Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кафето срещу чая

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кафето срещу чая

Винаги съм се чудил какво предпочитат повече хората - кафето или чаят ?
    102
    Кафе
    44.12%
    45
    Чай
    29.41%
    30
    И двете
    26.47%
    27

До: Кафето срещу чаят

Според мен в България определено се предпочита кафето, но само отиди по на изток, Китай или Русия. Само чай и то в такива разновидностти и направен от почти всичко.
    Като полезност обаче чая е далеч по полезен от кафето. Всъшност за кафето даже не знам дали изобщо има полезни качества. Някъде пишеше че само изтегля енергията която се намира в тялото на човека екстремно в момента когато го пиеш, което не мисля че е съвсем полезно.
    Гласът на разума е тих, но не успокоява докато не бъде чут.

Коментар

И двете Дядо Попе и двете
      Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
      New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Първоначално публикуван от NOTY Преглед на мнение
        Като полезност обаче чая е далеч по полезен от кафето. Всъшност за кафето даже не знам дали изобщо има полезни качества. Някъде пишеше че само изтегля енергията която се намира в тялото на човека екстремно в момента когато го пиеш, което не мисля че е съвсем полезно.
        Кафето сутрин хората уж го използват за да се "събудят" така да го кажеме. Дали е така не съм много запознат, но на времето помня, че когато исках да пробвам черен чай ми казаха, че е по-силен от кафето.

Коментар

Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнение
          И двете Дядо Попе и двете
          Аз пък пия всичко квото ми дадете ... затова гласувах , че и двете ги пия ...
          ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
          08седем9010З60
          MAKE RALLY NOT WAR
          Confidence in Motion

Коментар

Гласувах за кафето. Знаете ли какво е сутрин да отидеш в офиса си и руса секретарка с дълги крака и къса пола да ти сервира кафето, приседнала на бюрото /респективно на коленете ти/.
            П.П.Нямам офис, нямам и секретарка. Само си го представям.
            Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
            -----------------------------------------------
            Питието определя съзнанието....
            -----------------------------------------------
            0887770735

Коментар

И двете. В началото на века спрях да пия кафе и така до миналата година когато спрях и цигарите. Дотогава пиех само чай, сега и двете според кефа. Определено обаче по-често кафе.

Коментар

Кафето първо ми е много противно на вкус (за да го пия трябва да го наблъскам поне с 3 лъжици захар) и второ въобще не ми действа ободряващо (пил съм 2 чашки кафе вечер преди лягане и съм нямал проблем със съня ).Така,че пия само чай (най-различен-от черен до такъв с плодов аромат),а ако ставам много рано сутринта-черен чай комбиниран със студен душ и съм по-свеж от колегите в офиса дрогирали се с кафе
                Renault Scenic RX4 2.0 16V 140hp

Коментар

До: Кафето срещу чая

Пия главно и основно чай.Кафе пия изключително рядко, може би 1-2 пъти на година и то я се случи тази година я не.За сметка на това чай пия по много и почти всеки ден особенно сега като застуди.Другите докато изпият едно кафе, аз изпивам 2-3-4 чая, в къщи чай, сутрин попара с чай и отделно чай, на обяд чай, вечер чай ... много чай.С приоритет ми е ментовия, но какъв да е билков става.Избягвам разни плодови.
                  Иван Маринов
                  Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
                  ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Кафе. Предпочитам го заради аромата. Много се кефя на аромат на прясно смляно кафе.
                    Само моториста знае защо кучето си показва главата през прозореца.

Коментар

Инстинктивно потърсих отговор "биричката" но след това се опомних и гласувах за чай. Никога не съм понасял кафе, въпреки, че обожавам миризмата му когато е прясно смляно.

Коментар

Предпочитам кафе. Ако няма кафе и чаят е кафе.
                        Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
                        Аз пък пия всичко квото ми дадете ...
                        Дизел?
                        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Всичко си е до привичка, количества и концентрация. Онова "кафе" в литровите чаши не е по-вредно от чешмяната вода, от друга страна ...хм, думата "чефир" да ви говори нещо?
                          О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Кафето е удоволствие. При толкова много варианти за приготвяне всеки може да намери своя.Гласувах за кафе.Якобс! Голд! Лично разбъркано с повечко захар и чуден каймак. Черпя!

Коментар

Анкетата не е пълна. Къде са 100-те грама водка рано сутрин?
                              Иначе мразя чай, щото като малък все с чай ме наливаха. Втръснало ми е. Обичам аромата на кафето...Ирландското

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X