Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво Ви беше първото МПС?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Какво Ви беше първото МПС?

Ако говорим за лично мой си автомобил - Москве 412 от първите, с 4 кръгли фара. 69ти набор. Беше каран година и нещо, после на трупчета в гаража, щото някой гений налял олио в спирачките и беше буквално недвижима собственост
    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

"Телефонът на мама нямал дисплей, а първата кола на татко била от картон!” Да бе, ДА!

Моята беше Шкода 120L на баща ми, първо после моя. Така я беше поддържал, че не пипнах нищо С газова уредба от Сопот. Ставаше уникално стабилна с 4 торби цимент на задните седалки и две отпред в багажника
      Е... малко прегряваше от време на време ама то без хич не може Шкода
      Subaru Legacy Outback '98 2.5 AT

Коментар

Голф4 1.9 TDI от 2001g. до преди два месеца. Сега фронтерка 2.2 бензин ДБ
        В българският език няма дума, която в множествено число завършва на Й

Коментар

И мойта първата кола беше Трабант 601S комби!!! Явно нещо ни е привличало.........мен лично цената,после го тапицирахме,боядисахме,и беше голям кеФффф
          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Трабант 601 купен 88-а г. чисто нов от Мототехника с 2-годишна вноска за Лада

Коментар

Москвич 2138.Нема такъв дзвер.За 3 години,2 пъти кърпен и боядисван и десетина пъти ремонт на скоростната кутия.През 99г. аз влязох в казармата а той в Металекс.

Коментар

Жигули комби, демек ВАЗ 2102. После и сложих двигател 1600. С тоя "къс" диференциал правех такова, дето сега му викат дрифт.
                Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                -----------------------------------------------
                Питието определя съзнанието....
                -----------------------------------------------
                0887770735

Коментар

Жигулка, производство 1972, а я купих през 1988. Бях й четвъртият собственик. Предницата й беше толкова крива, че гумите свиреха дори, когато се движеше направо. Като свършихме с кърпенето, само по покрива нямаше опушено от оксижена. Преди да й отворя мотора, купих части направо за трети ремонт. Ама като го отворихме се оказа, че вече трите ремонта са направени и беше с нормални бутала от 1300. "Пуснахме" само едни нови сегменти и така й навъртях 30000 км, преди да я продам. Тапицерия от плюш "старо злато" , шит "на баклави" и балатум на пода, шит по кройка и обкантен с тъмни ивици. Като я закарах пред блока, вече готова, някои от съседите мислеха, че ми е "излязла вноската" - беше като нова. След нея смених много и много по-хубави коли, но за никоя друга не съм се грижил, както за нея..ех, спомени...
                  00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

Първоначално публикуван от netsurfer Преглед на мнение
                    Fiat Tipo suite - с червена кожа и климатик някаква лимитирана серия - производство 92'
                    Забравих да кажа, че ми го откраднаха от паркинга на Арена Люлин

Коментар

Жигули 73г но след моята намеса беше тунинговано до неузнаваемост.
                      Константин Вълчанов.0888313247

Коментар

Моето беше ПЕЖО 504 78г.2.3д
                        sigpic

Коментар

Москвич-408 , след него волга газ24 -мноого удобна лимузина.
                          FREELANDER 2000 TDI 1999 г.

Коментар

Другари, качете и вие снимки на автомобилите си
                            DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                              Ако говорим за лично мой си автомобил - Москве 412 от първите, с 4 кръгли фара. 69ти набор. Беше каран година и нещо, после на трупчета в гаража, щото някой гений налял олио в спирачките и беше буквално недвижима собственост

Същия беше на баща ми и се караше до преди 8-9 години. Сега стои на вилата, от време на време го посръчквам малко колкото да не се разсърди и след време го чака възстановяване.
                              Но точно 412, 69-та година, четири кръгли фара.
                              С "Фармахим" - непобедим
                              Дизел - само дънки!

Коментар

Моята първа кола беше Варшава 223-1969 година. Баща ми я купил нова от Мототехника.
                                ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                                Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X