Моето бе ЗАЗ 966.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какво Ви беше първото МПС?
Свий
X
-
До: Какво Ви беше първото МПС?
Първоначално публикуван от netsurfer Преглед на мнениеFiat Tipo suite - с червена кожа и климатикнякаква лимитирана серия - производство 92'
"Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеМоето бе ЗАЗ 966.
Коментар
-
Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнениеМай всички сме минали през Трабант.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеПо-скоро е обратното. Поживееш ли с трабант, си вземаш после джип.
И аз почнах с Тутко 601
Коментар
-
След МЗ 150 ЕТЗ и МЗ 251 ЕТЗ събрах парите които изкарах едно лято и си закупих първия автомобил, Фиат 126P 650 cc, само на 37 000 км, произведен 1989 г. Закупих го от бащата на колега от форума преди около десет години и му се радвах в продължение на около две години и половина. Имам страхотни спомени от този малък автомобил, с който веднъж закъсах на Силистар в пясъка, но с малко помощ успяхме да го избутаме. С него ходих на палатка, превозвах си тонколоните ( махах му преднатя дясна седалка) а веднъж даже побра 7 човекаМалък автомобил с голяма душа, никога не ме остави на пътя, дори след една лека челна катастрофа в едно дърво, нали двигателя е отзад, запалих като пич и се прибрах
утре ще поровя из албумите да сканирам някоя снимка да ви го покажа.
ПС
Сещам се как при една снежна зима, където само пътищата бяха отъпкани се наложи да паркирам пред къщата на един приятел. Снегът беше неутъпкан и Фичо буксува, включих на 1-ва, опънах ръчния смукач до ръчната спирачка и той започна да буксува на място, от там слязох подпрях с рамо касата на вратата и започнах да бутам, след два, три метра "захапа" и аз с подскок се вмъкнах вътреОще си спомням с усмивка как с едно едричко гадже правихме веднъж секс на задната седалка..тясно беше
Последно редактирано от PACH - Иван Тодоров; 24-10-09, 22:55.DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар