен от кафето. Всъшност за кафето даже не знам дали изобщо има полезни качества. Някъде пишеше че само изтегля енергията която се намира в тялото на човека екстремно в момента когато го пиеш, което не мисля че е съвсем полезно.Гласът на разума е тих, но не успокоява докато не бъде чут.
-
Първоначално публикуван от NOTY Преглед на мнениеКато полезност обаче чая е далеч по полезен от кафето. Всъшност за кафето даже не знам дали изобщо има полезни качества. Някъде пишеше че само изтегля енергията която се намира в тялото на човека екстремно в момента когато го пиеш, което не мисля че е съвсем полезно.
Коментар
-
Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнениеИ двете Дядо Попе и дветеАз пък пия всичко квото ми дадете ... затова гласувах , че и двете ги пия ...
ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
08седем9010З60
MAKE RALLY NOT WAR
Confidence in Motion
Коментар
-
Гласувах за кафето. Знаете ли какво е сутрин да отидеш в офиса си и руса секретарка с дълги крака и къса пола да ти сервира кафето, приседнала на бюрото /респективно на коленете ти/.
П.П.Нямам офис, нямам и секретарка. Само си го представям.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
-----------------------------------------------
0887770735
Коментар
-
Кафето първо ми е много противно на вкус (за да го пия трябва да го наблъскам поне с 3 лъжици захар) и второ въобще не ми действа ободряващо (пил съм 2 чашки кафе вечер преди лягане и съм нямал проблем със съня).Така,че пия само чай (най-различен-от черен до такъв с плодов аромат),а ако ставам много рано сутринта-черен чай комбиниран със студен душ и съм по-свеж от колегите в офиса дрогирали се с кафе
Renault Scenic RX4 2.0 16V 140hp
Коментар
-
До: Кафето срещу чая
Пия главно и основно чай.Кафе пия изключително рядко, може би 1-2 пъти на година и то я се случи тази година я не.За сметка на това чай пия по много и почти всеки ден особенно сега като застуди.Другите докато изпият едно кафе, аз изпивам 2-3-4 чая, в къщи чай, сутрин попара с чай и отделно чай, на обяд чай, вечер чай ... много чай.С приоритет ми е ментовия, но какъв да е билков става.Избягвам разни плодови.Иван Маринов
Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
ЕНДУРО ВАРНА
Коментар
-
Предпочитам кафе. Ако няма кафе и чаят е кафе.
Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнениеАз пък пия всичко квото ми дадете ...
Коментар
-
До: Кафето срещу чая
Всичко си е до привичка, количества и концентрация. Онова "кафе" в литровите чаши не е по-вредно от чешмяната вода, от друга страна ...хм, думата "чефир" да ви говори нещо?О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар